פורסם 2007 במאי 2918 שנים שלום לכולם...אם יש פה אנשים שיש להם מכשיר מאורנג או אפילו אנשים שעבדו במכירות שם יש לי שאלה...אני מעוניין לרכוש את המכשיר SE K800Iעכשיו המכשיר עולה 36X58 שזה 2088 שח משהו כזה...עכשיו יש לי כרטיס ישרכרט דירקט...בכרטיס אני לא יכול לפרוס לתשלומיםעכשיו השאלה האם אורנג מאפשרת לעשות הוראת קבע ל 36 תשלומים?יש אולי למישהו מושג?
פורסם 2007 במאי 2918 שנים שלום לכולם...אם יש פה אנשים שיש להם מכשיר מאורנג או אפילו אנשים שעבדו במכירות שם יש לי שאלה...אני מעוניין לרכוש את המכשיר SE K800Iעכשיו המכשיר עולה 36X58 שזה 2088 שח משהו כזה...עכשיו יש לי כרטיס ישרכרט דירקט...בכרטיס אני לא יכול לפרוס לתשלומיםעכשיו השאלה האם אורנג מאפשרת לעשות הוראת קבע ל 36 תשלומים?יש אולי למישהו מושג?ממה שידוע לי, הם מאפשרים זאת לחיילים בלבד.
פורסם 2007 במאי 2918 שנים אורנג' לא מסכימים!!אי אפשר לעשות את זה בכלל עם כרטיס דירקטלפני כמה חודשים אני רציתי לעשות את זה והם אמרו לי שאני יכול בטלפון אבל שהלכתי אליהם הם לא נתנו לי כי בגלל הדירקט אבל את המסלול עשיתי על שמי שזה מסלול חיילים!!ועכשיו כשעברתי את גיל 18 ושיניתי את החשבון שלי למסלול ורגיל והזמנתי ישראכרט רגיל(שהוא יגיע מחר לסניף הקרוב אליי) אני יוכל ללכת לאורנג' לעשות הוראת קבע ולהעביר אליי את החשבון ולשדרג!!וגם הבנק לא נותן לכל אחד לעשות את זה אלה אם יש לו משכורת קבועה בכל חודש!ד"אאני לא יודע אם כדאי לי להביא את ה K800 כי ראיתי שה N95 יגיע אליהם בקרוב ויש להם מבצע שמקבלים אותו ב 60ש"ח~ אם מדברים מעל 60 ש"ח בחודש וכנ"ל על ה K800 רק שהוא יותר זול מן הסתםאז אני יבדוק את זה שאני ילך אליהם כנראה שעוד השבוע!!
פורסם 2007 במאי 2918 שנים מחבר לי אמר נציג בטלפון שאפשרי לתת הוראת קבע רק צריך להגיע לסניף שיבדקו אותי יסתכלו עלי וכו...חח ככה אמר... :s05:
פורסם 2007 במאי 2918 שנים אין לי מושג לי הם לא נתנו למרות שיש לי משכורת קבועה ואח שלי יכל להיות ערב שלי ואם ככה אני מקווה לך שיתנו לך!וד"א שאני חושב על זה יכול להיות שזאת שיטה שלהם שהייתי שם הנציג ממש רצה שאם אני כבר שם אני ישדרג את המכשיר(זה היה בסיום של ההתחייבות הישנה)
פורסם 2007 במאי 2918 שנים מחבר שמע אם אתה אומר שיש לך משכורת קבוע ואפילו אח שלך יכול להיות ערב והם לא נתנו לך...אז אין לי סיכוילמרות שגם אצלי קבועה ואין לי בעיה למצוא ערב אחד מבני משפחה...טוב אני יבדוק לא אז אני יחליף לויזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.