פורסם 2007 במאי 2818 שנים היי, אני 22 ולאחרונה רכשתי עדשות מגע שנתיות- רכות. האופטימטריסט הדריך אותי איך להרכיב אותן ובחנות הצלחתי לאחר מספר נסיונות. עכשיו ניסיתי לשים אותן בבית ולא הצלחתי. יש לכם טיפים שונים שיעזרו? תודה
פורסם 2007 במאי 2818 שנים קשה לעזור למישהו אחר שאתה לא לידו אז אני רק אגיד לך את זה:לכולם , ללא יוצא מן הכלל, זה קשה מאוד בפעמים הראשונות, ולכן אתה צריך כמה שיותר סבלנות. כשאני התחלתי חשבתי שאני עומד להשתגע. אבל בסוף זה מסתדר ואח"כ זה ממש קל. היה פה ת'רד על זה לפני כמה זמן, תחפש.
פורסם 2007 במאי 2818 שנים נגיד בעין ימין קח את יד ימין שלך שים את הכף יד על המצח והאצבעות כלפי מטה כאילו תביא את היד מאחורי הראש עכשיו קח את האצבע האמצעית שלך תריך כזה בריסים העליונים תרים אותם למעלה שים קודם את העדשה על יד שמאל על האצבע שבמקרה קוראים לה אצבע(?) וקח את האצבע האמצעית ביד שמאל לריסים התחתונים תוריד את הריסים למטה במשיכה כאילו אתה מרחיב את המסביב לעין תרקין את הראש למטה ותצמיד את העדשה לעין סורי שזה בלי פסיקים מקווה שעזרתי?
פורסם 2007 במאי 2818 שנים בקיצור לעניין:תסדר את העדשה ב'אצבע' הימנית שלך אמה ימנית מושכת את הריסים התחתונים כלפי מטהאמה שמאלית מושכת את הריסים העליונים כלפי מעלהואז עם האצבע תכניס את העדשה לעין.מנסיון שלי זה הכי קל.לא צריך מראה ולא כלום.אה ועוד משהו חשוב. שאתה מכניס את העדשה תסתכל ישר לתוך העדשה! ואל תסתכל לצד.
פורסם 2007 במאי 2918 שנים בהתחלה זה באמת קשה, אבל עכשיו אני מוריד או שם עדשה בבערך 2-3 שניות. פשוט תנסי, אין שיטות מסובכות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.