עבור לתוכן

רוקדים עם "כוכבים"

רואים את התכנית? 913 הצבעות

1. 1. רואים את התכנית?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

איזה תכנית מפגרת למה לא מורידים אותה מהמסך, זה כזה משעמם לראות זקנים רוקדים מקרנה..! :kopfpatsch::bash::nono::pissed: :pissed:

Aviko

פורסם

זה עדיף מאשר - עובדה,קלבוטק וכל התוכניות האלה על הפשעים וכו'...

פורסם

למען השם, כמו שאני לא רואה את זה, גם אתה מסוגל לא לראות את זה :kopfpatsch:

פורסם

איזה תכנית מפגרת למה לא מורידים אותה מהמסך, זה כזה משעמם לראות זקנים רוקדים מקרנה..! :kopfpatsch::bash::nono::pissed: :pissed:

Aviko

כמה שאתה צודק !

בדיוק כמו כוכב נולד! דיי חרשתם 4 עונות תפרשו כבר! או נולד לרקוד דיי כבר עם התוכניות האלו!

אני אישית נגד כוכב נולד, אנחנו נתקעים עם אומנים שלא התגלו באופן עצמאי ולא ב"כוחות" עצמם אל עולם הזוהר!

אני לא אגיד שהם לא יודעים לשיר יפה, כי הם שרים יפה, אבל אני אוהב לראות את גדולי המוזיקה הישראלית בונים את הצלחתם שלב אחר שלב וכך הם צוברים נסיון חיים ולא להיכנס לתוכנית לסיים אותה והנה אתה הזמר הטוב ביותר בישראל, דאמט שיורידו את זה מהמסך!

זה עדיף מאשר - עובדה,קלבוטק וכל התוכניות האלה על הפשעים וכו'...

אני אישית נהנה לראות את התוכניות האלו, רק מראים כמה שהמצב בארץ רע ובעזרת זה לומדים לדעת עם מי לא להתעסק ועם מי כדאי להתעסק..

בזכות כל בוטק גילינו שטיב טעם מביאים לנו עופות מקולקלים, בלעדי כל בוטק הם היו ממשיכים במזימה ועושים עלינו כסף ואנחנו אוכלים את השיט הזה

פורסם

התוכניות האלו הן עלבון לאינטיליגנציה.

פורסם

סתם תוכנית לניצול הילדות הקטנות והפאקצות לעשות מהן רייטינג..

יום עצמאות הגיעה אלינו נינט לנס ציונה, כזה מופע גרוע לא ראיתי אף פעם..

פורסם
  • מחבר

סתם תוכנית לניצול הילדות הקטנות והפאקצות לעשות מהן רייטינג..

יום עצמאות הגיעה אלינו נינט לנס ציונה, כזה מופע גרוע לא ראיתי אף פעם..

אתה מסכים עם זה ששירי מימון פרפורמרית וזמרת יותר טובה מנינט..?

Aviko

פורסם

אתה מסכים עם זה ששירי מימון פרפורמרית וזמרת יותר טובה מנינט..?

Aviko

מה זה פרפורמרית אבל אם זה יותר טוב מנינט, יאפ =\

היא גם כוסית וגם שרה יותר יפה. הרבה יותר.

לדעתי היו אמורים להפסיק כבר אחריי העונה הראשונה.. דיי כבר להשמיד את התוכנית הזאת וזהו

פורסם

העיקר שאתם אומרים "דיי כבר" אבל מדברים על זה. :bash:

אתם חושבים שזה עלוב וטיפשי? מי הכריח אותכם לראות את זה?

אותי זה לא מעניין ולכן אני לא רואה את זה. אני לא ממש רואה טעם לדון בזה יותר מדי. :nixweiss:

לא מעניין- לא רואים. as simple as that.

פורסם

איזה חוצפנים ערוץ 2, מי בכלל ביקש מהם לשדר לנו? יאללה, גם הכבלים והלווין שיכלו לעזאזל.

נסגור גם את רשת האינטרנט, ואם כבר - את רשת החשמל. בואו גם לא נאכל, לא נשתה ולא ננשום.

בקיצור, לא מתאים לך - אל תצפה. :smile1:

פורסם

באמת כבר לערוץ 22 משעמם, כוכב נולד, כוכב מת, כוכב זובי זובי, זה כבר חרוש לאללללללללהה!!!!

כלבוטק וכל הסדרות הדומות להם זה בסד גמור, זה רק מראה לנו שצריך להיזהר מכל מיני פושעים למיניהם, כי ארצנו שפועה בפושעים.

פורסם

אני גם אוהב את התוכניות האלה כגון כלבוטק ואמנון לוי עובדה קצת פחות אבל אני הכי נהנה לראות "המפצחים"

זאת אחת התוכניות הכי טובות שיש ומי שרוצה יכולה ללמוד ממנה הרבה!

פורסם
  • מחבר

אני גם אוהב את התוכניות האלה כגון כלבוטק ואמנון לוי עובדה קצת פחות אבל אני הכי נהנה לראות "המפצחים"

זאת אחת התוכניות הכי טובות שיש ומי שרוצה יכולה ללמוד ממנה הרבה!

בשתי מילים- אה אה :nono:

Aviko

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים