עבור לתוכן

פסיכומטרי - איפה אתם עשיתם? מרוצים?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להירשם לקרוס הקרוב של הפסיכומטרי

אני מתלבט איזה קורסים לקחת.

בסופו של דבר אני מעדיף לקחת את הקורס שיהיה הכי איכותי בשבילי. אם המחיר הוא קצת גבוה יותר זה לא קריטי

מי שיכול לתרום מנסיונו (אבל בלי להיות מורעלים. תהיו אובייקטיביים) אני אודה לו מאוד

:xyxthumbs:

פורסם

אתה טוב במתימטיקה?

כן, זה מאוד משנה ומשפיע על ההחלטה.

פורסם

למה לא לעשות לבד? (אני קצת מסיונרי בקטע הזה כי חבל לי על עשרות אם לא מאות אלפי אנשים שזורקים אלפי שקלים על קורסי הכנה)

עשיתי לבד (קח ספר ותתחיל "להנות" חודש, חודש וחצי. זה מספיק לרוב הדברים. לאנגלית פשוט תתחיל לקרוא ספרים באנגלית)

לי זה עבד, ותאמין לי, אני רוצה להיות מיוחד אבל אני לא, 728 זה נחמד. (זה האחרון, הראשון היה 769 אבל זה היה מזמן בבית ספר אז עד שהתחלתי ללמוד הפטור מאנגלית לא תפס והייתי צריך משהו "טרי" כדי להיות זכאי לפטור)

אם ממש חשוב לך ללמוד עם מישהו תתפוס חבר. שניכם תהנו יותר ככה.

פורסם
  • מחבר

אתה טוב במתימטיקה?

כן, זה מאוד משנה ומשפיע על ההחלטה.

אפשר לומר שכן...

ואין לי חברים שעושים כרגע פסיכומטרי...

ובכלל, אני עושה קורס כדי שלא יקרה מצב שאני עושה מבחן ללא הכנה מתאימה, מוציא ציון גרוע ואחר כך עושה קורס אחרי שבזבזתי כמה חודשים טובים.

הזמן שלי יקר לי, ואני רוצה להתחיל ללמוד באוניברסיטה בשנת הלימודים שתפתח באוקטובר 2008 ויש לי עוד קטע עם הבגרויות שצריך לשפר

אז אולי אלה אלפי שקלים שאני מוציא עכשיו, אבל זה יכול להיות הרבה יותר אם אני מפספס שנת לימודים ושנת עבודה אחריה...

אז אם אפשר, המלצות/ביקורות על קורסי פסיכומטרי

פורסם

אתה בטוח שההרשמה תהיה עוד פתוחה לאוקטובר 2008? חשבתי שהמועד האחרון הוא אפריל.

הכי טובים זה כנראה יואל גבע. אחותי שיפרה אצלהם 110 נקודות, ואני יודע בוודאות שהם לוקחים רק את המורים הטובים מבתי ספר אחרים אחרי שהם יותר ממכפילים להם את השכר.

אבל קח בחשבון שזה מאד תלוי בכמה אתה משקיע. חייבים לעשות את הש"ב.

פורסם

לעשות את המבחן ללא הכנה זה מתאים רק לאנשים שיכולים לשבת בלי שיכריחו אותם (ש"ב).

כל השאר צריכים קורס.

גם אני ממליץ על קורס, וחושב שלעשות בלי יהיה באמת בזבוז זמן. אני יודע שלי זה היה.

שמעתי על High-Q דברים טובים מאוד.

פורסם

למה לא לעשות לבד? (אני קצת מסיונרי בקטע הזה כי חבל לי על עשרות אם לא מאות אלפי אנשים שזורקים אלפי שקלים על קורסי הכנה)

עשיתי לבד (קח ספר ותתחיל "להנות" חודש, חודש וחצי. זה מספיק לרוב הדברים. לאנגלית פשוט תתחיל לקרוא ספרים באנגלית)

לי זה עבד, ותאמין לי, אני רוצה להיות מיוחד אבל אני לא, 728 זה נחמד. (זה האחרון, הראשון היה 769 אבל זה היה מזמן בבית ספר אז עד שהתחלתי ללמוד הפטור מאנגלית לא תפס והייתי צריך משהו "טרי" כדי להיות זכאי לפטור)

אם ממש חשוב לך ללמוד עם מישהו תתפוס חבר. שניכם תהנו יותר ככה.

לא כולם מוציאים 769 ועושים עוד פעם לכיף בשביל פטור מאנגלית ומוציאים 728.

פורסם

זה לא הקורס זה התלמיד בגדול,

אבל קורס יכול לעזור למי שמתקשה ללמוד לבד בלי מסגרת לימודית.

אם הקורס יהיה יותר יקר זה לא אומר שהוא יהיה יותר טוב ,(לדעתי)

אבל בדר"כ מי שמשלם יותר , יהיה יותר רציני(ילמד יותר טוב בבית) ותהיה לו יותר נחישות להצליח כי הרי הוא שילם יותר.

(שוב פעם רק דעה פרטית שלי )

מה שעוד משפיע לדעתי זה כמות האנשים בכיתה .

פורסם

אני עשיתי קורס של קידום עוד בתיכון, אבל הבנתי שהם לא עושים את זה יותר.

אני חושב שקידום אישי יהיה מעולה (רק שהוא קצת יקר).

אני מרוצה מאד.

פורסם

אתה בטוח שההרשמה תהיה עוד פתוחה לאוקטובר 2008? חשבתי שהמועד האחרון הוא אפריל.

ההרשמה לאוקטובר 2007 כבר נסגרה אבל אפשר להרשם בהרשמה מאוחרת או משהו כזה. ההרשמה לאוקטובר 2008 פתוחה עד מרץ-אפריל 2008.

פורסם

אופס :-[.

אז מה הלחץ ? ;)

פורסם

לחמן לא קנה את קידום?

אני רוצה להכנס לקורס בקיץ(אני חייב להפטר מזה לפני תחילת הסמסטר של שנה הבאה במכללה כי אז באמת לא יהיה לי זמן)(

מתי בערך כדאי להתחיל להרשם?האם קורס קיץ זה קורס אינטנסיבי הרבה יותר? כמה כל העסק אמור לעלות?

פורסם

אני עכשיו נרשמתי ל-High Q, וזה דיי נחמד.

אם אתה מסתדר עם תירגול באינטרנט אז אני ממליץ.

יש שמה גם משחקים שעוזרים ללמוד (ויש גם שיאים, מה שעוזר לך למצוא סיבה לשחק).

פורסם

ההרשמה לאוקטובר 2007 כבר נסגרה אבל אפשר להרשם בהרשמה מאוחרת או משהו כזה. ההרשמה לאוקטובר 2008 פתוחה עד מרץ-אפריל 2008.

מההההההההה ??? :eek2:

מישהו יכול לאמת את זה\ להביא מקור אמין ??

תכננתי השנה אחרי שאני מסיים י"ב אני נרשם ועושה פסיכומטרי ב אקטובר ונכנס לאונ' סמסטר ב'.

אם זה נכון אז אוי ואבוי לי.

פורסם

אין מצב, לנו בבתי הספר נאמר שנתחיל ללמוד עם לחמן באמצע אוגוסט בערך, ועד כה דבר לא נעשה לרישום וכדומה,

לכן אני מטיל ספק במה שנאמר מעל, היות ואנו נלמד בקיץ עד למועד אוקטובר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים