עבור לתוכן

אני לא מבין, IQPC לא רוצים למכור לי מחשב???

Featured Replies

פורסם

ב20 לחודש הזמנתי מהאתר שלהם מחשב ובחרתי באופציה של קבלת פרטי האשראי בטלפון ועד היום לא לקחו ממני את הפרטים!

פעם אחת התקשרתי ואמרו לי שיחזרו אלי ואכן חזרו רק בכדי לספר לי שאין חלק מהחלקים במלאי אז אמרתי לו להחליף

לרכיבים שיש וכך הסתיימה השיחה.

זה נפוץ? מה אני אמור לעשות?

פורסם

להתקשר אליהם שוב?!

פורסם
  • מחבר

כן אבל היו להם הזדמנויות להקשר אלי לפני החג וגם אחריו ומה כל כך מסובך בלקחת מס כרטיס אשראי?

בכל מקרה בפעמים שדיברתי איתם בטלפון הם נתנו את התחושה של "אל תתקשר אלינו אנחנו כבר נתקשר אליך" יכול להיות שדימינתי

פורסם

תאמין לי בחור..שאלו יהיו הבעיות שלך בחיים.

אז תן להם עוד טלפון אחד אחרון..

תתחדש.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה שלך?!?!

הם לא רוצים שאתה תשלם, פשוט תקנה במקום אחר!

אני הייתי מתקשר ואומר ככה " האם אתם מתחייבים לספק לי את המחשב 14 יום מיום ההזמנה (רק ימי עבודה)?

[שים לב שדיברתי על יום ההזמה ולא על יום התשלום]

כן? כן! לא? לא!

אם הם לא רוצים לשרת אותך עכשיו ולהרוויח אותך בתוך לקוח, אני לא רוצה לתאר לעצמי מה יקרה כאשר תצתרך את עזרתם

בשעת צרה...

פורסם

נגיד שהזמנת ב-20, זה היה יום ראשון לפני שבוע

רוב הסיכויים שהזמנת אחרי 2-3 ככה שביום ראשון אי אפשר לטפל בהזמנה

יום שני הוא חצי יום, שלישי רביעי חמישי חג, שישי חצי יום או גשר, שבת היה אתמול והיום יום ראשון

פורסם
  • מחבר

הזמנתי ביום שבת בלילה, ויום שלישי היה חצי יום לא שני, אני בטוח כי דיברתי איתם ביום שלישי.

וזה לא שאני טוען שהייתי צריך לקבל את המחשב, אני רק רוצה שיקחו את הכרטיס אשראי כדי שיוכלו להתחיל להרכיב את המחשב.

הקטע הוא שהם כתבו שהם יתקשרו בתוך 24 שעות כדי לקחת את הפרטים והיום אנחנו שבוע אחרי וכאילו לא קרה כלום.

פורסם

סביר להניח שבגלל טעות אנוש רשום להם שמישהו דיבר איתך והם מחכים לשמוע ממך או שזה סתם נפל בין הכיסאות.

תתקשר מחר בבוקר שוב. (בפעם האחרונה - כי אתה לא צריך לרדוף אחריהם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים