פורסם 2007 במאי 2718 שנים יש לי שני מחשבים אשר עובדים ברשתעל שני המחשבים מותקן xp serves paek 2הרשת פועלת וניתן להכנס לדיסק הקשיח וכו' של המחשבים מן המחשבים השנייםכאשר אני מפעיל את הremote אני כותב את השם של המחשב השני ברשת (אליו אני רוצה להכנס)ומופיע לי חלון שדורש שם משתמש וסיסמאבאף מחשב אין סיסמא ואני לא יודע על איזה שם משתמש מדוברבקיצור צריך עזרה בהפעלת remote desktopבין 2 מחשביםתןדה לכול העוזרים ski_farm
פורסם 2007 במאי 2718 שנים הייתה לי אותה בעיה, עד שסידרתי ליוזרים סיסמה וזה נפתרככל הנראה כל יוזר כזה צריך סיסמה.מקסימום תסדר בTWEAKUI AUTO SIGN ON
פורסם 2007 במאי 2718 שנים מחבר השאלה האם הסיסמא שאני האפשר היא סיסמא שתתבקש גם בכול פעם שהמחשב יעלה כי אני לא רוצה סיסמא כזאתהאם ניתן להכניס סיסמא ראק לשימוש לרשת ואיך עושים זאתנ.ב לא הבנתי מה עושים עם המשפט באנגלית שכתבתה ליתודה רבה לכול העוזריםski_farm
פורסם 2007 במאי 2718 שנים אתה באמת על ווינדוס 2000 וIE5? כי אם כן אז לא חושב שTWEAKUI (תוכנה שנועדה לXP ומאפשרת לקנפג את המערכת יותר טוב) תעזור לך.אבל אני עדיין די בטוח שאפשר להגדיר AUTO SIGN ON (הווינדוז יעשה לוג אין ליוזר דיפולטי) עם עליית מערכת ההפעלה. פשוט חפש בגוגל.
פורסם 2007 במאי 2718 שנים צריך להגדיר סיסמה ליוזר במחשב. כדי לא להקליד אותה בהפעלת המחשב (auto login) נכנסים ל start>run> control userpasswords 2 ומבטלים שם את הבקשת סיסמה בהפעלת הווינדוס. לא צריך tweakui בשביל זה
פורסם 2007 במאי 2818 שנים הדרך לבטל בקשת סיסמה כאשר הwindows עולההיא להיכנס לrun ולהקלידcontrol userpasswords2בממשק הזה ניתן לבטל את בקשת הסיסמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.