פורסם 2007 במאי 2718 שנים אני יורד לאילת באוגוסט עם החברה. לא לעיר האדומה.עכשיו אני מחפשים מלונות לא של 3 כוכבים.רק 4-5 כוכבים.מחיר מקסימום 1500 +- כל אחד. 4 לילות.שהמלון יהיה טוב, החדר יהיה טוב, אוכל טוב, אפילו אם יש הכל כלול אז 2000 גג.אני מחפש המלצות, מה כדאי, מישהו היה, שמע.תודה
פורסם 2007 במאי 2718 שנים מחבר וואלה עדיף ביותראבל זה לא כולל טיסה, וכו'.זה לא משנה, אני מדבר על אילת.
פורסם 2007 במאי 2718 שנים מלכת שבא, הרי אדום, ויסטה יש הרבה מלונות רק צריך לדעת איפה לחפש נסה לחפש אתרים של המלונות (במקרה פעם גרתי באילת ואבא שלי עבד במלונות(התקין מעליות במלונות) אד אני יודע את רוב המלונות)
פורסם 2007 במאי 2718 שנים מחבר מי זאת איילת ולמה לעזאזל כולם צריכים לדעת שאתה יורד לה? ואללה אתה מצחיק אחי אני נשפך פה. :screwy: :screwy:
פורסם 2007 במאי 2718 שנים אחלה.אני מקווה שהצלחתי להצחיק לפחות כמו שאתה הצלחת כשרצית המלצה למלון 4\5 כוכבים.מה לעזאזל חשבת לעצמך?
פורסם 2007 במאי 2718 שנים אני נוסע עם חברים באותו מחיר טיפה יותר לבודרום בטוריקה מלון 5 כוכבים הכל כלול כולל הכלללללללללללזה דיי מטומטמם לסוע לאילת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.