עבור לתוכן

להיזהר ממה שמדברים בפורומים זה עלול להיות יקר

Featured Replies

פורסם

תנסה לקנות מהם משהו ולנסות להחזיר, אפילו עוד לפני שיצאת מהחנות, ונראה אותך מדבר !

כשאתה בא לחנות, קונה מוצר ואז מנסה להחזיר אותו - החנות רשאית לקבל או לא לקבל את ההחזרה. החוק המאפשר החזרת המוצר תוך 14 יום תקף רק במקרים של עסקת מכר מרחוק (אם הזמנת באינטרנט) או מכירה ברוכלות (אם המוכר מגיע אליך הביתה).

פורסם
השופט חגי ברנר קבע לזכות חברת KSP פיצוי בסך 60,000 ש"ח בלבד ולא 100,000 ש"ח כפי שדרשה, לאחר שקבע כי לחברה אין שם טוב בקרב גולשי האינטרנט. בר לב הצליח להצביע על שורה ארוכה של פרסומים בלתי אוהדים כלפי KSP, כולם ברשת האינטרנט.
:silly:
פורסם

מבחינת שרות לא היה לי בעיה איתם,אבל האחריות,קניתי שם 6600GT בזמנו,הכרטיס בא מהחברה עם שנתיים אחריות,וKSP נתנו לי רק שנה ואם אני רוצה את שאר השנה?צריך לשלם , על מה?!

פורסם

תשמע, בעיקרון אתה צודק בכל מה שקשור לאופי הפיצוי והגורם לכך.

אבל, תדמיין לך מצב שלא הייתה מערכת משפט שמגנה עליך מלשון הרע... ופה מערכת המשפט עשתה טוב - אולי קצת הגזימה בסכום, אבל אדם זה פירסם ברבים לשון הרע ולכן חייב לשאת בעונשו. אני לא אומר שהוא לא צודק, אבל לכל דבר יש את המקום שלו. מספיק שהוא יספר לחברים שלו ויעבירו הלאה זה כבר יעשה תעבודה.

עובדה, כשהתעניינתי ברכישת מחשב, ידעתי טוב מאוד מאיפה לא לקנות.

ואתה יודע למה? בגלל אנשים כמו הנאשם במפשט המפגר הזה... ואם לא אתה ספציפית אז בכל-זאת, לא קצת אנשים למדו ממנו ש-KSP זאת חנות שלא שווה יריקה...

פורסם

הוא לא דיבר בפורום אלא ניהל מולם מסע צלב בפורומים שונים.

היה צריך להגביל את התגובה למה שקרה בפועל וזהו.

גם היה בטוח בצידקת הדרך שפעל בה ורשם את שמו האמיתי, מכאן כבר היה קל לאתר אותו.

היו עוד דברים שלא פורסמו ופעלו לרעתו.

פורסם

מעניין כמה כסף היה להם אם הם היו טובעים את כל אלה ש''השמיצו את שמם'' בפורם הזה.............................. ::)

פורסם

איפה לעזאזל החוק של זכות הביטוי, זכותו להגיד ש-KSP ככה וככה, אבל הוא לא פגע לה במכירות הם סתם רוצים להרוויח עוד כסף זה שיש להם כסף לעורך דין טוב

לא אומר שבית מיספט צריך ללכת לטובת KSP.

זה שהצרכן הוא קטן את זה אנו יודעים פשוט צריך לעשות משהו בנידון, צריך להיתגייס כקבוצה וליתבוע חברות בגין הפרת הסכם הקנייה.

כמו כן, הבחור שהיה יצא מופסד ואומלל, יהיו רבים כמוהו צריך להיתגייס נגד חברות כאלה.

יחיד הוא כמו עיפרון אפשר לישבור אותו, אבל רבים הם כמו מיספר עיפרונות ביחד והם חזקים פי 10 עם לא יותר.

אין לי כלום נגד KSP ונגד שום חברה אחרת, אבל יש לי נגד חברות שמפרות הסכמי קנייה.

פורסם

^^^זו למשל, הודעה שיכולה להביא את מחברה לבית משפט בגלל תביעה על הוצאת דיבה.

מותר לכתוב הכל, כל עוד מדובר בעובדות ומגובה בהוכחות(לא שמועות, "ידוע ש..." ושאר מרעין בישין) ולא מדובר בשקר.

פורסם

אני לא רשמתי מילה פוגעת כלפי KSP אז אין לי מה לידאוג, תודה על הידוע, ואני לא מיתבסס על דברים שאומרים אני מיתבסס על עובדות.

כרגע אין לי כלום על KSP ולהפך בן דוד שלי קנה משמה והוא אמר לי שהוא רק נהנה מהקנייה, אני גם רוצה ליקנות משמה משהו וליראות עם באמת החנות טובה

אני לא יכול לישפוט אותה עם אין לי כלום עלייה.

אבל 3 שורות אחרונות:

כול חנות שמפרה את ההסכם קנייה, זכותו של אזרח ליפנות לחברה ולבקש את מה שהוא צריך לקבל, עם הוא לא מקבל הוא יכול לירשום בפורום מה עשו לו ולא יתבעו אותו, והוא יכול ליתבוע את אותה החברה בגין הפרת ההסכם.

וזה נכון על כול חברה עם זה בחנות מחשבים או חנות חשמל או חנות קטנה של מחשבים או כול חנות אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים