עבור לתוכן

להיזהר ממה שמדברים בפורומים זה עלול להיות יקר

Featured Replies

פורסם

http://halemo.net/edoar/0092/0005.html

כמעט שבעים ושלוש אלף פאקינג שקל (60K קנס + 10K עורך דין + 2600 הוצאות משפט )

איזה כבד זה, תחשבו איזה מחשב הוא היה יכול להביא במחיר הזה

פורסם

ךםך

מסכן הבן אדם,

חבל שהוא לא תבע אותם

פורסם

אני מניח שאנשים בפורום הזה יודעים מאיפה כן לקנות ומאיפה לא.....

פורסם
  • מחבר

אני דרך אגב טכנאי בKSP (לא לקלל אותי אינעל דינאק אני רק עובד שם :silly: )

והאמת שאין איפה שאני עובד לכלוך מבחינת חומרה

ז"א קנית חלק, זה מה שקיבלת, המחסנאי מוציא את החלק שקנית מהמחסן ואני או מי שמרכיב את המחשב מוודא שזה החלק שהוזמן ומרכיב אותו

פורסם

אני דרך אגב טכנאי בKSP (לא לקלל אותי אינעל דינאק אני רק עובד שם :silly: )

והאמת שאין איפה שאני עובד לכלוך מבחינת חומרה

ז"א קנית חלק, זה מה שקיבלת, המחסנאי מוציא את החלק שקנית מהמחסן ואני או מי שמרכיב את המחשב מוודא שזה החלק שהוזמן ומרכיב אותו

אין לKSP שום בעיות עם חומרה, ולא זכור לי שהיה. קניתי מהם כמה פעמים, וקיבלתי את מה ששילמתי עבורו.

הבעיה מתחילה לצוץ, כאשר אתה מנסה לממש את האחריות ו\או במתן האחריות הנ"ל. ממתי על לוחות של ASUS\ABIT\GIGABYTE נותנים אחריות של שנה ? ומי חוץ מKSP עושה את המשחק הזה, כאילו, תוסיף עוד X% ותקבל את האחריות, אשר מגיעה לך בחינם ?

כאן זה מתחיל, בדיוק כאן.

הנה קטע מכתב האחריות של החנות :

אין החזרות של סחורות לאחר רכישתן וקבלתן.

אין החזרות ו/או אחריות לתוכנות מחשב כלשהן לאחר רכישה והוצאתן מהחנות.

החזרת סחורה בהסכמת החברה בלבד ותחויב ב-10% מהמחיר ולא פחות מ-25 שקלים.

ביטול הזמנת מחשב לאחר הפקת החשבוניות תחויב ב-200 שקלים כולל מע"מ.

וכל זה אף על פי שחוק להגנת הצרכן קובע, כי הלכוח רשאי להחזיר מוצר באריזתו המקורית ולקבל את מלוא כספו בחזרה עד שבועיים ממועד הרכישה !!!

פורסם
  • מחבר

כן יש קטעים מעצבנים, גם אני לפני שנתיים קניתי לוח של אביט שהיום עושה בעיות ואין לי אחריות עליו, אבל כשקניתי ידעתי שאני קונה בזול אבל רק שנה אחריות, שהיום אני חושב על זה זאת הייתה טעות, וגם זיכרון של קורסאייר שנותנים עליו אחריות לכל החיים קניתי מהם וקיבלתי עליו רק שנה אחריות(עדין פעיל חמסה חמסה חמסה)

בכל מקרה, היום נותנים שלוש שנים ללוחות אני חושב, זיכרונות אני חושב שיש עדיין רק שנה

וד"א גם בחנות הקודמת שעבדתי בה אם היית מבטל הזמנה היו לוקחים לך עשר אחוז מהמחיר, בכל זאת אני עובד בשביל להרכיב לך את המחשב וכשאתה מבטל אתה בעצם פוגע בחנות, והחזרה עד 14 יום זה לא בקנייה פרונטלית אם אני לא טועה (לא כל כך מבין בזה)

פורסם

אני קניתי לוח אם אצלהם. עלה לי 720 ש"ח, K8NS 939 ULTRA והובטח לי אחריות של 3 שנים. הלוח נשרף לי אחרי שנה ו20 יום.

לא קשה לנחש, שהם פשוטהתנערו מהאחריות, ואני קניתי לוח זהה בLAMIR ב700 ש"ח לפני שנה, עם 3 שנים אחריות, הכל כמו שצריך.

נכון שחסכתי ? :lol: :lol: :lol: ( צוחק על עצמי)

סבא שלי ז"ל אמר דבר חכם :

אני לא מספיק עשיר, כדי לקנות דברים זולים או יד שנייה.

וצדק ב100% !!!

פורסם

תכלס, זה הפסד לKSP... הם אולי ירוויחו את ה60K של האומלל הזה, אבל כשבית משפט קובע שיש לך שם רע בקרב קהל היעד שלך , זה פשוט עצוב :lol:

פורסם

אני לא מאמין לאיזה רמה של פיגור המדינה הזאת ירדה! תסלחו לי על המילים אבל זה פשוט חולני שחברה שבתכלס כולם יודעים שהשירות שלה זבל, יכולה להוציע ממפרסם אנונימי באינטרנט כאלה סכומים, גועל נפש של מערכת משפט...

פורסם

תכלס, זה הפסד לKSP... הם אולי ירוויחו את ה60K של האומלל הזה, אבל כשבית משפט קובע שיש לך שם רע בקרב קהל היעד שלך , זה פשוט עצוב :lol:

אני לא בטוח, שבישביל זה צריך את בית המשפט, שכמו שנאמר בהודעה לפניי, גם ככה צולע כולו.

פורסם

אני לא מאמין לאיזה רמה של פיגור המדינה הזאת ירדה! תסלחו לי על המילים אבל זה פשוט חולני שחברה שבתכלס כולם יודעים שהשירות שלה זבל, יכולה להוציע ממפרסם אנונימי באינטרנט כאלה סכומים, גועל נפש של מערכת משפט...

תשמע, בעיקרון אתה צודק בכל מה שקשור לאופי הפיצוי והגורם לכך.

אבל, תדמיין לך מצב שלא הייתה מערכת משפט שמגנה עליך מלשון הרע... ופה מערכת המשפט עשתה טוב - אולי קצת הגזימה בסכום, אבל אדם זה פירסם ברבים לשון הרע ולכן חייב לשאת בעונשו. אני לא אומר שהוא לא צודק, אבל לכל דבר יש את המקום שלו. מספיק שהוא יספר לחברים שלו ויעבירו הלאה זה כבר יעשה תעבודה.

עובדה, כשהתעניינתי ברכישת מחשב, ידעתי טוב מאוד מאיפה לא לקנות.

פורסם
  • מחבר

פשוט צריך לדעת מה קונים, אני מעדיף לשלם עוד כסף בשביל מוצר עם אחריות לשלוש שנים, לדוגמא את הENERMAX LIBERTY 400W שקניתי מסידילוג

קניתי רק בגלל השלוש שנים אחריות ד"א סידילוג, קניתי מהם ספק של TT שבאתר של TT רשום שלוש שנים אחריות וסידי לוג נתנו לי רק שנה אז מה לעשות, המדינה שלנו שמאפשרת כאלה דברים זה חרא, ד"א הספק מת אחרי שנה וחצי

פורסם

אני קניתי ב-KSP את ה-G5 שלי והאמת היא שאין לי כל בעיה לקנות משם, כל עוד הוא מביא לי את המוצר בתור קופסא סגורה (Retial).

פורסם

אהבתי גם את הקטע הזה, שבית המשפט מודע לזה, שהחנות היא לא "בעלת שם טוב" ועדיין החליט להעניש את הבחור, כאילו, מה כבר יכול להוות עדות יותר טובה מדעות של אנשים שהיו איתם במגע ונדפקו, או שכולם שקרנים ?[br]פורסם בתאריך: 27.05.2007 בשעה 00:18:37

אני קניתי ב-KSP את ה-G5 שלי והאמת היא שאין לי כל בעיה לקנות משם, כל עוד הוא מביא לי את המוצר בתור קופסא סגורה (Retial).

תנסה לקנות מהם משהו ולנסות להחזיר, אפילו עוד לפני שיצאת מהחנות, ונראה אותך מדבר !

פורסם

^^אתה מדבר כאילו קרה לך משהו עם החנות הזאת, ספר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים