עבור לתוכן

עשו טובה לעצמכם-תחסכו כסף ואל תלכו ל"שודדי הקריביים: סוף העולם"

Featured Replies

פורסם

מהסרט הראשון לא מצאתי בטרילוגיה הזאת שום טעם.... משעמם, נדוש, יצא מכל החורים...

מי ראה Epic Movie עם Jack Swallows...?

זה סרט מצחיק^...

Aviko

פורסם

מערכת קולנוע ביתית לא משתווה?

לא שמת אף פעם סראונד משובח כנראה,כי הסאונד בבתי קולנוע דיי גרוע לעומת סראונד טוב.

פורסם

מערכת קולנוע ביתית לא משתווה?

לא שמת אף פעם סראונד משובח כנראה,כי הסאונד בבתי קולנוע דיי גרוע לעומת סראונד טוב.

אז אני לא יודע באיזה בית קולנוע ביקרת לאחרונה. ספציפית היום הייתי באולם 8 בYes Planet, והסאונד פשוט מעולה. הכל כמו שצריך.

פורסם

אני בכלל מאוכזב מרוב הסרטים שיוצאים בשנים האחרונות

לדוגמה ספידרמן 3 -העברתי את כל הדיבורים על לחלקים של האקשן

ואפילו זה היה משעמם אז הפסקתי ליראות בחצי

שראק 3 היה משעמם כמו 2

דווקה TMNT היה נחמד אני חושב שמי שהחליט על CG בימקום שחקנים ובובות הוא גאון

שודדי הקריבים 2 היה משעמם אז אני לא חושב ש3 יהיה מוצלח -

סרט מותח, אפקטים מעולים, קרבות, דיאלוגים, דמויות, הכל

כן זה מה שאני מחפש בסרט פעולה :bash: :bash: :bash:

אני רק רוצה להזכיר לטובה את 300 שהיה מצוין לתחומו

אבל רוב הסרטים שיוצאים גרועים בגלל זה אני צופה בסדרה המקורית של DB ובSTAR TRAK הישן :nixweiss:

פורסם

אני מחרים את הקולנועים של גלובוס.

בקולנוע גיל בכפ"ס שומעים כל כך גרוע... אין לי בכלל ספק שאצלי בבית אני נהנה יותר.

מצד שני בסינמה סיטי שומעים לא רע, ובהרצליה גם טוב (אם כי מעט חזק מידי).

פורסם

זה כי כרטיס עולה לך 35, על פופקורן גדול אתה תשלם כמה שיבקשו (25) וכנ"ל על קולה גדולה (12) ועוד איזה חטיף (8), ושאתה תצא החוצה אתה גם תקנה איזה קפה לדרך בארומה ב-20 שקל או משהו כזה. זאת בעיה שלך, אבל לשלם 100 שקל לסרט זה לא סביר (אפילו שהשיא שלי זה 130. רק לכרטיס. מת לצעוק 4 ;)).

World's biggest ripoff.

פורסם

זה כי כרטיס עולה לך 35, על פופקורן גדול אתה תשלם כמה שיבקשו (25) וכנ"ל על קולה גדולה (12) ועוד איזה חטיף (8), ושאתה תצא החוצה אתה גם תקנה איזה קפה לדרך בארומה ב-20 שקל או משהו כזה. זאת בעיה שלך, אבל לשלם 100 שקל לסרט זה לא סביר (אפילו שהשיא שלי זה 130. רק לכרטיס. מת לצעוק 4 ;)).

ראית בVIP של סינמה סיטי?

פורסם

כן זה מה שאני מחפש בסרט פעולה :bash: :bash: :bash:

נו מה, מתוך 5 דברים אחד לא קשור לפעולה אז אתה :bash:ing?

אם אתה רוצה סרט הרפתקאות- לא פעולה- הרפתקאות- לך לראות אותו.

פורסם

ראיתי כמה סרטים באולם המיוחד בסינמה סיטי. לא זוכר איך קוראים לו (זה לא הVIP, ומשלמים טיפה יותר מכרטיס רגיל -45 ש"ח), אבל הסאונד שם פשוט ברמה מעולה. לעומת אחד האולמות הרגילים, ששם פשוט רציתי לבכות.

עוד קולנוע שהייתי בו, קניון הזהב בראשון לציון. קולנוע ירוד בכל הרמות. לא רק שלא היה נוח לשבת, סבלתי גם מריצוד מעצבן וסאונד על הפנים.

קולנוע נוסף בראשון לציון, הרב-חן, היה תענוג. שם ראיתי את ספיידרמן 3 ועוד סרטים רבים אחרים וההנאה הייתה צרופה. למרות שעדיין, אין על האולם המיוחד של סינמה סיטי.

מישהו היה אולי בVIP ? שווה את המחיר ?

פורסם

רק בסרטים מאד מאד ארוכים - ואז אפשר לאכול הרבה.

בנוסף דרך חבר זה רק 60 שקל לכרטיס שאז זה מאד שווה.

פורסם

בקשר לאוכל שמעתי ;D. אבל איך כל השאר ? שווה את הכסף ?

פורסם

World's biggest ripoff.

;D

אני יודע. אכן World's biggest ripoff

זה היה בלונדון והקרנת בכורה עולמית ( מה שהוסיף עוד שני פאונד למחיר, ביחד עם עוד כמה ערים. שלוש ימים לפני שהיה כאן אני חושב). וככה כרטיס עלה 14 פאונד (שילמתי 16). מבחוץ זה נראה יוקרתי ביותר, אז אמרתי - "יאללה, מתי אני אהיה פה עוד פעם" - וחשבתי שזה יהיה איזה אולם מפואר, עם מסך ענק באיכות מעולה ועם מערכת סאונד אימתנית ברמה עולמית - חוויה חד פעמית (אחרת - איך כרטיס עולה כ"כ הרבה?). בסוף - זה היה קצת יותר טוב מקולנוע ממוצע בארץ :-\. כסאות טובים מאוד, אבל כל השאר סטנדרטי. מסתבר שזה בערך המחירים שם :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים