עבור לתוכן

עשו טובה לעצמכם-תחסכו כסף ואל תלכו ל"שודדי הקריביים: סוף העולם"

Featured Replies

פורסם

נכנסתי בציפיות ותחושות מעורבות

אומנם הסרט השני בטרילוגיה הבינונית הזו היה סבבה לגמרי,אבל ציפיתי לסרט שלישי מפוצץ שישאיר אותי עם פה פעור.

ומה קיבלתי?

סרט באורך של 3 שעות,כששעתים וחצי מתוכו כוללים רק דיבורים,תככים,ופוליטיקה פנימית ולא מעניינת [וגם בקושי מצחיקה] של פיראטים.

במשך שעתיים וחצי אין אפילו סצינת אקשן אחת אילא דיבורים וקשקושים לא מעניינים.

קו העלילה הוא מטושטש ולא ברור,כמות הפעמים שדמויות מחליפות שם צדדים היא היסטרית,ואם זה לא מספיק-אז גם לכל זה חייבים להוסיף שהפסקול המהמם שהיה בסרטים הקודמים בקושי מראה פה ייצוג [פרט לסיום].

בסוף השעתיים וחצי הזוועתיות במהלכן כמעט נרדמתי,כמעט אכלתי את הלשון מרוב שיעמום,וכמעט שרציתי לקום וללכת לבהות בכוכבים שבשמיים שבחוץ [שברגע זה נראו מעניינים הרבה יותר ממצבור האורות שהוצגו ע"ג המסך] הגיעה סצינת האקשן הסופית. אומנם זו סצינת אקשן אורגזמתית לכל דבר שתביא הרבה סיפוק לכולם,אבל בסוף הסרט פשוט ישבתי ובהיתי בכתוביות ושאלתי את עצמי "בשביל זה הלכתי לבכורה של הסרט? בשביל זה הזמנתי כרטיסים לפני כ"כ הרבה זמן ובשביל זה שרפתי את המעט זמן שיש לי בבית כי אני טוען כל הזמן בצבא?"

בקיצור,ממליץ לחכות שה-DVD ייצא, להריץ קדימה שעתיים וחצי,לראות את החצי שעה אקשן ולגמור עם זה.

תאמינו לי,העלילה לא משנה כלום כי מה שקרה בשעתיים וחצי אפשר היה לתמצת ברבע שעה בלי הגזמה.

מצבור של מילים חסרות תוכן,בדיחות חרושות,והקצנה מגוכחת של ג'ק ספארו.

טפו עליכם.

פורסם

טפו עליך, כי אתה היחיד ;D

פורסם

חסרה לך הא'.

פורסם

מה אתה מדבר,זה הסרט הכי טוב מכל השלושה,מזמן לא הייתי בכזה סרט אדיר..

ספיידרמן 3 לעומת זאת היה בזבוז כסף...הראשון והשני היו הרבה יותר טובים.

פורסם

שמע אני לא אומר שספיידר-מן 3 היה ביזבוז כסף, זה היה יותר בכיוון של ביזבוז זמן, הסרט צפוי וגם משעמם אין הרבה אקשן.

שודדי הקאריביים היה אחלה סרט.

פורסם

סרט אדיר, אין לי מושג על מה אתה מדבר. כל הסרט, או לפחות רובו הייתי במתח, כנראה שזה רק אתה. :sleep:

ואגב, אני משוכנע שיהיה המשך, לפי איך שהסוף הסתיים.

פורסם
  • מחבר

הלכתי עם 5 חברים

כולם היו בהייפ מהסרט

חמשתנו יצאנו עם פרצוך כזה: :-\

פורסם

אם כבר בופור זה בזבוז זמן וכסף...

פורסם

אל חשש... לא הולכים.

למה בכלל ללכת לקולנוע בימינו?... :nixweiss:

רמת הסרטים ירדה (אפילו של "שוברי הקופות"), מחירי הכרטיסים עלו, התנאים באולמות הקולנוע לא כפי שהיו בעבר. הקולנוע עומד למות ולעבור סופית לסלון. הגיע הזמן.

פורסם

אני לא יודע לאיזה בתי קולנוע אתה הלכת לאחרונה, אבל התנאים השפתרו מהותית.

סינמה סיטי, יס פלאנט, קניון גבעתיים - פשוט תענוג של בתי קולנוע. מתחילת השנה הייתי ביותר מ10 סרטים ופעם אחת לא שילמתי מעל 20 שקל (תמיד תמיד תמיד יש הנחות). סה"כ סרטי פעולה גרנדיוזים תמיד יהיה עדיף לראות בקולנוע.

פורסם

חחחחחחחחחחח זה בטח בגלל שלא ראית את הסרט השני...

תשים לב מה רשמת..

פורסם

סינמה סיטי, יס פלאנט, קניון גבעתיים - פשוט תענוג של בתי קולנוע. מתחילת השנה הייתי ביותר מ10 סרטים ופעם אחת לא שילמתי מעל 20 שקל (תמיד תמיד תמיד יש הנחות). סה"כ סרטי פעולה גרנדיוזים תמיד יהיה עדיף לראות בקולנוע.

שאני יוצא לסרט ,אם אני לא בא עם 100 שקל+ ,אין לי כסף לחזור באוטובוס הביתה.

פורסם

אז קח תכרטיס אשראי של אבא/אמא/אחות ותקנה את הכרטיס איתו (ותקבל כרטיס שני חינם), אם אתה באורנג' כרטיס שני חינם ביום רביעי (לפחות היה) ובטח יש משהו גם לסלקום או פלאפון, אם אתה חייל 10+ שקל הנחה.

ממש ממש קשה לא לקבל הנחה ;D

פורסם

שאני יוצא לסרט ,אם אני לא בא עם 100 שקל+ ,אין לי כסף לחזור באוטובוס הביתה.

זה כי כרטיס עולה לך 35, על פופקורן גדול אתה תשלם כמה שיבקשו (25) וכנ"ל על קולה גדולה (12) ועוד איזה חטיף (8), ושאתה תצא החוצה אתה גם תקנה איזה קפה לדרך בארומה ב-20 שקל או משהו כזה. זאת בעיה שלך, אבל לשלם 100 שקל לסרט זה לא סביר (אפילו שהשיא שלי זה 130. רק לכרטיס. מת לצעוק 4 ;)).

פורסם

בתור מישהו שכרגע חזר מהסרט, אני חייב לציין שזה הסרט הכי טוב שיצא לי לראות בקולנוע בזמן האחרון. נכון, הסרט האחרון שאני זוכר היה ספיידרמן 3, אבל עדיין.

סרט מותח, אפקטים מעולים, קרבות, דיאלוגים, דמויות, הכל. כל מה שציפינו (שזה לא היה הרבה אחרי הסרט השני) ומעבר.

ואני לא רואה סיבה למה לא ללכת לקולנוע. נכון, זה עסק לא כל כך זול (שני אנשים, 120 שקל בערך כולל אוכל ושתייה) אבל זה שווה את זה. אין כמו לראות את קרבות הענקים על מסך ענק עם סאונד מטורף, שעם כל הכבוד למערכות קולנוע ביתיות הן פשוט לא משתוות לזה.

אם מישהו מחפש סרט טוב לראות בקולנוע, לכו לשודדי הקאריביים. כיף ופעולה בלתי פוסקים. פשוט מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים