פורסם 2007 במאי 2418 שנים מחבר אתם לא יודעים איך בא לי להיות מישהו מחבורה ההיא, כל אחד(אולי חוץ מדרמה).שום דבר בחיים שלי לא השפיע עלי ככה, מוזר מאוד! o_O
פורסם 2007 במאי 2418 שנים בהחלט סידרה מעולה, אני חולה עלייה!הכתיבה שם פשוט מעולה!הפרק האחרון שראיתי הוא 15 או 16 של 3. אני חייב להשלים קצת...אתם לא יודעים איך בא לי להיות מישהו מחבורה ההיא, כל אחד(אולי חוץ מדרמה).שום דבר בחיים שלי לא השפיע עלי ככה, מוזר מאוד! o_OLOLLL!!
פורסם 2007 במאי 2418 שנים גם אני בדיוק כמוך....מכל השביתה הזאת (של הסטודנטים) השתעממתי אז הורדתי את כל העונות....ראיתי משהו כמו 3-4 פרקים ביום.....סיימתי את כל הפרקים בשבוע וחצי בערך.אחת הסדרות הכי טובות שראיתי....לא יוצאת לי מהראש.
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר אז בניגוד אליך אני ראיתי אותה ביום וחצי(או יומיים וחצי =\ כבר לא זוכר).
פורסם 2007 במאי 2518 שנים אתה מהמגזימים?לי זה קרה עם heroes, ביומיים/שלוש השלמתי עד פרק 21, ואז נשארו רק הפרקים האחרונים.ממש התמכרתי לזה, ישבתי שעות מול המחשב.אפילו בפעם הראשונה, הורדתי תרגום לפרקים והורדתי תוכנה שתפעיל אותם, רק כדי לא לחכות לפרקים מתורגמים.
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר אתה מהמגזימים?ממש לא.והיא עדין לא יוצאת לי מהראש. כאילו ממש ממש בא לי להיות שם ולא בירושלים המעפנה.
פורסם 2007 במאי 2518 שנים כמו כולם....... "עכשיו תעלה למעלה, ותזיין את אשתי כמו כוכב העל שאתה !" :lol: :lol:
פורסם 2007 במאי 2518 שנים זה הרג אותי... והמבטא שלו בכלל היה מטורף... הוא נשמע לגמרי ישראלי... חבל שאישתו לא הייתה כ"כ יפה :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.