עבור לתוכן

מה הקטע של אמזון?

Featured Replies

פורסם

רציתי להזמין מאמזון כמה דברים למחשב (הכי יקר בסל קניות זה 19 דולר), + איזה ספר לאמא שלי.

עכשיו באף אחד מהמוצרים לא כתוב שאי אפשר לשלוח לחול כי בחלק כתוב רק בתוך ארה"ב וקנדה.

הקיצר אני ניהלתי סדרת התכתבויות עם אמזון ועם החנות של המוצרי מחשב שמוכרים דרכם והם אישרו שאפשר לשלוח לי, אני בה להתקדם לקופה ומה קורה? יש לי על כל הדברים הודעה שהם לא שולחים לישראל. מה הקטע המסריח הזה.!!?!

פורסם

אמזון שולחים לישראל רק ספרים ודיסקים, וזה היה ככה מאז ומעולם.

פורסם

שאלת מפורשות האם הם שולחים לישראל או שרק שאלת אם הם יכולים לשלוח אליך?

אמזון com/ca/uk שולחים לארץ רק ספרים/DVD/CD, בשאר השלוחות זה משתנה אבל עד כמה שאני יודע באף אחת מהן לא שולחים לארץ מוצרי אלקטרוניקה.

פורסם
  • מחבר

לא רק ששאלתי מפורשות גם שלחתי לינקים לעמוד המוצר באתר שלהם, הם אמרו שאין בעיה אבל צריך לפנות לחנות עצמה יענו אתם יודעים באמזון יש חנויות כאלה של אנשים שמוכרים אז לפנות לצוות של החנות הזאת, פניתי אליהם והם אמרו שאין בעיה אם יש לי כרטיס אשראי שמתאים כדי לשלם לרשות הדואר של ארה"ב, מכיוון שיש לי כזה כרטיס אין בעיה.

פורסם

אז תאשים את החנות כי הם משתמשים בממשק של אמזון שלא מאפשר להם חריגות מעבר לתנאים שאמזון קבעו בעצמם, הם אמורים לדעת את זה.

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון ל-Amazon Marketplace, שזה דומה ל-EBAY/PAYPAL.

אמזון נותנת את השרות למספר קטן של מדינות

http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/103-5505715-3807846?ie=UTF8&nodeId=537734&qid=1179891381&sr=1-1

התשובה שקיבלת מאמזון היא למעשה - תפנה לחנות, אנחנו מחוץ לעסק.

פורסם
  • מחבר

לא מרקיט פלייס מדבר איתך על ריסלר של אמזון מין חנות בתוך אמזון שאמזון אישרו שאני יכול להזמין בתנאי שהם יכבדו את האמצעי תשלום שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים