פורסם 2007 במאי 2218 שנים נמאס לי כבר מכל הבלאגן שהולך מאחור. לקחתי גליל ריק של נייר אלומיניום והשחלתי דרכו את החוטים. אמנם זה עדיין נראה מבולגן, אבל לפחות עכשיו החוטים לא נקשרים ביניהם. יש לכם שיטה טובה לארגון החוטים?
פורסם 2007 במאי 2218 שנים תשתדל שכמה שיותר חוטים יהיו מוסתרים מאחורי השולחן.יש אפשרות גם לשים אותם בתעלה כלשהי.
פורסם 2007 במאי 2218 שנים מוכרים באיקאה צינור כזה עם חיתוך ספירליכמו שעושים לסליבינג של IDE וחוטים של חשמל-ספק כוחרק גדול שמתאים...
פורסם 2007 במאי 2218 שנים לקחתי כבל אחרון של טלפון (הספירלה הזה) ...חחחחח איזה טכני של HOT אמר שאני צריך למכור את הרעיון, טיפש.
פורסם 2007 במאי 2218 שנים רק שתדע שעושים על שטויות כאלו מליוניםהבחור שהמציא את השיטה לעטיפת קיסמים יושב עכשיו על 10 מליון דולר בגלל הפטנט הזה.
פורסם 2007 במאי 2218 שנים אצלי הכול מסודר בלי סלילים ובלי כלום, חח המארז איזה מטח וחצי מעל הריצפה חח, אז הכבלים לא מיתבלגנים וכוליי.
פורסם 2007 במאי 2218 שנים ויראה ה' כי ברדק ותוהו ובוהו וכבל אחורי מחשב ויאמר ה' "נעשה לנו אזיקונים בצלמי אביזרי סאדו לקשירת הכבלים", ויהיה ערב ויהי בוקר, יום האזיקונים.
פורסם 2007 במאי 2218 שנים ^^^גדול, רעיון טוב אבל שרוצים להוציא כבל עם מיספריים או משהו כזה אתה בבעיה.
פורסם 2007 במאי 2318 שנים פעם בשנה אנני עושה סדר בחוטים ע"י כך שאני מבריג ברגי עץ למקומות שבהם אני רוצה שהכבלים יעברו, קושר לברגים עצמם חוטים, ואז אני אוגד (אוסף) את החוטים הרלוונטיים ומצמיד אותם לברגים המקובעים לשולחן.כמובן שבמהלך השנה הם מתבלגנים שוב בעקבות ניסויים ו"משחקים" עם המחשב.
פורסם 2007 במאי 2318 שנים בשביל מה לסדר ? במילא יתבלגן מחדש .. הרעיון הכי טוב זה לצבוע את המחשב בכחול ולזרוק אותו לים .
פורסם 2007 במאי 2318 שנים ^^^ לאלה שפותרים בעיות באמצעות פיזור כמויות כסף על הבעיה כדי להעלים אותה זה פתרון מועולה ^^^מה לעשות שלו כולם כאלהאגב במקרה הזה זה לא יעבוןד כי למחשב החדש גם יהיו אי אילו כבלים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.