פורסם 2007 במאי 2018 שנים אנא הציעו לי את כל הדרכים לטפל בהנגאובר (אחרי שתיה... היום שאחרי)..אני מרגיש נורא! תודה!
פורסם 2007 במאי 2018 שנים אחרי לילה רווי אלכוהול לפני שאתם נמרחים על המיטהתשתו בקבוק ליטר וחצי של מיםבבוקר לא תרגישו כלום, זה בדוק!וגם תוך כדי השתייה של האלכוהול תדחפו כוס מים בין לבין, זה יגרום לכם לא להקיא
פורסם 2007 במאי 2018 שנים כמו שכבר אמרו, תשתה כמויות עצומות של מים (אם לא הספקת לפני, גם אחרי זה טוב).
פורסם 2007 במאי 2018 שנים בלילה אחרי ערב עם הרבה אלכוהול לפני השינה לשתות חצי ליטר מים יחד עם 2 כדורי אקמול או כדורים אחרים חזקים לשיכוח כאבים זה מוריד פלאים את ההרגשה של הכאב ראש שאחרי
פורסם 2007 במאי 2018 שנים בדרך כלל לפי מה שאני לפחות יודע כאשר שותים כמות גדולה של אלכוהול משתינים הרבה כי הגוף מוציא את הרעלים ואז ההנג אובר כאבי הראש וכל מה שמסביב נוצרים מהתייבשות לפני השינה כמו שכבר אמרו מומלץ לשתות הרבה ואפשר גם לקחת איזה כדור אקמול כעיקרון לשתות הרבה זו הדרך הטובה ביותר [:
פורסם 2007 במאי 2018 שנים בלילה אחרי ערב עם הרבה אלכוהול לפני השינה לשתות חצי ליטר מים יחד עם 2 כדורי אקמול או כדורים אחרים חזקים לשיכוח כאבים זה מוריד פלאים את ההרגשה של הכאב ראש שאחרי ^^^ BRIANIAC
פורסם 2007 במאי 2018 שנים בננות, מיץ עגבניות וארוחה שמנונית ומטוגנת. נכון שלא הכי בא לאכול עכשיו, אבל אתה חייב להכניס משהו לקיבה.ההאנאובר הוא לא רק התייבשות, אלא תגובה של "שוק" שהגוף נכנס עליו בעקבות ניצול כמעט כל מצבורי הויטמינים שלו, במיוחד ויטמינים A, B (במיוחד B6) ו-C.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.