עבור לתוכן

מידיניות החזרת מוצרים ב KSP

Featured Replies

פורסם

אחי תכנס באתר שלהם בצד ימין ל"אחריות" שם כתוב במפורש:

"אין החזרות של סחורות לאחר רכישתן וקבלתן."

כך שהם ממש לא חייבים לקבל ממך את ההארד דיסק בחזרה... :nixweiss:

פורסם

אם הוא קנה את המחשב בחנות הוא יכול לטעון שהוא לא ביקר באתר שלהם אף פעם , ואם אין שלט כזה באתר אז הוא אמור לקבל את כספו בחזרה

פורסם

תפסיקו לייעץ בנושאים שאינכם מבינים בהם.

צודק, לא משנה מה החוק אומר מי שרוכש ב KSP חותם בעת המסירה על חוזה התקשרות שרשום שם שהם אינם מתחייבים לקבל סחורה חזרה, מי שלא קורא חוזה לפני שהוא חותם זבש"ו, במיוחד ברשת הספציפית הזו.

פורסם

אם אני לא טועה זה גם כתוב מאחורי הקבלה, בכל אופן, תנסה, אם הצלחת הרווחת.

פורסם

מקסימום תישאר עם ה HD הזה.... איזה אסון!!!

פורסם

זה ממש לא מה שהחוק אומר!!! החוק אומר שאתה יכול להחזיר כל מוצר שקנית תוך 14 יום ולקבל זיכוי (אני לא יודע אם החוק של החזרת כסף תקף בארץ)

תחליט אתה כן יודע או שאתה לא יודע או שאתה חצי יודע ? (אתה יודע , אנחנו מדברים על החוק בארץ, לא בחו"ל. ).

כי אם אתה כן יודע אז אתה כנראה קצת טועה לפי הלינקים שהביאו פה , ואם אתה לא יודע - אז למה לבלבל את כולנו ? (כבר השלישי תוך שני עמודים "שיודע בערך" אבל מדבר כאילו הוא כתב את החוק....) חבל ...

פורסם

מקסימום תישאר עם ה HD הזה.... איזה אסון!!!

ותלמד להבה מה שהרבה מהפורום אוכלים עליו ת'לב עד היום: לא קונים ב KSP וא ב IVORY!!! חוק ברזל שאין להפר..............................

מה זה קשור אחי? אני יודע שאייבורי חרא אבל בגלל שבKSP אתה לא יכול להחזיר מוצר אז לא לקנות משם? זה גם כתוב בתקנון כך שאי אפשר לבוא בתלונות,

KSP לדעתי זולים וטובים אני לא יודע למה אתה חושב שלא צריך לקנות משם.

פורסם

דווקא באייבורי כן מכבדים את חוק 14 יום. דיברתי עם מנהל שירות לקוחות כי רציתי להחזיר משהו. הוא שאל למה, ואני אמרתי שאני לא מוכן לפרט למה, אמרתי "אני פשוט לא מרוצה". וזהו.

פורסם

צודק, לא משנה מה החוק אומר מי שרוכש ב KSP חותם בעת המסירה על חוזה התקשרות שרשום שם שהם אינם מתחייבים לקבל סחורה חזרה, מי שלא קורא חוזה לפני שהוא חותם זבש"ו, במיוחד ברשת הספציפית הזו.

החוק עוקף כל חוזה ונמצא מעליו.

ב. ראול צודק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים