פורסם 2007 במאי 2018 שנים אתה באמת שואל? כי אם כן כנראה שאתה לא יודע על מה אתה מדבר...תקרא שוב את מה שהוא אמר ותנסה להבין טוב יותר למה אני התכוונתי.
פורסם 2007 במאי 2018 שנים תקרא שוב את מה שהוא אמר ותנסה להבין טוב יותר למה אני התכוונתי.תקרא שוב את התגובה שלו ואז את התגובה שלך ואלי תבין על מה מדובר :\
פורסם 2007 במאי 2018 שנים נראה לי שהוא התכוון לזה שהבליינד זה בסהכ הימור ראשוני, איך אפשר "לכלול אותו בערכה"
פורסם 2007 במאי 2018 שנים יש הרבה מאוד ערכות שמגיעות עם כאלה דברים קטנים (ודי מיותרים) שמציינים מי צריכים לשים את הבליינדים, אפילו שזה מאוד ברור. אני פשוט מניח שמדובר על משהו כזה בערכה של הבחור...
פורסם 2007 במאי 2018 שנים נראה לי שהוא התכוון לזה שהבליינד זה בסהכ הימור ראשוני, איך אפשר "לכלול אותו בערכה" סוף סוף! יש הרבה מאוד ערכות שמגיעות עם כאלה דברים קטנים (ודי מיותרים) שמציינים מי צריכים לשים את הבליינדים, אפילו שזה מאוד ברור. אני פשוט מניח שמדובר על משהו כזה בערכה של הבחור... לא ידעתי שיש ערכות עם צייינים לבליינדים.. בכ,א, דלעתי, זה סתם מיותר ולוקח זמן ומסורבל.. עדיף בלי.. הדילר מזכיר לבליינדים שהם כאלה... גם לי יש צ'יפים!
פורסם 2007 במאי 2018 שנים לא על כסף זה משעמם.. זה לא כיף ככה... אין מוטיבציה לנצח וכל אחד יכול לזלזל וסתם להמר כי לא אכפת לו אם הוא יפסיד את כל הצ'יפים...אנחנו כשנפגשם תורמים כל אחד 20 ש"ח בערך, קונים פיצות, בירות, קולה ומה שנשאר זה הפרס למנצח. לרוב זה בערך 40 ש"ח למנצח + 10 למקום שני....משחקים בסיגנון טורניר.לפעמים מחלקים את פרסי הזכיה ועושים שני טורנירים, אם יש המון זמן..
פורסם 2007 במאי 2118 שנים חחח מה נתפסתם לקטנות, זאת מין סיכה כזאת שאומרת מה הביג בליינד השמאל בליינד והדילר לא ההימור עצמו, זה דיי ברור לא?!
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מה שמזכיר לי לקנות צ'יפים בטיסה הקרובה לארה"ב.אני משחק בעיקר עם חברים, לפעמים קצת אונליין.עם החברים, לרוב המנצח יוצא עם איזה 100+, אבל גם אפשר להפסיד הרבה ;p
פורסם 2007 במאי 2118 שנים יש לי ערכה מגניבה (גם של טקסס הולדן) עם שטיח מגניב כזה וציפיםקיצר לרוב אנחנו תופסים איזה ערב ככה.. ולפעמים משחקים על כסףאבל שיש אירוע מיוחד או סתם שבא קונים המון אלכוהול ומשחקים עם שוטים...מומלץ לקנות אלכוהול איכותי ולדרג אותו לפי אחוזי אלכוהול ולהתחיל לשתות מהאחוזים הכי קטנים!
פורסם 2007 במאי 2118 שנים ואללה, וזה מגיע עם קופסאת פח כזאת?השטיח ירוק? ויש צ'יפים שחורים/ירוקים/כחולים/אדומים/לבנים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.