פורסם 2007 במאי 1918 שנים אני משחק פוקר טקסס הולדם בשביל הכיף עם חברים אבל לא משהו רציני כמובן ושממש משעמם לי בתוכנה PokerChamps
פורסם 2007 במאי 1918 שנים אני לא אבל רוב החברים שלי משחקים!! פשוט הם ערמה של מטומטמים שמהמרים כל היום
פורסם 2007 במאי 1918 שנים גם אני מחזיק אותם סגנון טקסס(לפעמים פשוט לא צריך לעברת מושגים אבל היצר שבי...)... או שאולי אני מבלף?
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מחבר טוב אז יאללה תורידו את המשחק הזה: http://www.pkr.com/play-poker/free-poker-download.cfmזה חינמי וזה אונליין, אחלה משחק ואולי נעשה איזה טורניר של הפורום
פורסם 2007 במאי 2018 שנים אני משחקאגב יש כאן אחד בשםEZX שהוא מכור לחלוטין כל היום פוקר פוקר פוקר אצלו בבית אז מי שמחיפה ורוצה לששחק שישלח לו הודעה בפרטי אני בטוח שהוא ישמח
פורסם 2007 במאי 2018 שנים אני משחק אבל אתם יודעים ככה סתם בשביל הכיף, בחיים לא על כסף אמיתי למרות שהייתי רוצה להגיע ליום שבו אני אוכל.אם דוקא בעד טורניר של חברי הפורום, יכול להיות גדול.
פורסם 2007 במאי 2018 שנים אצלנו זה שקלים במקום ז'יטונים...כל אחד בא עם 20 שקל פרוטים לשקלים ולפעמים יוצא עם איזה 130 שקל..אני חולה על זה
פורסם 2007 במאי 2018 שנים יש לי חבר שיש לו ערכה של TEXAS HOLD'EM משהו איכותי עם ז'יטונים , small blind ו big blind.
פורסם 2007 במאי 2018 שנים יש לי כזאת ב600 שקל שקניתי באמריקה, באה אפילו עם סיכה נוצצת לבגד שרשום עליה Dealer
פורסם 2007 במאי 2018 שנים יש לי חבר שיש לו ערכה של TEXAS HOLD'EM משהו איכותי עם ז'יטונים , small blind ו big blind.אתה בטוח שאת היודע על מה אתה דמבר?למה התכוונת בקטע המודגש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.