עבור לתוכן

בגרות באנגלית- (הפך ל)דיון ראשי או משו ? :P

Featured Replies

פורסם

תגיד, מה התשובה לשאלה על הפסקה שלפני האחרונה? (אחת התשובות שם הייתה שיותר ויותר קולג'ים מעוניינים בטכונולוגיה)

• תגובות 105
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תגיד, מה התשובה לשאלה על הפסקה שלפני האחרונה? (אחת התשובות שם הייתה שיותר ויותר קולג'ים מעוניינים בטכונולוגיה)

כן התשובה שבסוגריים זו הנכונה :xyxthumbs:

ואגב בסוף הביאו לנו רדיו לכיתה (עם רמקולים הכוונה..) :|

העיקר תביאו רדיו עם אוזניות P:

פורסם

היה מבחן קל הE יש לי איזה טעות קטנה שאמורה להוריד לי איזה 3 נקודות חוץ מזה לא מצאתי עוד.

היה ממש ממש קל!!! בגלל שאני מאחורי הקו הירוק (מעלה אדומים) היו פול הפרעות ברדיו של ערבים' date=' היה כל כך מצחיק!!!

יש למישהו תשובות כבר?

[/quote']

אתה מדקל או אורט?

פורסם

^^^^^^

אורט

פורסם

התשובה היא אכן conditions in college classes.

והתשובה גם הייתה שהקולג'ים מתעניינים בטכנולוגיה.

פורסם

4 יחידות היה ממש ממש קלל..

אני מתפלא עליהם..

20 דקות הייתי בחוץ..

פורסם

מה קרה?

אף אחד לא עשה פה מודל G?

אני בטוח שעושה מודל F שוב, השאלה היא G.

פורסם

יש תשובות לG מישהו?

פורסם

אני עשיתי E וגם עשיתי F ועשיתי גם G היום, ראיתי בינתיים פתרונות של גבע לE אבל אני לא יודע מה עם שאר הבגרויות.

פורסם

אחרי הבחינה יצאתי בהרגשה רעה, עשיתי מודול E.

מעבר לזה שהייתי בטוח שלא הלך לי טוב, פשוט הציקה לי ההתנהלות של כל המערכת הזאת.

בכללי, לא רק בבגרות באגלית, רוב הבוחנים והמשגיחים הם פנסיונרים למיניהם, הרבה פעמים פשוט זורקים אותם אל תוך הכיתה בלי שום תדרוך,

בבחינה אחת הייתי צריך ממש לבקש מהמשגיחה לשים לי מדבקות על הבחינה וגם איפה וכמה, היא פשוט לא ידעה מה לעשות עם עצמה בכלל.

מה שהיה היום זה שאצלנו בבציפר בחלקו אין קליטה של רדיו, אז לקח בערך שעה של איחור עד שהגיע הליסנינג, בתוך קלטת, מה שאומר שגם לא יכלתי לשמוע בעצמי בmp3,

האיכות הייתה גרועה ולא הבנתי הרבה ממה שאמרו שם, מה גם שהדלת לא נסגרה ונטרקה בלי הפסקה וכך גם החלונות.

מזל שחלק מהתשובות הן היגיון בריא..

הבחינה התחילה בנוסך להכל 20 דקות מאוחר יותר, תלמידים עשו רעש והמשגיחות האלה גרמו להם להרגיש כאילו הן מתחננות לשקט.

טוב עכשיו כשהוצאתי את כל זה, והתלוננתי על חצי בציפר ... גיליתי שיש לי סך הכל טעות אחת בשאלה 5 . :)

נו טוב ... בכל מקרה מערכת חינוך מפגרת.

:s05:

פורסם

אני עשיתי G :-\

בשאלה על למה השופטים עלולים בכל זאת לדחות את זה (זיהוי באמצעות כתב-היד) רשמתי

they didnt know if the software can determine the person's identity even if he tried to disguise his writing

ובשאלה האחרונה כששאלו לאחר שראתם את הפסקה האחרונה מה לדעתם תהיה התשובה לשאלה שנשאלה בתחילה (האם השיטה הזאת של זיכוי באמצעות כתב תוכל להיות לבסוף באותו הדיוק כמו תביעות האצבע שזה קרוב ל 100%)

התשובה של כנראה שכן probably yes ומילת המפתח בתשובה זו היא שנרשם בשאלה (שבטקסט) eventually ובפסקה האחרונה רשום שהם מצפים שבעתיד=לבסוף התוכנה תצליח לזהות אפילו אם ניסו לשטות בה...

מה דעתכם על התשובות שלי? במיוחד על הראשונה.

ותביאו את דעתכם על שאר התשבות ב G (עד שיהיה את המדויקות)

ואני קורא לכולם לשלוח מיילים למשרד החינוך על רמת הבילבול שהיית שם זה הורג אותי כל פעם מחדש (גם לפני שנתיים זה היה ככה ב E) שאפילו אם הטקסט הייתי רושם אותו הדבר :-\

פורסם

אני עשיתי G :-\

בשאלה על למה השופטים עלולים בכל זאת לדחות את זה (זיהוי באמצעות כתב-היד) רשמתי

they didnt know if the software can determine the person's identity even if he tried to disguise his writing

ובשאלה האחרונה כששאלו לאחר שראתם את הפסקה האחרונה מה לדעתם תהיה התשובה לשאלה שנשאלה בתחילה (האם השיטה הזאת של זיכוי באמצעות כתב תוכל להיות לבסוף באותו הדיוק כמו תביעות האצבע שזה קרוב ל 100%)

התשובה של כנראה שכן probably yes ומילת המפתח בתשובה זו היא שנרשם בשאלה (שבטקסט) eventually ובפסקה האחרונה רשום שהם מצפים שבעתיד=לבסוף התוכנה תצליח לזהות אפילו אם ניסו לשטות בה...

מה דעתכם על התשובות שלי? במיוחד על הראשונה.

ותביאו את דעתכם על שאר התשבות ב G (עד שיהיה את המדויקות)

ואני קורא לכולם לשלוח מיילים למשרד החינוך על רמת הבילבול שהיית שם זה הורג אותי כל פעם מחדש (גם לפני שנתיים זה היה ככה ב E) שאפילו אם הטקסט הייתי רושם אותו הדבר :-\

נראה בסדר בראשונה שאמרת אני כתבתי משהו בסגנון לא יודעים אם אפשר לעבוד על המחשב בקלות

והשניה זה כנראה נכון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים