פורסם 2007 במאי 2018 שנים היי, גם אני עושה מודול C, עשיתי מודולים כאלה ובזמן האחרון השתפרתי, אני 4 יחידות...
פורסם 2007 במאי 2118 שנים אבל לכתוב חיבור זה דבר שנבנה במשך תקופה ממושכת ולא נלמד כמו היסטוריה שאתה יכול פשוט להקיא חומר.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים חזרתי מE היה קל אבל נראה לי טעיתי בשאלה הראשונה באנסין. בהתחלה עניתי על conditions... ו5 דקות לפני שהגשתי שיניתי את התשובה לlack of students progress משהו כזה. בכל מקרה, תמיד יש את מועד ב' --- את הבגרות סיימתי תוך 25 דקות כולל ההשמעה, את הבגרות אצלנו התחילו ב3:05 כי זה חרא בית ספר וחרא עיר : :-X :-\
פורסם 2007 במאי 2118 שנים היה ממש ממש קל!!! בגלל שאני מאחורי הקו הירוק (מעלה אדומים) היו פול הפרעות ברדיו של ערבים, היה כל כך מצחיק!!!יש למישהו תשובות כבר?
פורסם 2007 במאי 2118 שנים אצל יואל גבע התשובות מופיעות כחצי שעה עד שעה לאחר סיום הבגרות.כלומר לשאלון E הפתרונות יופיעו בין 4 וחצי ל5.http://www.geva.co.il/geva/cat.asp?catid=626&parentid=425
פורסם 2007 במאי 2118 שנים E היה אחד הקלים... מלא זמן חיכיתי שיתחיל הזה ברדיו...Lost Spirit, נראה לי זה היה הconditions :-\
פורסם 2007 במאי 2118 שנים פאק באנסין כתבתי לאק או סטודנטס משו כזה וכולם אומרים שזה היה conditions :\הייתה גם השאלה שראשונה בדף השני גם מבלבלת..
פורסם 2007 במאי 2118 שנים פאק באנסין כתבתי לאק או סטודנטס משו כזה וכולם אומרים שזה היה conditions :\הייתה גם השאלה שראשונה בדף השני גם מבלבלת..והם צודקים.ותשובה לשאלה מס' חמש זה 2 בנוסח ב' ו3 בנוסח א'מי שרוצה לשאול עוד שאלות יש לי פה בגרות שהמורה שלי פתרה
פורסם 2007 במאי 2118 שנים והם צודקים.ותשובה לשאלה מס' חמש זה 2 בנוסח ב' ו3 בנוסח א'מי שרוצה לשאול עוד שאלות יש לי פה בגרות שהמורה שלי פתרהאתה יכול פשוט לכתוב את כל הפתרונות,כאילו תכתוב את עיקרי השאלה בעברית , ואת התשובה (בעברית\אנגלית..)....אני חושב שזה יכול להיות ממש טוב...אבל רק עם יש לך כוח...(פשוט אני לדוגמא לא זכור מה היו כל המספרים של התשובות..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.