עבור לתוכן

רובר 214-מבקש חוות דעת

Featured Replies

פורסם

עוד כמה חודשים בעזרת השם וקצת כוח רצון, אני מעיף את הרכב שיש לי עכשיו-סופר לנסר 94 1600 אוטומטית.

חשבתי על רובר 214, 1400 ידנית,בדיוק מה שאני אוהב.אני יודע שרובר פשטה רגל ולכן המחירון של הרכבים שלה ברצפה, ואפשר להשיג רכב שנותן המון במחיר ממש זול, משהו בסביבות ה15000 שקל למודלים 97-99.

בעיה ידועה ששמעתי על הרכב הזה שיש בעיה עם אטם ראשי שהוא לא חזק מספיק ולכן הולך ראש מנוע מוקדם, אם זה קשור בכלל אחד לשני, תקנו אותי אם אני טועה(אינני מבין גדול במכוניות).עוד בעיה שאני מודע לה היא נזילות בדגמים שיש בהם סאנרוף, אך זה לא ממש משנה לי, כי אני לא רוצה סאנרוף בכלל.

אשמח לכל מידע שתוכלו לספק לי על הרכב הזה, במיוחד ממי שיש לו ניסיון כשלהו עם הרכב הזה, אני מעדיף כמה שפחות תגובות שמתבססות על מי ששמע ולא מניסיון אישי.

תודה.

פורסם

אל תשכח שהמחירון של הרכב ירד מסיבה מוצדקת.... ברגע שתחפש חלקים/שירות - אתה תגלה שהמחירון שלהם לא בדיוק ברצפה...

פורסם

ברגע שתחפש חלקים/שירות - אתה תגלה שהמחירון שלהם לא בדיוק ברצפה...

^^^

פורסם
  • מחבר

הבנתי שיש חלפים לפחות לעשר שנים הבאות, ולדגם 214 זה לא יקר.

פורסם

כה.. אצל חאפרים שיכולים להרשות לעצמם לדפוק לך מחיר. אין לך שוק לרכב הזה ועוד פחות חלפים עם כל יום שעובר.

שחרר מרובר.

פורסם

זה אחד הגרוטאות הכי גדולות שאפשר לקנות

בשנים שאתה מחפש האוטו היה בנוי על גירסאות של הונדה, אבל בלי האמינות של הונדה

האוטו לא זז!! ואני לא מיתכוון שאוטו אמור לטוס... אני ממש מיתכוון לאוטו שלא זז!

האוטו הזה הוא מתכון לבעיות

עם תקנה את הרובר 200 1.6 אז כבר זה יהיה טוב יותר לכיס שלך

אומנם הוא יהיה יותר יקר, אבל הוא לא יעמוד בגלל כל שטות

(ואני מדבר מהמון ניסיון! אומנם לא מכירים אותי פה, אבל אני קצת מכיר מכוניות...)

פורסם

אני מציע ללכת ל-CarsForum, לעשות חיפוש

אם אחרי כל הנושאים שם אתה עדיין רוצה את הרובר - May the force be with you ובהצלחה (אתה תצטרך את זה)

פורסם

אל תיגע באוטו הזה , ראש מנוע בעייתי ביותר ,חרא של אוטו ,לא סחיר ברמות קשות.

פורסם

האוטו ממש ממש נוח ויפה מבפנים, זה היתרון היחידי שלו.

מכל שאר הבחינות, כבר הבנת לבד עד כמה הוא כדאי.

חבר שלי עכשיו מכר את שלו (1400 ידנית 98), למזלו לא עשתה לו יותר מידי בעיות, אבל כל דבר קטן שם זה ערמות של כסף לתיקונים.

פורסם
  • מחבר

אני מציע ללכת ל-CarsForum, לעשות חיפוש

אם אחרי כל הנושאים שם אתה עדיין רוצה את הרובר - May the force be with you ובהצלחה (אתה תצטרך את זה)

חרשתי את הפורום שם, יש כאלה שממש מרוצים ויש כאלה שלא.אני מאמין שזה תלוי באיך שהרכב טופל.

אל תיגע באוטו הזה , ראש מנוע בעייתי ביותר ,חרא של אוטו ,לא סחיר ברמות קשות.

יש לך ניסיון או שזה סתם משהו ששמעת?

ולגבי סחירות, זה לא ממש משנה לי, אני מתכנן לקנות רכב לכמה שנים טובות.

האוטו ממש ממש נוח ויפה מבפנים, זה היתרון היחידי שלו.

מכל שאר הבחינות, כבר הבנת לבד עד כמה הוא כדאי.

חבר שלי עכשיו מכר את שלו (1400 ידנית 98), למזלו לא עשתה לו יותר מידי בעיות, אבל כל דבר קטן שם זה ערמות של כסף לתיקונים.

בכמה הוא מכר?

ועצם זה שלא עשתה לו בעיות מיוחדות, כנראה שהרכב טופל טוב.

פורסם

מכר ב-18 (כנראה למישהו מתלהב).

והוא טיפל בו לבד, אבל טיפול יומיומי.

עשה לו ראש מנוע לבד והכל, תיקן כל דבר בשניה שקרה.

פורסם

מכר ב-18 (כנראה למישהו מתלהב).

והוא טיפל בו לבד, אבל טיפול יומיומי.

עשה לו ראש מנוע לבד והכל, תיקן כל דבר בשניה שקרה.

וטוס ככה צריך לעשות הבחור ליקק פשוט את הרכב והוא לא עשה לו בעיות

אתה יודע יש אמרה נכונה "רכב" זה כמו אישה עם אתה לא מתפל בה כמו שצריך היא תבגוד ותשכב עם אחרים ואז אתה תאכל חרא ! :-X

אני בדעה שגם עם לקחת LADA ולעשות לה ישור קו ולטפל בה כמו שצריך ולא לחפף בטיפולים גם היא תראה לך אמינות ! ובמחיר זול :xyxthumbs:

אתה יודע יש אנשים מסויימים שאני פשוט רוכש אליהם כבוד לקחת רכב ספורטיבי או כול רכב ישן .....

להפשיט אותו עד השאסי .... לעשות אוברול כללי למנוע ממש לעשות לו שיחזור להחזיר לו את הסוסים שאבדו אפילו להכניס לו אחרי זה גם כמה חמוצים

לעלות תהספק

לשפר מתלים בולמים בלמים אחיזה ....

לשלוח את השלידה לניקוי חול וצביעה איכותית

בקיצור אתה לוקח גורטאה ובונה אתה מחדש

ויש לך רכב מושלם כן אני יודע אתה תגיד שזה המון כסף ובור ללא תחתית אבל אתה יודע אהבה לא נמדדת בכסף לעולם !

ואתה צריך לזכור שעם מתי שהוא בעתיד אתה תרצה למכור הרבה יצחקו עלייך בפרצוף עם אתה תרצה לקבל איזה שהוא החזר כספי על ההשקעה

אבל ביננו מי שחושב להכנס לזה הוא לעולם לא ימכור את ברכב כי הוא הופך להיות כמו ילד שלך

אבל תמיד יכול לבוא מישהו מורעל כמוך ויקח את הבובה במחיר שאתה תגיד כי לא תיהיה עוד אקזמפלקר כמה בשום מקום ;D :xyxthumbs:

ויש הרבה מעוד רכבים כאלה בארץ רק צריך לדעת לחפש אותם ;D

אנשים משתגעים איך פיזו 205 מראה לאופנוע ובעליו מזה לקבל רכבות :o:lol: :lol:

פורסם

לא ממליץ להתקרב לרובר בארץ המנוע הוא פשוט לא מתאים לארץ

האקלים של הארץ מאוד חם לעומת אירופה ולכן הראש מנוע מתפוצץ מהר ולא כדי להחזיק אוטו כזה בארץ המון השקעה יש עליו בגלל בעיות כאלה ואחרות

אני לא אומר לך סתם באוויר שמעתי את זה ממנהל מוסך מורשה של רובר ומאוד כמה אנשי מיקצוע

אז תעשה תשיקולים שלך עם זה כדאי לקחת סיכון כזה גדול

פורסם

יש לך ניסיון או שזה סתם משהו ששמעת?

מה שאני אומר לך זה רק מנסיון , אתה במקרה רוצה לקנות גיר ידני שזה עוד חצי נחמה , כי הגיר ה "אוטומטי" ( גיר רציף ) מאוד עדין וכל רובר מהשנת יצור הזאת עברה לפחות פעם אחת שיפוץ גיר.

בכל מקרה אם בכל זאת החלטת ללכת על זה,אז אל תשלם יותר מ 25% פחות ממחיר מחירון,ותבדוק טוב תקינות מערכת חשמל כגון :חלונות חשמל ,נעילה מרכזית וכיוב'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים