עבור לתוכן

מישהו פה עשה "שילוש HOT" בסכום נמוך יותר מהמחירים הרישמיים?

Featured Replies

פורסם

היי

אני רוצה לעשות חבילת HOT מלאה (אינטרנט + טלוויזיה + טלפון).

מישהו כאן עשה את זה? אם כן, כמה אתם משלמים? על איזו חבילה?

אני רוצה להגיע מוכן ולדעת עד כמה אפשר להתמקח איתם לגבי המחיר..

תודה

פורסם

שאלוהים יהיה בעזרך אם חס ושלום יהיה לך תקלה ותצטרך את המוקד שלהם או יותר גרוע את הטכנאים שלהם. אבל היי, תנסה, יכול להיות שאתה תהיה מאלו שאין להם תקלה ולא יידעו לעולם כמה החברה הזו מ ז ע ז ע ת בנתינת שירות. בהצלחה.

פורסם
?%3Fydorap+fo+dnik+emos+siht+si
פורסם

תמר,בזק עדיפה בקטע הזה?

פורסם
  • מחבר

שאלוהים יהיה בעזרך אם חס ושלום יהיה לך תקלה ותצטרך את המוקד שלהם או יותר גרוע את הטכנאים שלהם. אבל היי, תנסה, יכול להיות שאתה תהיה מאלו שאין להם תקלה ולא יידעו לעולם כמה החברה הזו מ ז ע ז ע ת בנתינת שירות. בהצלחה.

שמעי, אני מכיר מעט מאוד חברות עם שירות לקוחות טוב..... :P בזק בוודאי אינה אחת מהן... :-X

מבחינת הטלוויזיה, יש דברים שאי-אפשר להתפשר עליהם (ערוץ ביפ)..

פורסם

גם לבזק וגם ליס וגם לבזק בינלאומי יש את הישרות הכי טוב בארץ!

שווה!

עומרי, תחפש פה "הוט" או "HOT"... אתה תראה 3-4 אשכולות על הנושא.

אתה תבין בעקבותם שלא כדאי לך להצטרף להוט.

פורסם

עמרי,אני בזמנו התעניינתי לגבי הטלפון שלהם והעניין דווקא נראה לא רע,מקבלים איזה 2000 דקות שיחה לבזק+הוט בחינם כל חודש וכל שאר הדקות פחות או יותר כמו המחירים של בזק.

לגבי הטלביזיה,אני מניח שזה תלוי איזה חבילות אתה לוקח וכו' ככה שהמחיר יכול להשתנות.

לגבי האינטרנט,אני קצת מפחד לעבור אליהם כי שמעתי שהמהירות יכולה להשתנות בהתאם לכמות הגולשים או המרחק שלי מהמרכזייה (או שזה מיתוס?)

פורסם
  • מחבר

המרחק מהמרכזיה זה דווקא מיתוס של ADSL בכלל, מצחיק שאתה מייחס אותו לכבלים..

אבל בדיוק כמו המיתוס על "כמות האנשים על המרכזיה" (של הכבלים), גם כאן זה סתם מיתוס לא רלוונטי.

דימה, אין שום מצב שאני עושה שוב adsl (יש לי כרגע בדירה הישנה) או מחליף את hot ב-yes, ככה שחבל בכלל להיכנס לנושא הזה ובוא לא נהפוך את הדיון ל-yes vs hot..

דור, מבחינת טלפון דווקא רציתי לקחת את החבילה של "לא דיברת לא שילמת" פשוט בגלל שאני בכלל לא מדבר בטלפון (ולכן אני רוצה לחסוך את דמי השימוש החודשיים של בזק שאני משלם תכלס רק בשביל שיהיה לי קו נכנס לפקס... :-X)

פורסם

אני לקוח של הכבלים בטלפון ובאינטרנט. בטלפון אני משלם 50 ש"ח לחודש ומקבל 2000 דק' שיחה - בבזק זה מה ששילמתי על זה שיש לי קו טלפון.

האינטרנט עובד אצלי בסדר גמור, דווקא כשהיה לי ADSL היו בעיות. זה מאוד תלוי באיזור שאתה נמצא בו, יש איזורים שעדיף בזק ויש שעדיף כבלים.

השירות שלהם די בינוני, הנציגים בד"כ מנסים לעזור אבל לא ממש הולך להם לפעמים...

פורסם

המרחק מהמרכזיה זה דווקא מיתוס של ADSL בכלל, מצחיק שאתה מייחס אותו לכבלים..

אבל בדיוק כמו המיתוס על "כמות האנשים על המרכזיה" (של הכבלים), גם כאן זה סתם מיתוס לא רלוונטי.

דימה, אין שום מצב שאני עושה שוב adsl (יש לי כרגע בדירה הישנה) או מחליף את hot ב-yes, ככה שחבל בכלל להיכנס לנושא הזה ובוא לא נהפוך את הדיון ל-yes vs hot..

דור, מבחינת טלפון דווקא רציתי לקחת את החבילה של "לא דיברת לא שילמת" פשוט בגלל שאני בכלל לא מדבר בטלפון (ולכן אני רוצה לחסוך את דמי השימוש החודשיים של בזק שאני משלם תכלס רק בשביל שיהיה לי קו נכנס לפקס... :-X)

בתור עובד של חברת בזק במוקד האינטרנט שלהם, אני אהיה ארור אם

אני אעמוד מנגד ואתה תגיד פה שמרחק מהמרכזייה זה מיתוס!

כדאי שתקרא על טכנולוגיית DSL באופן כללי.

אם אתה רחוק יותר מ-5 ק"מ מהמרכזייה, לא רק שלא יהיה לך

ADSL אלא אני אתפלא אם בכלל יהיה לך קו טלפון.

על "ניחות" שמעת? ככל שאות חשמלי עובר מרחק מסויים על כבל מצטברים

עליו רעשים וניחות עד שלאט לאט הוא דוהה לגמרי, תשווה את זה לזרם של פיפי, הרי

אתה לא משתין למרחק אינסופי נכון? עקב חוקי הפיזיקה כמובן.

לשאר הוויכוחים של מי יותר טוב, YES/HOT/בזק וכו'...לא רוצה להכנס לזה, אני משוחד לא?

פורסם

השאלה הנשאלת היא האם עניין הכמות משתמשים חל על לקוחות HOT..כי אם לא אז יש יתרון ברור ל-HOT בקטע הזה כי לא משנה כמה רחוק אתה מהמרכזייה

פורסם

אני היה לי את השילוש הזה עד לפני חודשיים.

עכשיו יש לי רק את הטלפון שהוא סבבה לגמרי והאינטרנט שמזייף כבר זמן מה... :nixweiss:

בהוט אין מה לראות ,השירות שלהם חרא, הציוד חרא, תנאים חרא.

פורסם
  • מחבר

Lev0 יקירי,

אני מודע טוב מאוד לעניין המגבלה הטכנית.

לצורך העניין היא קיימת גם בכבלים בקטע של "כמות האנשים על אותה מרכזיה".

בפועל - המהירות לא מושפעת משום מרחק של שום מרכזיה, בגלל שרובם המוחלט של האנשים פשוט מספיק קרובים כדי שמהירויות החיבור שלהם - שבארץ במילא לא מתקרבות לניצול של הטכנולוגיה - לא תיפגע מזה.

כנ"ל בעניין הכבלים.

המגבלה קיימת באופן תיאורתי. בפועל זה בולשיט.

פורסם

עומרי מה שאתה אומר לא עובר את מבחן המציאות

אני גר ברעננה שזה לא בדיוק חור אבל בגלל המרחק מהמרכזיה לא יכלתי לעשות מהירות נורמלית

ובזק בעצמם אמרו את זה אחרי שהיה לי תקלות שניסיתי מהירות נורמלית

לאומת זות HOT עובד באזור שלי מצוין

מה שכן הרבה מדווחים שבאזורים אם הרבה בניה לHOT יש בעיות

ככה שהאזור מאוד חשוב לבחירה

בנוגע לדברים האחרים

בעניין הטלפון אין לי מושג

בעניין התכנים HOT מחורבנת כל עוד אתה לא משלם תוספות על הרבה דברים

כמו -הליגות בכדורסל וכדורגל לדוגמה

ערוץ הסרטים הבסיסי עלוב

בערוץ 3 ו8 יש יותר מידי שידורים חוזרים

גם בביפ שאתה כל כך אוהב יש הרבה שידורים חוזרים

בכלל אני רואה תוכניות וסרטים בעיקר באתר הזה-

http://stage6.divx.com/

והזה-

http://www.tv-links.co.uk/

כי עד שהרבה סדרות וסרטים מגעים לHOT הם ישנים ומשודרים בשעות לא נוחות

אני מעריך שבYES המצב דומה

פורסם

אני מעריך שבYES המצב דומה

לא!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים