עבור לתוכן

למה ממליצים על בניית וקניית מפרטים מ-IQPC אם SKYPC יותר זול?

Featured Replies

פורסם

בניתי אותו מפרט ויצא לי 400 שקל הבדל, לדוגמא - 8800GTS 640 MB של LEADTEK עולה בIQPC 2122 ובSKYPC 1938, וזיכון 600 שקל ל2GB 800HRZ לעומת 800 שקל בIQPC....

חשובה לי מאוד בגלל שתיכננתי לקנות בIQPC מחשב ואז ראיתי את ההבדלי מחירים...בכול מקרה אני מחכה לירידת מחירים של המעבדים...

מה דעתכם?

תודה רבה

פורסם

אמינות, כנראה.

פורסם
  • מחבר

מה אתה מתכוון שאתה אומר אמינות?

אחריות? שירות טוב יותר?[br]פורסם בתאריך: 19.05.2007 בשעה 00:14:48

אשמח לשמוע תגובות מאנשים שקנו מחנויות אלו...אם יש כאלה...

תודה רבה.

פורסם

לא מכיר אישית אף אחד מהחנויות האלה אבל בקטע של IQPC ניראה לי שיש כאן מעין עסקנות של חברה שכל ה זמן עושים קישורים לשם תקנו אולי אם אני טועה זה רק תחושבת בטן אולי אני טועה

פורסם

לפי מה שאומרים IQPC היא חברה טובה אמינה וזולה.

מישהו שקנה מישם יכול לספר לנו קצת על החנות \ חווית קניה?

ודיי להמליץ כל פעם על חיפוש לא מצאתי אפילו חוות דעת אחת על החנות אז לינק עם כבר.

פורסם

לפי האשכול הזה IQPC עשו לו קטע מגעיל עם התשלום שאמרו לו בגלל שהדולר נפל אז הוא צריך לשלם יותר וזה...

יש עוד ביקורות?

פורסם

לפי מה שאומרים IQPC היא חברה טובה אמינה וזולה.

מישהו שקנה מישם יכול לספר לנו קצת על החנות \ חווית קניה?

ודיי להמליץ כל פעם על חיפוש לא מצאתי אפילו חוות דעת אחת על החנות אז לינק עם כבר.

מי אמר מה אומר לפי איך שהפורם ניראה זה כאילו יש חנות מחשבים אחת בישראל ושמה IQPC ניראה לכם הגיוני?

או שיש כאן כמה עובדים שלהם שבמסוונ של משתמשים רגלים מין השורה בונים מפרטים משם ונותנים המלצות

אבל שוב זה דעתי ולא איזה שהו אשמה או משהו כזה רק עושה רושם כזה ושוב תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

אני מניח שהסיבה העיקרית שרוב המפרטים שמפורסמים פה מגיעים משם היא שהם הכינו את האתר שלהם לבניית מפרטים ופרסום בפורומים בצורה נוחה בלי לעשות 20 פעם COPY-PASTE.

את הקניה עצמה כל אחד יכול לעשות איפה שבא לו, נראה לי שזה פשוט יותר נוח לבנות שם מפרט ולמי שממליץ על 10 מפרטים ביום זה משמעותי.

פורסם

קניתי שם לא פעם ולא פעמיים חנות מעולה שירות ויחס אישי באמת חנות טובה גם מבחינת אחריות והכל

פורסם

קניתי שם לא פעם ולא פעמיים חנות מעולה שירות ויחס אישי באמת חנות טובה גם מבחינת אחריות והכל

בסדר, אבל... צריך לתת לכולם הזדמנות עסקית! במיוחד בפורום כזה.

פורסם

בסדר, אבל... צריך לתת לכולם הזדמנות עסקית! במיוחד בפורום כזה.

לא באתי לפגוע בפרנסה של מישהו זה משהו שאני בחיים לא יעשה ....פשוט פותח הת'ארד שעל על אנשים שקנו משם אז עניתי לו ספציפית על החנות הזאת בלי להזכיר חנויות אחרות שיצא לי לקנות שם ונשרפתי כמו שאומרים כי בכל זאת ,זאת הפרנסה של האנשים ומי אני שיפגע בה...

בכל אופן IQPC היא באמת לא איזה מונפול ויש עוד חנויות טובות חוץ מהם תלוי באזור שאתה גר וככה ימליצו לך על עוד חנויות\ אבל אני אישית תמיד חוזר למקום שהקניה בו הייתה טובה עד שיקרה משהו שיגרום לי לא לקנות משם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים