עבור לתוכן

Jericho - Second Season

Featured Replies

פורסם

אז ככה - סדרה מדהימה! סיימתי לראות אותה כעת :)

כפי הנראה העונה השניה תתמקד על המלחמה בין העיירות ובחיפושים של הצבא (ושל השמן הקירח הזה) אחר ה"טרוריסט".

ועוד דבר - הקטע של ה הדגל בסוף - הכוכבים היו מסודרים בעידול והפסים היו מאונכים ולא אופקיים, למה?

----

עוד דבר - מתי היא אמורה להגיע?

פורסם

בנתיים ביטלו את העונה השניה.

פורסם
  • מחבר

ביטלו?! למה? ??? ???

פורסם

Psychedelic,

אתה רציני? אחת הסדרות היותר טובות שיצא לי לראות בזמן האחרון! אהבתי כל רגע וכל פרק.

היתי בטוח שהיתה לה הצלחה מדהימה בארה"ב והיתי משוכנע שתהיה עונה שנייה וקיוויתי שגם שלישית וכו'

פורסם
  • מחבר

בדיוק, סדרה אחת הטובות שראיתי בזמן האחרון (כלומר - שנה שנתיים)

הירוס וג'ריקו הסדרות האהובות עלי וממש לא יאמן שג'ריקו תבוטל, היא פשוט סדרה מעולה :-X

אבל, משיחה עם ידידה מNY, מrochester ליתר דיוק, היא לא בדיוק מכירה את Jericho והיא אוהבת TV, אז, לא יודע מה להגיד :-X

אם היא אכן בוטלה זהו יום אבל בינלאומי :'( :'(

פורסם

כן,CBS עשו הפסקה של 3 חודשים בין כמה פרקים,מה שגרם לירידת רייטינג,ואחרי שהחזירו אותה שמו את הסדרה באותה שעה ששמו את אמריקן איידול,מה שגם לעוד ירידת רייטינג.

החליטו לבטל אותה ,וכל מי שצפה בסדרה התקשר לCBS ושלח להם אימילים להחזיר את הסדרה.

מי שראה את הפרק האחרון ,שסבא של ג'ייק סיפר את הסיפור על מלחמת העולם השניה שהגרמנים הקיפו את הפלוגה שלהם,אז הוא אמר להם nuts ,אז עכשיו כולם שולחים לCBS בוטנים. :smile1:

בקיצור CBS סאקס.

http://www.jericholives.com/

פורסם
  • מחבר

אוי ואבוי זה סופי? =|

אוף כל כך התמכרתי לסדרה בשבוע האחרון :'( :'(

והכי מעצבן שהם מבטלים את זה דווקא בחלק הכי הכי מותח שיש :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

אולי זה לא סופי ועם הלחץ הם יחזירו את הסדרה..

אני אישית נרשמתי לעצומה להחזרת יריחו...תרשמו גם אתם

פורסם

זה לא בוטל רשמית.

רשמית עדיין לא אמרו אם יהיה המשך אבל צפוי להיות במיוחד אחרי רעיון עם אחד מיוצרי הסידרה(הוא אמר שיעבירו גם את השעה לאחרת ולא בזמן AI).

פורסם
  • מחבר

גם אני נרשמתי, אני מאוד מקווה שלא יבטלו את הסדרה, אין ספק שהיא אחת הטובות ביותר ואני לא חושב שתהיה סדרה בסגנון שלה שתוכל להיכנס לנעליה :-\

פורסם

לא חושב שיחזירו אותה,השיקולים שלהם הם רייטינג בלבד,לא ממש איכפת להם,ככה זה עובד.

אבל מחזיק אצבעות,באמת אחת הסדרות שהכי אהבתי ,גאונות .

פורסם

ראיתי את כל הסידרה

היו כמה פרקים מעניינים

אבל בעיקר זאת הייתה סידרה להעביר איתה את הזמן

והקטע של הדגל זה...

הרעיון שרואים שיש ארה"ב חדשה...

הפסים מאונכים

הכוכבים מסודרים בצורה שונה..

כיאלו אירופה -ארה"ב בערך xD

פורסם

הלוואי וזה יצא לפועל

פורסם

ראיתי את כל הסידרה

היו כמה פרקים מעניינים

אבל בעיקר זאת הייתה סידרה להעביר איתה את הזמן

והקטע של הדגל זה...

הרעיון שרואים שיש ארה"ב חדשה...

הפסים מאונכים

הכוכבים מסודרים בצורה שונה..

כיאלו אירופה -ארה"ב בערך xD

ראיתי שוב את הקטע עם הדגל, והכוכבים מסודרים בעיגול כי הם לא מצליחים למלא את הדגל...כי עכשיו יש רק 21 מדינות.... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים