פורסם 2007 במאי 1718 שנים מלבד זאת, אפשר לא להגיע להיות קרבי במקרים אחרים גםבעיות ת"ש למשל, או להיות בן יחיד וכד'
פורסם 2007 במאי 1718 שנים מחבר אני לא בן יחיד..ולימודים זה לא הצד החזק שלי כך שעתודה לא נראה לי בא בחשבון..
פורסם 2007 במאי 1718 שנים איך יכל להיות שיש לך משקפים ופרופיל 97 ? אמור להיות לך 82 או שאולי פיספסתי משהו
פורסם 2007 במאי 1718 שנים גם לי יש מישקפיים ולא הורידו לי פרופיל (97), אני חושב שיש מספר מסויים במשקפיים שממנו מתחילים להוריד פרופיל :-\
פורסם 2007 במאי 1718 שנים יש מצב עשו לך בדיקת עיינים עם טיפות ? לי יש בידיוק 4 ועושים למי שמעל או שווה ל4 לא בטוח לגבי הפרופיל
פורסם 2007 במאי 1718 שנים גם לחבר שלי יש פרופיל 97 והוא מרכיב משקפיים והוא גם גאון ככה שלו יהיה סיכוי שיתאפשרו איתו לפי הבחירה שלו כי הקבא שלו גם גבוה.
פורסם 2007 במאי 1718 שנים עם טיפות ??? פעם ראשונה שאני שומע על זה למה עשו לך עם טיפות ? וד"א המספר שלי 3.4
פורסם 2007 במאי 1718 שנים כן כן טיפות שמישהו בלי כפפות בחדר מסריח משפריץ לך לעין שאחרי זה אתה לא יכל לראות כלום שעות בטח ובטח שלא משהו חרוט או שיש בו אור
פורסם 2007 במאי 1718 שנים כן כן טיפות שמישהו בלי כפפות בחדר מסריח משפריץ לך לעין שאחרי זה אתה לא יכל לראות כלום שעות בטח ובטח שלא משהו חרוט או שיש בו אור חחחחח אני פשוט הבאתי אישורים רפואיים מהרופא עניים שלי
פורסם 2007 במאי 1718 שנים כן כן טיפות שמישהו בלי כפפות בחדר מסריח משפריץ לך לעין שאחרי זה אתה לא יכל לראות כלום שעות בטח ובטח שלא משהו חרוט או שיש בו אור חחחח כמו ערפד מזיכר תמשחק Obivlinion (רשמתי עם שגיאות כתיב כי אני לא זוכר תשם במדויוק)
פורסם 2007 במאי 1718 שנים ותפקידים קרביים?יחידה קרבית שתוציא ממני את המיטב,לא רוצה לטחון שמירות כל היום בגולני או משהו כזה.למה אתה חושב שגולני זה רק שמירות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.