עבור לתוכן

חשד להרעלת חתולים סדרתית - למי לפנות?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ומה אני אמור לעשות עם זה? להיכנס לעסק של המרעיל שסביר להניח שיהיה מלא בכמה מאות אנשים ולהתחיל לירות?

פורסם

אתה יכול לפנות לחברה להגנת הטבע, או ל"צער בעלי חיים".

פורסם

ומה אני אמור לעשות עם זה? להיכנס לעסק של המרעיל שסביר להניח שיהיה מלא בכמה מאות אנשים ולהתחיל לירות?

לא, חכה שהוא יהיה לבד.

פורסם

תפרט בבקשה מה בדיוק המקרה, זה מאוד משנה באם אפשרי להגיש תלונה למשטרה תחת חוק "צער בע"ח".

פורסם

מכעיס, מכעיס לראות דברים כאלה

פורסם
  • מחבר

טוב, זהו. שלחתי להם הודעה ופירטתי הכל.

מדובר במגרש חנייה אחורי של אולם שמחות, שמתי לב בחודשים האחרונים לכמה מקרים של חתולים מתים בפינה מסויימת של המגרש - עד אתמול חשבתי שמדובר בצירוף מקרים והתעלמתי. אתמול שמתי לב שבאחת החצרות הפרטיות ליד אותה פינה יש קערה עם אוכל ושחתולים ניגשים אליה, אז כבר עלה בי החשש שמדובר בהרעלה אמיתית. יש לי דרך לברר מי זה באמת(גם אם לא מדובר בבית עם הקערה - הרי יכול להיות שהם בעצם הזעיקו את תת"ל בפעם הקודמת), אבל לא בטוח שזה יהיה קל וזה יכול לגרור עימות שלי עם המרעיל ואני מעדיף להימנע מכך אז ביקשתי לא לערב אותי אלא אם אין ברירה אחרת.

עריכה: טוב, בסופו של דבר החלטתי לנסות לברר... לצערי לא הצלחתי לגלות מיזה.

פורסם
:hi:בתור חובב חיות (בביתו יש לי חתול וכלבה גדולה :xyxthumbs: + אקווריום) עם וותק בטיפול בכלבים וחתולי רחוב בצער יכול להודיע לך שאין למי לפנות :'(. רוב העיריות בארץ עוסקות בהרעלה והרג של חיות רחוב. מפזרים רעל בפארקים ואפילו לא שמים שלט :pissed: וכך גם כלב שמטייל עם בעליו יכול להיות בסכנה. הם חייבים לשים שלט אבל מצפצפים על זה ואין למי להתלונן על כך :pissed:. משטרה לא תגיע ולא תחקור כי פשע שחמור יותר (לפי סולם עדיפויות שלהם כמובן, מבחינתי זה רצח לכל דבר ואין גרוע מזה) לרוב לא זוכה להתייחסות והנבלות לא יגיעו לעסוק ברצח חיות. זה המנטליות של הרשויות בארץ. וייתכן שאיזה מפגר שונא כלבים וחתולים :screwy:, ויש המון כאלה (אני מאחל להם להשרף בגהנום), אז מפגר כזה מפזר רעל וגם אם תוכל לגלות מי זה המשטרה לא תעשה לו כלום. אולי יתנו לו קנס קטן וזהו כי מבחינתם חי חתול\כלב לא שווים כלום. אפשר להתקשר ולספר על המקרה ל"תנו לחיות לחיות" אבל רק לעיתים רחוקות הם יכולים לעזור. כל עוד יש בארץ כל כך הרבה זבל שלא מבין כי חיים זה חיים ואין הבדל בין חי חתול לבין חי אדם המצב לא ישתנה. אולי אפשר לשפר את המצב בעזרת חוקים שקובעים עונש מנדטורי חמור ביותר על פגיעה בבעלי חיים :bash: אבל כל עוד למשטרה הקיקיונית שלנו לא אכפת מכלום גם זה לא יעזור. אם יש לך חיות בית - שמור עליהם טוב טוב שאף בן זונה לא יוכל לפגוע בהם ונסה לעזור לחיות ללא בית אבל מבלי לקחת ללב את כל הזוועות (אני יודע שקשה אבל חייבים).
פורסם

יש אמנם חוק שמגן על חיות, אבל המשטרה יכולה לעשות ויכולה לא לעשות כלום. נסה כל מיני אגודות למען בע"ח, הם יודעים לעשות רעש ולגייס עזרה משפטית כשצרייך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים