עבור לתוכן

חויית קנייה מTMS

Featured Replies

פורסם

בארה"ב על דבר כזה היה אפשר לתבוע אותו או לפחות לדרוש ולקבל החזר כספי מלא על כל מה שנקנה בחנות.

1- אנחנו לא בארה"ב.

2- גם בארה"ב אי אפשר לתבוע בעל חנות על שצעק עליך, במיוחד אחרי שהצקת לו.

3- אם אתה חושב ששם אין מקרים כאלו, אתה טועה- ובגדול.

TMS לא עשו שום דבר לא בסדר לפני שפותח הדיון פיתח אובססיה מסוימת למספר הטלפון שלהם.

בכל העולם, ובפרט בישראל, יש דבר שנקרא כבוד הדדי בין המוכר ללקוח. כל עוד לא שוברים אותו, אפשר להיות בטוחים שמחנות טובה אפשר לקבל שירות מעולה.

אבל הבעיה היא שאצל הישראלי הממוצע הגישה היא "אני קונה אצלו-->אני עושה לו טובה--->הוא חייב לי וצריך לציית למה שאני אומר כמו כלבלב. (אהמ אהמ הפוסט של yarivot)

הלקוח רוצה לקנות, והמוכר רוצה למכור. שמתבצעת רכישה זה לא שמישהו עושה למישהו טובה, זה פשוט מממש את המטרות של שני הצדדים. זה הכל.

פורסם

Pika007 - אם זה נכון שהם התרגזו וצעקו עליו זה כבר לא בסדר, מוכר צריך להיות הרבה יותר מתון, חוץ מזה מוכרים בדרך כלל אמורים להיות רגילים לדברים כאלה, אני זוכר שגם אני כשקניתי את המחשב התקשרתי מלא פעמים לבדוק מה קורה עם ההזמנה, אצלי המוכר היה נחמד...

*שלחתי הודעות בפרטי לשואלים בקשר ל IQPC.

נושא הדיון הוא לא IQPC, אם יש לכם שאלות/בקשות/טענות ל-Bear Cup, תשלחו לו הודעה פרטית.

חח גביע הדובים ? :lol: זה CUB.

פורסם

אני לא מצדיק צעקות בכל מקרה, וגם להתקשר הרבה זה בסדר.

אבל תסתכל מה הוא אמר בשיחה שלו. בגלל שלא חזרו אליו הוא העיר "לא מוצא חן בעיניי השירות שלכם"

אז לא חזרו אליו, לקוח אחד מבין אלפים, ביג דיל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים