עבור לתוכן

חויית קנייה מTMS

Featured Replies

פורסם

לכל מי שלא מכיר חנות TMS היא בקריות.

ובכן ,הזמנתי ביום שישי מפרט מחשב מהחנות לאחר התייעצות בטלפון עם מנהל החנות והיה לו הרבה סבלנות ושרות אדיב ואיכפתי.הייתי בחנות ביום ראשון כדי להביא את המארז שלי כדי שירכיבו לי את החלקים וביקשתי שזה יהיה כמה שיותר מהר מן הסתם,הבטיחו לי שישתדלו לעשות את זה תוך יומיים.

אתמול התקשרתי אליהם ואכן הם אמרו שהם מרכיבים את המחשב ועושים בדיקות ואם הכל יעבור בסדר זה יהיה מוכן היום,עד כאן הכל באמת באדיבות.היום חיכיתי כל היום ולא התקשרתי כדי לא להלחיץ אותם,נתתי להם זמן כי אולי יש באמת איזה בעיה וחיכיתי בסבלנות.אחרי שיום שלם לא התקשרו להגיד כלום או ליידע אותי באיזה מצב המחשב שלי טילפנתי אחרי הצהריים לחנות וענה לי המנהל שאמר שהחנות סגורה לרגל סידורים בתל אביב ושכל העובדים שלו איתו ואז אמרתי לו שאני קצת מאוכזב שלא התקשרו ליידע אותי בכלל שהמחשב מוכן ואני צריך לרדוף אחריהם.

בעיניי זה לא שרות.אפילו שאני בעבודה ואוכל לבוא לקחת את המחשב רק אחרי העבודה מגיע לי לדעת מה קורה למחשב האם יש בעיות או משהו צריך ליידע את הלקוח במה זה כרוך ועוד פרטים.המנהל אמר לי שהוא ישלח מישהו לפתוח את החנות כדי לשחרר לי את המחשב והתקשר אליי אחרי כמה דקות ואמר לי שהבחור לא יכול להגיע ושאני צריך לחכות שהם יחזרו מתל-אביב.

לפני איזה רבע שעה התקשרתי שוב כדי לתאם שעה שהם יהיו בחנות ושאוכל להגיע ופתאום המנהל פתח עליי פה שהייתי פשוט בשוק!! כולה ביקשתי לדעת מתי הם נמצאים שאוכל לבוא והוא התחיל לצעוק עליי בטלפון שהם מחויבים על 4 ימי עבודה עד לאספקת המחשב (לא יידעו אותי לגבי זה בכלל שהבאתי את המארז) ושעשו לי את זה לפני ואני לא יודע להעריך אותם על זה שהפכו עולמות בשבילי.אני חושב שהוא הגזים בהתנפלות שהייתי ממש ללא סיבה. אה,מה ששכחתי לספר הוא שדיברתי איתו מקודם אז אמרתי לו שכאשר הוא יבוא לחנות אני רוצה לתפוס איתו שיחה ולהגיד לו שהשרות הזה לא מוצא חן בעיניי אז הוא הזכיר את זה ואמר לי שהגישה שלי לא מקובלת עליו ושאני נשמע כמו איזה מנהל ולא מקובל עליו הגישה שלי.הקיצר אני מחכה לטלפון מהם שיגיעו לחנות כדי לתת לי את המחשב אבל חווית הקנייה שלי היא מאכזבת ואני כבר בכלל לא מתלהב מהמחשב שקניתי פשוט כל המצב רוח שלי ירד ויצא לי החשק למחשב חדש בכלל.

קחו לתשומת ליבכם אם מי יש לכם עסק.דרך אגב אני פניתי לחנות הזו מלכתחילה בגלל המלצות של חברים פה היו לי עוד אופציות אבל הם פשוט זולים ונאמר שהשרות שלהם טוב אז אוליי זה נכון במקצת אבל אני לא מסכים בשום אופן לחטוף צעקות ממישהו סתם בלי צדק זה הכל.אני הלקוח הכי נוח שיש הוא כנראה לא נתקל במישהו שיעמיד אותו במקום :pissed:

פורסם

אתה יכול בבקשה לערוך את ההודעה הזאת כדי שיהיה אפשר לקרוא משהו כמו שצריך?

אנטר עוד לא הרג אף אחד(לא שידוע לי, בטוח מתו כמו קוריאנים מלחיצה אובססיבית על האנטר עכשיו שאני חושב על זה).

פורסם

מהסיפור שלך משתמע שאתה היית הראשון שהתנהג לא בסדר.

היית קצת נודניק- מובן.

אבל הקטע של "לא מקובל עלי השירות הזה" למרות שהם עדיין עומדים בזמני האספקה שהתחייבו אליהם- את זה לא היית צריך להגיד.

הוא לא היה צריך לפתוח עליך פה כמובן, אבל האשמה היא חלקית שלך. חלק לא קטן.

פורסם

מהסיפור שלך משתמע שאתה היית הראשון שהתנהג לא בסדר.

היית קצת נודניק- מובן.

אבל הקטע של "לא מקובל עלי השירות הזה" למרות שהם עדיין עומדים בזמני האספקה שהתחייבו אליהם- את זה לא היית צריך להגיד.

פורסם

אחת החנויות :xyxthumbs: חבל שאתה פשוט לא סבלני טיפה יותר

פורסם

כל אחד מחכה לקוצר רוח למחשב החדש שהזמין, כולנו מכירים את ההרגשה ;) לכן זה נראה כאילו הם לא בסדר שקצת התעכבו אבל אני לא רואה סיבה להאשים אותם. 4 ימים למחשב חדש עד שהוא יהיה מוכן זה סביר ביותר.

ד.א. בקרוב מוסיפים ב IQPC אופציה לראות את מצב ההזמנה, משהו מושקע :)

פורסם

אתה חתיכת שרץ.

אני במקומם הייתי מבטל את ההזמנה ושולח אותך לאלף עזאזלים..

אפשר לחשוב מה יקרה אם תחכה כמו כל שאר העולם...

פורסם

לא טוב לך ?

תבטל את ההזמנה , תלך למקום אחר , תקנה חלקים ותרכיב אותו בעצמך .

אנשים חושבים שברגע שהם קונים משהו , החנות/מוכר מתחילים לעבוד אצלו/בשבילו לנצח נצחים .

תתאפס .

אתה לא הלקוח היחידי שלהם , יש להם עוד אלף ואחד דברים על הראש , אז לא עדכנו אותך היום .

זה לא שאתה צריך מערכת הנשמה או לבלב מלאכותי שתמות בלעדיו .

זה כולה מחשב , ועוד יום לא יהרוג אותך .

פורסם

לא טוב לך ?

תבטל את ההזמנה , תלך למקום אחר , תקנה חלקים ותרכיב אותו בעצמך .

אנשים חושבים שברגע שהם קונים משהו , החנות/מוכר מתחילים לעבוד אצלו/בשבילו לנצח נצחים .

תתאפס .

אתה לא הלקוח היחידי שלהם , יש להם עוד אלף ואחד דברים על הראש , אז לא עדכנו אותך היום .

זה לא שאתה צריך מערכת הנשמה או לבלב מלאכותי שתמות בלעדיו .

זה כולה מחשב , ועוד יום לא יהרוג אותך .

בגלל הדעות האלה תודעת השרות בארץ היא על הפנים.

לא: ספק->צועק\מתעלם\נעלם\מושך-את-הלקוח-באף\השלם-לפי-בחירתך->לקוח.

כן: ספק->שרות->לקוח

לצערי, עם מעט מאוד חנויות מחשבים בארץ היתה לי חווית קניה נעימה.

לא יודע למה, אבל נראה שבתחום הזה הקונספציה של "אני-עושה-טובה-שאני-בכלל-מוכן-למכור-לך" התפתחה לממדי ענק.

בדבר אחד אני מסכים עם יאבל - תלך למקום אחר.

אני לעסקים שמתנהגים אלי ככה:

לפני איזה רבע שעה התקשרתי שוב כדי לתאם שעה שהם יהיו בחנות ושאוכל להגיע ופתאום המנהל פתח עליי פה שהייתי פשוט בשוק!! כולה ביקשתי לדעת מתי הם נמצאים שאוכל לבוא והוא התחיל לצעוק עליי בטלפון שהם מחויבים על 4 ימי עבודה עד לאספקת המחשב (לא יידעו אותי לגבי זה בכלל שהבאתי את המארז) ושעשו לי את זה לפני ואני לא יודע להעריך אותם על זה שהפכו עולמות בשבילי.

(למי שלא הבין: חוסר סבלנות, המצאת תנאים מאוחרת, והתנהגות בהמתית באופן כללי)

לא חוזר.

(ושוב, חבל שרשימת החנויות(חלקן מאוד מוערכות כאן) שאני לא אחזור אליהן רק גדלה... ו-- שמי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להגמל מזה)

תנאי שימוש:

אין בנאמר לעליל שום המלצה לקנות\לא-לקנות בחנות X כולשהי על סמך ביקורות בפורומים באינטרנט ו\או מאנשים מפוקפקים באופן כללי.

פורסם

בקיצור, אתה מחפש מישהו שינגב לך.. פיליפינית.

פורסם

בקיצור, אתה מחפש מישהו שינגב לך.. פיליפינית.

הבחור מוכר שירות והוא צריך לספק שירות בצורה הטובה ביותר בשביל הכסף שלו.

הוא לא עושה לי טובה שהוא מוכר לי, אני עושה לו טובה שאני קונה אצלו.

בארה"ב על דבר כזה היה אפשר לתבוע אותו או לפחות לדרוש ולקבל החזר כספי מלא על כל מה שנקנה בחנות.

הסיכוי לקבל החזר כספי בארץ הוא בערך אותו דבר כמו הסיכוי לעשות שלום עם הערבים.

כפי שציינו מעליי, רמת השירות הזאת היא חלק מהתודעה הישראלית שכל מוכר חושב שהוא עושה ללקוח טובה שהוא מוכר לו.

פורסם

ד.א. בקרוב מוסיפים ב IQPC אופציה לראות את מצב ההזמנה, משהו מושקע :)

פשש... נראה לי את אני אקנה ממכם תמחשב וזהו... פששש... תותח אתה אפשר לשאול בן כמה אתה?

פורסם

אגב, לבחור החביב מIQPC, יש לי טיפ קטן - כדאי לשנות בתפריט הזמנה שיהיה מספר הפריטים בהזמנה כי אם למשל רוצים כמה מאווררים כדאי שיהיה אפשר לבחור מספר ולא לחזור לתפריט המאווררים כמה פעמים..

מקווה שהבנת.

פורסם

אגב, לבחור החביב מIQPC, יש לי טיפ קטן - כדאי לשנות בתפריט הזמנה שיהיה מספר הפריטים בהזמנה כי אם למשל רוצים כמה מאווררים כדאי שיהיה אפשר לבחור מספר ולא לחזור לתפריט המאווררים כמה פעמים..

מקווה שהבנת.

:goodposting: :goodposting:

פורסם

נושא הדיון הוא לא IQPC, אם יש לכם שאלות/בקשות/טענות ל-Bear Cup, תשלחו לו הודעה פרטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים