פורסם 2007 במאי 1518 שנים סטיק של speed stick (אני לא מתכוון לאבקתי הזה, אני מתכוון לירוק השקוף למחצה).
פורסם 2007 במאי 1518 שנים את מצפה שאני אגלח את הבית שחי שלי?לא, אבל הרבה גברים מגלחים, מה הבושה בזה? או לפחות מקצצים טיפה שייראה מסודר והזיעה פחות תיתפס בשיער ותתחיל להחמיץ שם ולהסריח.
פורסם 2007 במאי 1518 שנים אני עם דאורדורנט ג'ילט ג'ל עם הכדוריות הכחולות (מבצע בסופר פארם 20 שקל יחידה בלבד!!!!)הבאתי אתמול רביעייה..אומנם זה הורס חולצות (אם לא מחכים שזה יתייבש על הבית שחי זה נדבק בחולצות ומתקשה שם וזה לא יורד)אבל זה הדבר היחידי שעוד איכשהו מחזיק אצלי...דאורדורנט ספריי לא שווה כלום, כלום, כלום.גם אני רק הג'ילט מחזיק אצלי לאורך זמן וכבר עשיתי מודינג של קיצוץ שערות בבית שחי
פורסם 2007 במאי 1518 שנים רק AXE סטיק.ניסתי FA,אדידס ספרי(ממש מעפן) וגם אדידאס סטיק(יותר טוב אבל לא בהרבה) ואז הגעתי ל AXE סטיק-הכי טוב מחזיק מעמד הרבה זמן.
פורסם 2007 במאי 1518 שנים גם אני רק הג'ילט מחזיק אצלי לאורך זמן וכבר עשיתי מודינג של קיצוץ שערות בבית שחי שים שם בכל צד איזה ביג-טיפון והכל יסתדר
פורסם 2007 במאי 1518 שנים סטיקג'ל נראה לי מעפןספריי מסריח את כל החדר ולא נראה לי עוזר בגרוש,ובחורף זה קרהכי טוב סטיק, ריח טוב ועמיד יותר מ24 שעותהבעיה היחידה היא שיש סוגים שמלכלכים את החולצה מבפנים
פורסם 2007 במאי 1518 שנים כן חח לעזאזל חולצת בית הספר שלי הפכה להיות קשיחה ולבנה\אפורה באיזור של בית הספר (כמובן שהחולצה הפכה להיות סמרטוט חלונות כיום 8) ) דורי נחש מי זה ;D דבר איתי במסנג'ר
פורסם 2007 במאי 1518 שנים כן חח לעזאזל חולצת בית הספר שלי הפכה להיות קשיחה ולבנה\אפורה באיזור של בית הספר (כמובן שהחולצה הפכה להיות סמרטוט חלונות כיום 8) ) דורי נחש מי זה ;D דבר איתי במסנג'ר כן במיוחד החולצות השחורות (אל תשלח לי הודעות המסך שלי לא מחובר עכשיו, הוא מחובר למחשב אחר)
פורסם 2007 במאי 1518 שנים תיקון: באיזור של בית השחי חחח איזור של בית הספר :lol: אוי אני כזה מטומטם anyway, אצלי זו הייתה כחולה כהה שנורא אהבתי כן חבר'ה, יש לנו חולצות בית ספר לא רעות אמנם 15 ש"ח מחירן אך לא רעות ביחס למחיר ;D ובד"כ הכהות הן היותר נוחות ונעימות
פורסם 2007 במאי 1518 שנים נכון לעכשיו, Axe ספריי. ניסיתי בעבר את speed stick.ואז גיליתי שהדבר הארור יצר לי משקע לבן וקשיח בבית שחי של אחת החולצות האהובות עליי.וכמובן (איך לא?) היא היתה בצבע סגול כהה... מה שאומר שכל פעם שאני מרים ידיים בחולצה הזו... טוב נו.למי שמשתמש , לAxe סטיק יש את אותו אפקט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.