עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר למסוקי R/C

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה. אני אברר בנוגע לשנאי.

• תגובות 31
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בין 80 ס"מ למטר יש הבדל גדול מאוד.

80 ס"מ זה לא בערך מטר. 92 ס"מ זה בערך מטר, אבל שההבדל הוא חמישית מהגודל הכולל, זה כבר ממש לא נכנס להגדרה של "בערך"......

המנסטר 1/5 והבאגי יותר קצרים ממטר אבל הכביש הוא באורך מטר

http://rcspeed.co.il/product.asp?productid=584&CatCode=57

פורסם

ומה זה קשור?!

דיברנו על המאנסטר טראק שיש בקישור בעמוד הקודם, לא על משהו אחר.

אותו מאנסטר טראק הוא באורך 80 ס"מ

אז מה לעזאזל המכונית כביש בלינק שלך קשורה....?

פורסם

פיקה 007 צודק דיברנו על המונסטר טראק....

תגיד אם אני עומד על זה (ללא הפלסטיקה) זה יכול להסיע אותי? כי יש לו מנוע רציני לחרא הקטן...

פורסם
  • מחבר

לא שאני מבין בזה, אבל ההיגיון שלי אומר שלא - יותר מדי משקל ופוגע באווירודינמיקה.

פורסם

הבא שמזכיר את המילה "פלסטיקה" יקבל היום בערב מכת ברק מסתורית ויישלח אל מעמקי הגיהנום.

אני לא מבין מאיפה המילה האידיוטית הזו. המילה התקנית- פלסטיק!

והמילה הנכונה במקרה הזה- חופה.

סה"כ זה תלוי כמה אתה שוקל, אבל אם תעמוד על זה- זה כנראה יהרס, חלקים יותר עדינים ישברו

מצד שני, אם תחבר עגלה קלה מאחורה ותשב על העגלה, יש סיכוי לא רע שזה יצליח.

פורסם

איזה אווירודינמיקה יש למכונית על שלט שנוסעת ב40-30 קמש? (בהתחשב שאני עליה כן..)???

פורסם

הכוונה שלי שאני לא שוקל 80 קילו (אני רזה יותר חח) ואני לא רחב אני לא משמש כמן "מפרש" שהרוח תגרום לי להאיט את האוטו... וגם נגיד יש רוח חזקה מאוד אני ייסע עם כיוון הרוח. השאלה שלי היא אם האוטו מסוגל להחזיק בנאדם אם אני עומד עליו הוא לא ייקרוס? (70-60 קילו לכל היותר)

פורסם
  • מחבר

כמו שפיקה אמר, אני לא מאמין.

סביר להניח שהוא יסחוב אותך אם תתחבר אליו איכשהו, אבל בעמידה עליו אתה רק תהרוס אותו.

פורסם

וואלה אפשר לחבר אליו עגלה חחח איזה כיף זה יכול להיות... אסע לי ברחבי השכ'ונה

פורסם
  • מחבר

אם זה מה שאתה מתכנן לעשות כבר באמת עדיף לקנות פיאט אמיתית, גם יש פחות סיכויים שאיזה ערס יחליט להרוס אותה. החסרון היחיד הוא שרכב אמיתי בולע יותר דלק.

פורסם

אבל אין לי רישיון! =0(

וואיי מעניין באמת אם לפי החוק מותר לי לסוע על רכב כזה על עגלה מה נראה לך אלימלך?

פורסם

אבל אין לי רישיון! =0(

וואיי מעניין באמת אם לפי החוק מותר לי לסוע על רכב כזה על עגלה מה נראה לך אלימלך?

קורקינט עם מנוע לא חוקי אז שזה יהיה חוקי :screwy:

פורסם

קוקינט עם מנוע זה 2 גלגלים... זה משנה משו לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים