פורסם 2007 במאי 1618 שנים בין 80 ס"מ למטר יש הבדל גדול מאוד.80 ס"מ זה לא בערך מטר. 92 ס"מ זה בערך מטר, אבל שההבדל הוא חמישית מהגודל הכולל, זה כבר ממש לא נכנס להגדרה של "בערך"......המנסטר 1/5 והבאגי יותר קצרים ממטר אבל הכביש הוא באורך מטר http://rcspeed.co.il/product.asp?productid=584&CatCode=57
פורסם 2007 במאי 1618 שנים ומה זה קשור?!דיברנו על המאנסטר טראק שיש בקישור בעמוד הקודם, לא על משהו אחר.אותו מאנסטר טראק הוא באורך 80 ס"מאז מה לעזאזל המכונית כביש בלינק שלך קשורה....?
פורסם 2007 במאי 1618 שנים פיקה 007 צודק דיברנו על המונסטר טראק.... תגיד אם אני עומד על זה (ללא הפלסטיקה) זה יכול להסיע אותי? כי יש לו מנוע רציני לחרא הקטן...
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מחבר לא שאני מבין בזה, אבל ההיגיון שלי אומר שלא - יותר מדי משקל ופוגע באווירודינמיקה.
פורסם 2007 במאי 1618 שנים הבא שמזכיר את המילה "פלסטיקה" יקבל היום בערב מכת ברק מסתורית ויישלח אל מעמקי הגיהנום.אני לא מבין מאיפה המילה האידיוטית הזו. המילה התקנית- פלסטיק!והמילה הנכונה במקרה הזה- חופה.סה"כ זה תלוי כמה אתה שוקל, אבל אם תעמוד על זה- זה כנראה יהרס, חלקים יותר עדינים ישברומצד שני, אם תחבר עגלה קלה מאחורה ותשב על העגלה, יש סיכוי לא רע שזה יצליח.
פורסם 2007 במאי 1618 שנים איזה אווירודינמיקה יש למכונית על שלט שנוסעת ב40-30 קמש? (בהתחשב שאני עליה כן..)???
פורסם 2007 במאי 1618 שנים הכוונה שלי שאני לא שוקל 80 קילו (אני רזה יותר חח) ואני לא רחב אני לא משמש כמן "מפרש" שהרוח תגרום לי להאיט את האוטו... וגם נגיד יש רוח חזקה מאוד אני ייסע עם כיוון הרוח. השאלה שלי היא אם האוטו מסוגל להחזיק בנאדם אם אני עומד עליו הוא לא ייקרוס? (70-60 קילו לכל היותר)
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מחבר כמו שפיקה אמר, אני לא מאמין.סביר להניח שהוא יסחוב אותך אם תתחבר אליו איכשהו, אבל בעמידה עליו אתה רק תהרוס אותו.
פורסם 2007 במאי 1618 שנים וואלה אפשר לחבר אליו עגלה חחח איזה כיף זה יכול להיות... אסע לי ברחבי השכ'ונה
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מחבר אם זה מה שאתה מתכנן לעשות כבר באמת עדיף לקנות פיאט אמיתית, גם יש פחות סיכויים שאיזה ערס יחליט להרוס אותה. החסרון היחיד הוא שרכב אמיתי בולע יותר דלק.
פורסם 2007 במאי 1618 שנים אבל אין לי רישיון! =0( וואיי מעניין באמת אם לפי החוק מותר לי לסוע על רכב כזה על עגלה מה נראה לך אלימלך?
פורסם 2007 במאי 1618 שנים אבל אין לי רישיון! =0( וואיי מעניין באמת אם לפי החוק מותר לי לסוע על רכב כזה על עגלה מה נראה לך אלימלך? קורקינט עם מנוע לא חוקי אז שזה יהיה חוקי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.