עבור לתוכן

[דחוף!!] מחפש חנויות בארה"ב שאפשר להזמין מהם לתוך ארה"ב - הסבר בפנים

Featured Replies

פורסם

אבא שלי מבקר ממש בקרוב בארה"ב ויש כמה דברים שאני רוצה שהוא יקנה למחשב

כתובת בתוך ארה"ב שבה הוא יהיה יש לי,

העיניין הוא שאני מחפש חנות שממנה אוכל להזמין

ורוב החנויות לא מקבלות כרטיסי אשראי בינלואמיים, אלא רק כרטיסים שהונפקו בארה"ב

(דוגמא לחנות כזאת היא NEWEGG)

ניסיתי להזמין דרך AMAZON, אבל עכשיו הם אמרו לי פתאום שיש איזה בעיה והמשלוח יכול להתעקב שבוע - מה שלא אופציה מבחינתי.. אבא שלי כבר יעזוב עד שזה יגיע

בקיצור, אני רוצה להוציא משלוח חדש אבל אני פשוט לא מוצא אתר..

אם מישהו יכול לעזור אני מאוד מאוד אעריך את זה

:nixweiss:

פורסם

תגיד לאבא שלך לנסוע לחנות מה הבעיה בידיוק? :s07:

פורסם

bestbuy

compusa

circuitcity

פורסם

^מוסיף walmart

כל אלה חנויות פיזיות כמובן שאתה יכול גם פשוט לגשת ולקנות

פריסה מאוד מאוד גדולה של סניפים ככה שאם הוא לא באיזה מדברית מלח בקיבינימט תהיה לו גישה לאחד מהם... :P

פורסם

אם יש לך גישה לויזה מקומי(ישראל, לא ארה"ב) אתה יכול להשתמש בו בלי בעיות בכל אתר שהמשרדים שלו נמצאים במדינה עם שלוחה של ויזה.

פורסם
  • מחבר

אם יש לך גישה לויזה מקומי(ישראל, לא ארה"ב) אתה יכול להשתמש בו בלי בעיות בכל אתר שהמשרדים שלו נמצאים במדינה עם שלוחה של ויזה.

לא הבנתי כ"כ למה אתה מתכוון.. אתה יכול לפרט?

ואני רוצה להזמין את הדברים מהאינטרנט כי קודם כל, לא בטוח שיש את מה שאני מחפש בכל חנות

ודבר שני, אני לא רוצה להטריח אותו, הוא טס לכנס ולא בשביל להתחיל להסתובב ולמצוא לי חלקים למחשב

מספיק כבר נפלתי עליו שיביא לי גיטרה משם..שזה מספיק בלאגן בפני עצמו

פורסם

במקום לפתוח ת'רד נוסף, שאלה שתעזור גם לי וגם לבחור פה.

מישהו יודע איזו חנות הכי זולה מבין החנויות שהבאתם פה (לי יש גם את Newegg בתור אופציה אז אשמח אם תציינו אותה).

פורסם

לא הבנתי כ"כ למה אתה מתכוון.. אתה יכול לפרט?

ואני רוצה להזמין את הדברים מהאינטרנט כי קודם כל, לא בטוח שיש את מה שאני מחפש בכל חנות

ודבר שני, אני לא רוצה להטריח אותו, הוא טס לכנס ולא בשביל להתחיל להסתובב ולמצוא לי חלקים למחשב

מספיק כבר נפלתי עליו שיביא לי גיטרה משם..שזה מספיק בלאגן בפני עצמו

בגלל שויזה היא חברת כרטיסי אשראי בינלאומית אז אתה יכול לקנות באינטרנט בכל האתרים שנמצאים פיזית במדינות עם סניפים של ויזה כאילו היו אתרים ישראלים.

פורסם
  • מחבר

בגלל שויזה היא חברת כרטיסי אשראי בינלאומית אז אתה יכול לקנות באינטרנט בכל האתרים שנמצאים פיזית במדינות עם סניפים של ויזה כאילו היו אתרים ישראלים.

זה ברור, זאת הכוונה של כרטיס אשראי בינלאומי

אבל הרבה חנויות בארה"ב לא מוכנות לקבל את הכרטיסים האלה.. רק אם הם ממש הונפקו בתוך ארה"ב ושייכים לבנק בתוך ארה"ב

כנראה מהפחד של גניבות כרטיסי אשראי

פורסם

לא הבנת אותי. גם לויזה יש 2 סוגים של כרטיסי אשראי: מקומי ובינלאומי. במקומי אתה יכול להשתמש רק בארץ שבו הנפקת אותו, בבינלאומי כמעט בכל מקום בעולם.

ההבדל בין מקומי של ויזה לשל חברת כרטיסי אשראי אחרת היא שויזה עצמה היא חברה בינלאומית, ולכן באינטרנט(ואך ורק באינטרנט) אתה יכול להשתמש בו בכל אתר שיושב במדינה שבה יש שלוחה של ויזה.

פורסם

לא הבנת אותי. גם לויזה יש 2 סוגים של כרטיסי אשראי: מקומי ובינלאומי. במקומי אתה יכול להשתמש רק בארץ שבו הנפקת אותו, בבינלאומי כמעט בכל מקום בעולם.

ההבדל בין מקומי של ויזה לשל חברת כרטיסי אשראי אחרת היא שויזה עצמה היא חברה בינלאומית, ולכן באינטרנט(ואך ורק באינטרנט) אתה יכול להשתמש בו בכל אתר שיושב במדינה שבה יש שלוחה של ויזה.

הוא הבין את זה.

Newegg לא מקבל כ.א. שלא הונפק בארה"ב גם אם הוא בינלאומי.

פורסם
  • מחבר

הוא הבין את זה.

Newegg לא מקבל כ.א. שלא הונפק בארה"ב גם אם הוא בינלאומי.

בדיוק..

האתר היחידי שכן מקבל זה AMAZON

הבעיה איתם אבל היא חוסר מבחר לרוב בחלקים ברמה גבוהה..

לא נראה לי אבל שיש ממש ברירה

פורסם

באיזו עיר אבא שלך יהיה? להרבה ערים (אם לא לכולם) יש בארה"ב אתרים ובחלקם אפשר להשיג כתובות לחנויות אם תמצא חנות שקרובה למקום הכנס של אבא שלך תוכל להביא לפחות חלק מהחלקים.

אם תביא רק מעבד, כ. מסך, הארד דיסק ולוח אם אתה יכול חסוך 2000 שקל ואלו חלקים שאת הגרסאות הטובות שלהם יש בכל חנות מחשבים טובה.

פורסם

תשתמש בPAYPAL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים