עבור לתוכן

מה יש לעשות בבלגיה?

Featured Replies

פורסם

אבל למה פריז? יש שם יותר ערבים מאנשים והמקומיים ממש ממש לא נחמדים לזרים, שלא לדבר עד כמה העיר יקרה.

:goodposting:

פורסם

אם אבל כל כך בא לך צרפת, נסה את איזור Saarland שבגרמניה. כעקרון הוא היה שייך לצרפת הרבה זמן והתרבות המקומית ספגה דיי ויותר מהצרפתים. יש לך שם גם יין מצויין (Saarland ו-Paletinate הם חבלי יין), גם בירה, גם בחורות "קלות" וגם מלאן סוגים של נקניקיות. מה כן, כולם יגידו לך שהאנשים ב-Saarland טיפה דפוקים. :screwy:

בגרמניה, ככל שאתה מתקרב לגבול עם צרפת, ככה האנשים שם שונאים יותר את הצרפתים. :lol:

הייתי מוותרת על ברלין, לעומת זאת. היא גם נורא יקרה ואם אינך מכיר את האיזור טוב, אתה עוד עלול להכנס לאיזה שכונה מעפנה כמו Kreuzberg שיש שם יותר תורכים מבאנטליה ופרדס כץ נראית כמו סביון לידה. בלילה המקום הופך למסוכן למדי. כן, יש שם יופי של חיי לילה אבל יש את זה בתכלעס בכל עיר גדולה בעולם - למה לנסוע כל כך רחוק בשביל RAVE? אני מעדיפה את מינכן. בכלל, בוואריה היא האיזור הכי שקט בגרמניה בכל הקשור לפשע ואלימות ויריקה משם זה אוסטריה ואיטליה. מי שלא עשה טיול באלפים - הפסיד. טיפסתי שם למקום בו נפגש הגבול האיטלקי, אוסטרי והגרמני. תכלעס, לא היה שם כלום חוץ ממסעדה אוסטרית עם אוכל נורא מגעיל אבל הנוף היה מקסים ואכלתי תותי בר שצמחו בצידי הדרך. :smile1:

פורסם

מה יש לעשת בבלגיה?

- ללכת מכות עם ניאו-נאצים / ערבים (אל תמחק את המיותר כי אין).

מכל הערים באירופה בחרת את אלו שפחות כדאי לנסוע. טוב, אמסטרדם הבנו, קופי-שופס, גאנג'ה. אבל למה פריז? יש שם יותר ערבים מאנשים והמקומיים ממש ממש לא נחמדים לזרים, שלא לדבר עד כמה העיר יקרה. ברלין גם נורא יקרה ובלילה לא הייתי נכנסת לשם בלי נשק חם. לוקסמבורג שמעתי מאד נחמדה לעומת זאת, והסיגריות שם הכי זולות באירופה וכולם נוסעים לשם בשביל זה. שוויץ זה מקום יפה.

מה אופי הטיול שאתה רוצה לעשות? תרבות? נופים? אוכל ויין? או סתם סקס, סמים ורוק אנד רול?

דריה אל תחרטטי,בפראיז יש לא מעט מה לראות ומקומות מעניינים.

המקומיים בסדר גמור ולא נתקלתי שם בקשיים מיוחדים,ובכל חנות פשוט ישר שאלתי אם הוא מדבר באנגלית ואם הוא לא אז הוא ישר הפנה אותי למי שכן וגם אלה שלא מדברים טוב עזרו והפנו,בקיצור הכול בסדר.

בעניין הערבים:יש שם לא מעט אבל הם לא ממש מציקים כי יש שם עוד מלא בריטים גרמנים צוענים נאצים ספרדים איטלקים ומי שבא לך ואף אחד לא מבדיל

בקיצור מומלץ לנסוע לפריז

פורסם

התמזל מזלך. אבל פריז יקרה, אפשר לראות מלא מקומות יפים אחרים בכסף שאתה רואה את פריז יומיים.

שכן שלי, שהיה שם בחילופי נוער, סיפר לי סיפור אחר. הוא ניסה לדבר איתם באנגלית אז הם קיללו אותו או סרבו לתת שירות או שנתנו שירות גרוע וצעקו עליו. :nixweiss:

פורסם

לא יודע.בכל 8 הימים שהייתי שם

לא נתקלתי באף אחד שקילל או משהו כזה וכולם היו בסדר גמור

היה אפילו איזה מוכר ערבי שחנות במטרו ששאלתי אותו איך מגיעים לאנשהו,אז הוא אפילו הוציא מפה והסביר לי בדיוק לאן ואיך

זה גם עניין של גישה אני מניח..

פורסם

שכן שלי כשנסע, היה "uber-nerd" כזה, לא איזה ערס עם גישה של "מגיע לי". הוא היה כמו הלפלפים ב"קומדי סטור". נחמד אבל נראה קצת... לפלף. אולי בגלל זה הוא קיבל יחס כל כך מזלזל, עדיין, זה לא תירוץ. הוא אמר שהוא ממש הרגיש נפגע שם.

פורסם

הוא אמר שהוא ממש הרגיש נפגע שם.

אני שמח לראות שיש לך קשר כל כך קרוב עם שכן שלך, או שמא הוא GAY? -_^

מה הקשר בלגיה לעולם תסביר לי מה?!?!! לך למקומות מעניינים (אני אף פעם לא יצאתי מהארץ P:) שלך ולחברים שך בא ללכת... אני מתכוון לך למקום שמעניין אותך לראות אותו. בלגיה? לאדע אני לא התחברתי...

פורסם

מי שמתכוון לנסוע לבלגיה, שידע שאין מה לעשות שם.

מדינה קודרת ומשעממת.

פורסם

חוץ מפארק מים גדול ומיני אירופה בבריסל אין מה לחפש שם

פורסם

כאחד שהיה בבלגיה זמן רב, התרשמתי מאוד מהשוקולדים והוופל בלגי(חזרתי עם כל כך הרבה שוקולד מעולה שגם שנה אחרי זה עוד היה לי במקרר)

וגילוי נאות: אין לכם מה ללכת לראות את הכלב המשתין, הדבר הזה כל כך קטן שאתה לא תאמין מה ההתלהבות(ולא, אני לא מדבר על הקטן שלו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים