עבור לתוכן

אירוויזיון 2007!

Featured Replies

פורסם

הרשימה שלי :

1. Russia

2. Ukraine

3. Greece

4. Romania

5. Serbia

6. Finland

7. Spain

8. Slovenia

9. Georgia

10. Turkey

מה הרשימה שלכם ?

פורסם

את מי זה מעניין אם ישראל לא משתתפת :smile1:

פורסם

את מי זה מעניין?

פורסם

לא ממש מעניין :\ ואיזה כינוי בחרת לעצמך

פורסם

לא ממש מעניין :\ ואיזה כינוי בחרת לעצמך

ככה זה ששלוחים קופים קוקסינלים עם שיר דפוק ! :lol: ;D

פורסם

פוש דא בוטן (off)

פורסם

השיר שהכי קרוב לסביר היה לדעתי של גרמניה. כל שאר השירים לא שווים כלום. לדעתי לשנה הבאה כדי שאם זמר או להקה יוצאים עם שיר טוב שיחכו איתו, ואז שיפרסמו אותו כמועמד לתחרות. היו השנה כמה שירים ישראליים נחמדים וחבל שהלהקות/זמרים שלא פירסמו אותם "לכבוד" התחרות. השיר של סרביה לא שווה כלום, שיר עלוב שאין לי מושג איך הגיע למקום הראשון. חוץ מזה שהשנה היה קצת פחות פוליטיקה, אבל זה עדיין מעצבן.

פורסם

ראיתי רק את הסוף ויצא לי לשמוע את השיר הזוכה.

ת'אמת, לא התרשמתי יותר מדי.

פורסם

קקא של אירוביזיון. סרביה ניצחו :lol:

פורסם

איזה גמר דפוק, אבל.... רוב הזמרים בקושי ידעו לשיר! אבל תוצאה - נצחון הסרביה :xyxthumbs: ממש שמחתי כי זה מוכיח שעדיין יש תקווה. לא כולם מפגרים ועדיין יש הרבה אנשים בעלי טעם טוב. הזמרת הלא יפה אך מוכשרת מאוד מסרביה נצחה את הקוקסינל האוקראיני ואת הזונות מרוסיה. זמרת שלא נראית כמו שאר הזמרות - שנראות כאילו נלקחו מסרט פורנוגרפי זול, ששרה בסרבית ולא כמו שאר שבחרו באנגלית הדבילית, וגם שיר יפה ולא פופ קופצני לילדים קטנים כמו לרוב המתמודדים האחרים, ללא גימיקים וללא שטויות והיא נצחה :yelclap::xyxthumbs::yelclap:.

פורסם

איזה גמר דפוק, אבל.... רוב הזמרים בקושי ידעו לשיר! אבל תוצאה - נצחון הסרביה :xyxthumbs: ממש שמחתי כי זה מוכיח שעדיין יש תקווה. לא כולם מפגרים ועדיין יש הרבה אנשים בעלי טעם טוב. הזמרת הלא יפה אך מוכשרת מאוד מסרביה נצחה את הקוקסינל האוקראיני ואת הזונות מרוסיה. זמרת שלא נראית כמו שאר הזמרות - שנראות כאילו נלקחו מסרט פורנוגרפי זול, ששרה בסרבית ולא כמו שאר שבחרו באנגלית הדבילית, וגם שיר יפה ולא פופ קופצני לילדים קטנים כמו לרוב המתמודדים האחרים, ללא גימיקים וללא שטויות והיא נצחה :yelclap::xyxthumbs::yelclap:.

הלוו הלוו תתחיל לשמור על הפה שלך ילד ...! :pissed:

פורסם

1. אני ילד לדעתך :screwy:? תודה :jump: פעם אחרונה קראו לי ילד לפני 20 שנה בערך. :lol:

2. ממה נפגעת? קוקסינל אוקראיני - איך עוד אפשר לקרוא לליצן זה? זונות - בטח שהן זונות. כנראו נתנו למישהו חשב בשביל להגיע לתחרות, כי איך עוד אפשר להסביר שרוסיה עם הכישרון האדיר שיש להם שלחה לתחרות בינלאומית את שלושת הפוסטמות שאלה שלא יודעות לשיר בכלל.

3. אנגלית הדבילית? כאן באמת הגזמתי, סליחה. התכוונתי להגיד שיש שפות אירופאיות הרבה יותר יפות מאנגלית. למשל צרפתית, איטלקית, סרבית וכו'

ואותי זה מעצבן שכולם בוחרים לשיר באנגלית ולא בשפת האם היפה שלהם כי מישהו אמר שככה סיכוי לזכות גדל. האירוויזיון השנה הוכיח שזה שטות כי בשיר "מוליטבה" המנצח לא הייתה אף מילה באנגלית.

4. אם לא למדת שבאנגלית קיצור לדוקטור זה .Dr

ולא D.r :cool2: מה אני בכלל טורח להסביר לך משהו :kopfpatsch:?

פורסם

ת'אמת ?

אחרי הופעת הפתיחה של LORDI כל השאר היו .....נו, איך לומר את זה בעדינות.......לא ממש.

פורסם

הרוסיות היו בסדר גמור, ולדעתי היו צריכות לנצח.

גם סרביה היו טובים, אבל זה כבר היה חרוש.

אין ספק שצריך להרוג את כל מי שבחר באוקרינה.

אבל אתם לא יודעים שבארויזיון הכל פוליטיקה?

עובדה שפינלנד נתנו 12 נקודות לשוודיה, ושוודיה נתנו 12 נקודות לפינלנד.

גם האירים נתנו 12 נקודות לאנגליה.

בקיצור, צריך שכנים טובים בשביל לנצח.

פורסם

רוסיות היו טובות ??

MTV-BABES !!!!!!!!!! לא פחות ולא יותר !!! זה באמת חרוש, כל הבריטני ספירס & CO.

נמאס כבר משירי היום אחד האלה.

איפה נשמה שבמוסיקה ?

איפה ABBA ?

איפה BLONDY ?

איפה QUEEN ?

איפה כל הלהקות שבאמת שוות משהו ולא נשכחות אחרי יומיים או כשאצל המפיקים נגמר הכסף לדחוף אותם לרדיו ולMTV פעם בשעה במשך כל היום ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים