פורסם 2007 במאי 1218 שנים שלום חברים, אני וחבר שלי הקלטנו שיר חדש...העלתי אותו באי מיול ואין מקורות רבים.בבקשה עיזרו לי להפיץ את השיר וכך גם אתם תוכלו להנות ממנו (ותאמינו לי שאתם תהנו).קוראים לשיר "שורף לך ת'מוח" או בשם קובץ מלא:ג'יגימאווי - זמן ממוצע - שורף לך ת'מוח.mp3בבקשה הורידו את השיר ושתפו אותו כדי שכל עמנו יוכל להנות ממנו!!!תנו פידבק גם כאן בפורום.תודה רבה, אתם לא תצטערו.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים הבנת בכלל על מה השיר מדבר ?אני לא מטומטם.איך ביכלל אפשר לעלות את זה לאימיול ?פשוט לשתף את זה...
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מחבר גם ברגע שאתה מוריד משהו הוא אוטומטית נמצא בשיתוף, פשוט אסור להעביר את הקובץ לתיקיה אחרת. הביצוע סביר++ המילים - טעון שיפור.. בכ"ז - אני אשתף כמה חודשים... מה לא טוב במילים?? הכל ממש ככה. והכל נכתב לפי הרגש.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מאיפה עוד יהיו לא הזיות, ירצה לקחת עוד, יחשוב אם זה א יותר מידיי, יהיה מסטול וכו'...?!?
פורסם 2007 במאי 1218 שנים זה רק אני או שחלקים במנגינה ממש מזכירים את i miss you של blink182 (במיוחד מ-00:10 עד 00:20) : ולגבי הביצוע, זה נחמד אבל ממש לא מקצועי לי זה נשמע כמו שיר שכמה חבר'ה שרים מסביב למדורה,לא בתור משהו שאפשר לשדר ברדיו לצורך העניין
פורסם 2007 במאי 1218 שנים שיר חמוד גם הביצוע יפה רק אני לא חושב שממש מבינים למה אתם מתכוונים במילים האלו אבל כמו שאמרת זה המסתורין שבשיר..
פורסם 2007 במאי 1318 שנים מחבר למי שמעוניין יש גם לינק ישיר לשיר... :http://www.speedyshare.com/143192301.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.