עבור לתוכן

למה אסור לעסוק בזנות?

Featured Replies

פורסם

אני כבר רואה את ג. יפית ממליצה (נבדק ונוסה) על רשת בתי זונות.

ותחשבו על זה...

• תגובות 34
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

it's ok she's already a whore, now she also pimps out her daughter...

פורסם

it's ok she's already a whore, now she also pimps out her daughter...

a swing and a miss :yelclap: :yelclap:

פורסם

תיזהרו במילותיכם, אתם מדברים על דודה של אמא שלי!(כן כן, ג' יפית היא אחות של סבתא שלי וקוראים לה בעצם לימור מימון - רק שתדעו.)

פורסם

אתה מנצל גוף של אישה תמורת כסף... זה גם בא מהתורה.

בתורה גם כתוב שמותר לך ללכת לזונה אם אתה לובש שחורים ועושה אותה בעיר אחרת.

עקרונית my jolly good sir זונה באה בתנך כאישה שמזינה (מהמילה תזונה) אנשים... LOL :lol:

(כבר אחריי 12 אז אני לא צריך להסביר את עצמי! :errrr: :errrr: :errrr:)

אויש' date=' איזה חמוד, הוא עדיין מאמין למה שסיפרו לו בשיעורי תורה בכיתה ב'! נו מה אתה רוצה שיגידו לילד בן 7? שרחב היתה באמת זונה ויסבירו מה זה ולמה בספר קדוש כתובה מילה מלוכלכת?

מיסוד הזנות זה דבר שנוי במחלוקת. לא יודעת עד כמה אני בעד או נגד, בד"כ מתגבשות לנו דיעות על נושא כזה בעיקר בגלל אינטרסים שלנו (מישהו רוצה לזיין ולא ללכת לכלא בגלל זה או להרגיש רגשי אשם או בושה) או בשביל להגן על יקירינו (אז עכשיו זנות זה מקצוע לגיטימי ומקובל בחברה, אבל מה אם הבת שלכם תחליט רגע שככה היא תממן את הלימודים או האוטו החדש?).

במדינות אירופה אשר בהן הזנות ממוסדת, הזונות מקבלות גם ביטוח בריאות, ביטוח חיים, ביטוח לאומי והפרשה לפנסיה וברגע שזונה מחליטה לפרוש היא מקבלת קצבת פרישה (ידוע שזונות בד"כ פורשות בגיל מוקדם יותר, בגלל שהפופולאריות יורדת ככל שהגיל עולה וגם בגלל סיבות בריאותיות, לכן הקצבה להן ניתנת בגיל מוקדם יותר מאשר לבעל עבודה "רגילה").

הבעיה היא שעדיין מדובר בתחום הדוניסטי עם המילים "רווח קל" כתובות עליהן, אז מובן שתמיד יהיו אינטרסים כאלו ואחרים של ארגוני פשע לקחת חלק בסחר בנשים או ילדים למטרת זנות, וגם אם הזנות תהיה ממוסדת, קשה לי להאמין שלמוסדות בעולם יש דיי כוח, או רצון, להלחם במאפיה - בוודאי לא בארץ, היכן ששוטרים עושים עסקאות עם עבריינים. הם פשוט ימצאו "פשרה".

וכמו שאמרתי, תמסדו את הזנות, תהפכו אותה למקצוע מועדף אפילו, הפרשה לפנסיה, כל הביטוחים והתנאים ואפילו הנחה של 50% בקניית אמצעי מניעה וחומרי סיכה, ואז מה תגידו אם חלילה הבת שלכם תחליט שבא לה אוטו חדש ועכשיו או דירה בשנקין ולמה לה לקרוע את התחת כשהיא יכולה לפמפם 3-4 פעמים ביום ולגמור יפה את החודש? אתם אומרים "לבת שלי זה לא יקרה" אבל תראו לכמה בנות זה כבר קרה. הן גם בנות של מישהו...

תיזהרו במילותיכם, אתם מדברים על דודה של אמא שלי!(כן כן, ג' יפית היא אחות של סבתא שלי וקוראים לה בעצם לימור מימון - רק שתדעו.)

מזכיר לי, כשהייתי בת 12 בערך ושחיתי בבריכת מינץ (שלולית עם מי כלור בשכונה מעפנה בפ"ת) עם חברים וחברות, והיה דיבור על מפורסמים ויעל בר-זוהר עלתה ואני צחקתי ואמרתי "יעל בר כוער!" ופתאום איזו פספוסה בת 11-12 יוצאת עליי ומתחילה לספר לי שזאת בת דודה שלה ולאיים להטביע אותי אם אני אצחק עליה עוד פעם. לא ראיתי דמיון, משפחתי או עדתי, בין הכוכבת לטוענת לקרבה, אז אמרתי לה לאן לדחוף את האיומים שלה. :lol:

אבל דוגרי, מה ייעשה לאיש אשר יצחק מג' יפית? :o

פורסם

אי אפשר למגר את האיידס או לפחות לעקוב אחריו.

אי אפשר לדאוג לנשים האלה כמו שצריך, זכויות עובד בסיסיות כמו פנסיה.

וגם אי אפשר להנות ממיסים למינהם, כי העסק זה מריץ סכומים גדולים מאוד.

לדעתי צריך לעשות את הזנות חוקית, עסק עצמאי לכל דבר.

א. זונה איכותית דורשת מהלקוח לשים קונדום שהיא בעצמה מספקת.

ב. בישראל זונה מרוויחה יותר כסף מעובד בכיר בהייטק.

ג. לזונות יש יותר כוח בידיים ממה שאתה חושב.

וכן, צריך למסד את הזנות כי המדינה מפסידה מזה הרבה מאוד כסף.

פורסם

ולשאלה בכותרת: כי אנחנו במדינה מטומטמת.

הגבלת העיסוק בזנות נגזרת מהאיסור לסרסר (לעסוק בסחר במין) בגברים ובנשים.

גם מי שעוסקת בזנות מיוזמתה כאילו היא סוחרת בעצמה והדבר אסור על פי חוק.

החוק נועד למנוע מצב שבו חופש הפרט מתיר ניצול של אדם לעשיית רווחים ובכך לשלול ממנו את זכויות הפרט שלו, גם אם אדם עוסק בזנות מרצונו, הרי שהוא מתיר לנצל אותו וע"מ להגן על הנורמות המקובלות בחברה, הדבר אסור על פי חוק.

לצערי אין את אותה הגנה בחוק מפני הקהילה ההומו-לסבית והחוק מתיר יחסים כאלה למרות שהם באופן כמעט מוחלט נחשבים לדבר שהוא לא נורמטיבי.

אבל באופן כללי אם דיברת על אזרחות, זה נושא שיש ללמוד ולהבין אותו, זכויות הפרט לעומת זכויות הכלל.

בעקרון אין במפורש איסור על עיסוק בזנות אלא בעקיפין העברות הינן הטרדת הציבור ודינן עד 5 שנים על נתינת שירותי מין במקום ציבורי ועד שנה מאסר על השכרת מקום לצרכי זנות.

אבל החוק הכתוב בעקרון לא אוסר עיסוק בזנות בכל מקום שאינו ציבורי ותחת כיפת השמיים (פרשנות לחוק... קראתי איפשהוא).

ההודעה הכי מטומטת שקראתי ב24 השעות האחרונות, קבל ח"ח! :bash:

פורסם

גם אם אדם עוסק בזנות מרצונו, הרי שהוא מתיר לנצל אותו וע"מ להגן על הנורמות המקובלות בחברה, הדבר אסור על פי חוק.

לצערי אין את אותה הגנה בחוק מפני הקהילה ההומו-לסבית והחוק מתיר יחסים כאלה למרות שהם באופן כמעט מוחלט נחשבים לדבר שהוא לא נורמטיבי.

אתה יכול להסביר את הקשר?

פורסם

^^^למה, אתה שוקל להתחיל לעסוק בזנות?

פורסם

^^^כן, בדיוק. תפסת אותי.

פורסם
  • מחבר

אבל אם האישה מסכימה לזה ואיש מסכים לזה... הם לא פוגעים בחירות של אף אחד הכל מרצון היא מחשיבה את זה כעבודה... חופש התעסוקה (או איך שלא קוראין לזה), חופש(או חירות?) הפרט וכל שאר הירקות האלה..

עלה לי גם עוד משהו, פורנו זה חוקי? אם כן למה זה בדיוק אותו דבר..

..

כמובן שאני לא מדבר על סרסורים אל על סתם אחת שהחליטה לעמוד בצומת (ובקשר לפורנו אני לא חושב שיש קשר לסרסורים)

פורסם

כמה שיש אולי איזושהי הסכמה עולמית שצריך זנות , זנות היא עידוד לסחר בנשים שהיא הבעיה האמיתית

מבטיחים לנשים צעירות תנאים דמיוניים והם לוקחות את זה , ואז מנוצלות באופן מכוער.

הבעיה במיסוד הזנות היא שגם אם תהפוך את זה לחוקי זה לא ימנע את העובדנ שאותם נשים שנוצלו ע"י הוריהם

מינית יגיעו לאותו גורל אכזר , ובכל מקרה יידפקו נפשית , מה גם שזה יעודד פשיעה וכו.

פורסם

מאיפה הבאת את הקישקוש הזה? :lol: :lol: :lol:

פורסם

יפית גרינברג, המוכרת בכינוי ג. יפית

בעעע חרטטן

והנה תוצאות מגוגל על "לימור מימון" ואין שום קשר לג. יפית

http://www.google.com/search?hl=en&rlz=1B3GGGL_iwIL210IL210&q=%22%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A8+%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F%22&btnG=Search

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים