פורסם 2007 במאי 1118 שנים סתם עלה לי לראש ואני גם לומד עכשיו אזרחות אז זה כל החוקים והשטויות האלה ולא עולה לי שום חוק שנוגד את זה...
פורסם 2007 במאי 1118 שנים איזה שטויות יש בתורה איזכורים לגבי זונות (רחב הזונה (זנזונת קטנה : ) ) עקרונית my jolly good sir זונה באה בתנך כאישה שמזינה (מהמילה תזונה) אנשים... LOL (כבר אחריי 12 אז אני לא צריך להסביר את עצמי! :errrr: :errrr: :errrr:)
פורסם 2007 במאי 1118 שנים לא קיים במדינת ישראל שום חוק נגד זנות. זה חוקי לחלוטין.קיים חוק נגד סרסרות/מסחר בנשים.
פורסם 2007 במאי 1118 שנים הגבלת העיסוק בזנות נגזרת מהאיסור לסרסר (לעסוק בסחר במין) בגברים ובנשים.גם מי שעוסקת בזנות מיוזמתה כאילו היא סוחרת בעצמה והדבר אסור על פי חוק.החוק נועד למנוע מצב שבו חופש הפרט מתיר ניצול של אדם לעשיית רווחים ובכך לשלול ממנו את זכויות הפרט שלו, גם אם אדם עוסק בזנות מרצונו, הרי שהוא מתיר לנצל אותו וע"מ להגן על הנורמות המקובלות בחברה, הדבר אסור על פי חוק.לצערי אין את אותה הגנה בחוק מפני הקהילה ההומו-לסבית והחוק מתיר יחסים כאלה למרות שהם באופן כמעט מוחלט נחשבים לדבר שהוא לא נורמטיבי.אבל באופן כללי אם דיברת על אזרחות, זה נושא שיש ללמוד ולהבין אותו, זכויות הפרט לעומת זכויות הכלל.בעקרון אין במפורש איסור על עיסוק בזנות אלא בעקיפין העברות הינן הטרדת הציבור ודינן עד 5 שנים על נתינת שירותי מין במקום ציבורי ועד שנה מאסר על השכרת מקום לצרכי זנות.אבל החוק הכתוב בעקרון לא אוסר עיסוק בזנות בכל מקום שאינו ציבורי ותחת כיפת השמיים (פרשנות לחוק... קראתי איפשהוא).
פורסם 2007 במאי 1118 שנים איזה שטויותיש בתורה איזכורים לגבי זונות (רחב הזונה (זנזונת קטנה : ) )חח כנראה פיספסת כמה שיעורי תנ"ך..בתנך זונה=מוכרת מזוןמזוין=מצוידהשורש ז.י.נ לא קיים בכלל בשפה העברית וזה סלנג שהומצא..
פורסם 2007 במאי 1118 שנים זה כל כך לא חכם שהזנות לא חוקית.אי אפשר למגר את האיידס או לפחות לעקוב אחריו.אי אפשר לדאוג לנשים האלה כמו שצריך, זכויות עובד בסיסיות כמו פנסיה.וגם אי אפשר להנות ממיסים למינהם, כי העסק זה מריץ סכומים גדולים מאוד.לדעתי צריך לעשות את הזנות חוקית, עסק עצמאי לכל דבר.
פורסם 2007 במאי 1118 שנים חח כנראה פיספסת כמה שיעורי תנ"ך..בתנך זונה=מוכרת מזוןמזוין=מצוידהשורש ז.י.נ לא קיים בכלל בשפה העברית וזה סלנג שהומצא..קיים גם קייםזין זה חומש (מלשון חימוש בנשק)ולהזדיין זה להתחמש או להצטייד.לגבי רחב הזונה, ברור לכם שקיים ויכוח ארוך כמו הגלות אם מדובר בזונה או במוכרת מזון, בתור אחד שלמד 5 יחידות הסברה דווקא שמדובר בעוסקת בזנות:"בין הפרשנים המסורתיים היו שפירשו את מקצועה של רחב - זונה, שלא כמו במקומות אחרים בתנ"ך, כמי הייתה מוכרת מזונות, דבר שאינו כפשוטו של מקרא ולא כפי גישת התלמוד. רש"י שהיה מהראשונים שסברו כך והלך בעקבות הפרשנות של תרגום יונתן בן עוזיאל שתרגם "פונדקיתא" (=בעלת פונדק). גם הספרי סבר כך והעיר שהייתה בעלת אכסניה [7] . אך הרד"ק העיר שהבנתו של רש"י את דברי התרגום הייתה מוטעית. גם המלבי"ם סבר שרחב הייתה זונה, והמרגלים הלכו אליה לא במקרה אלא על מנת לתשאל אותה, כי היא ידעה את מסתרי יריחו, בשל העובדה שגדולי הארץ ביקרו אצלה. הסבר נוסף משלב את שתי המשמעויות בכך שעוברי דרכים מצאו בפונדק את כל מחסורם הפיזי, מזון ואשה. ורחב כבעלת ה'פונדק' העירוני סיפקה שרותים אלו. הסבר זה מאיר באור חדש מדוע דווקא אליה באו המרגלים, וכן מניין היה לה ידע רב כל כך על הנעשה בארץ, היות ועוברי דרכים היו מצויים אצלה."
פורסם 2007 במאי 1118 שנים גם לדעתי צריך למסד את הזנות. זה ימנע את הניצול והיחס המשפיל שקיים עכשיו כלפי הנשים שנסחרות כמו בוטנים, ימנע מחלות, ועוד.בהולנד זה הלך יופי. הזנות ממוסדת, מי שהולך לשם אפילו לא מתבייש בזה, שם זה לא מקור לבושה, כל אישה בעסק מפוקחת ועוברת בדיקות אחת לכמה חודשים, ותנאי העבודה מעולים.
פורסם 2007 במאי 1118 שנים מחבר הגבלת העיסוק בזנות נגזרת מהאיסור לסרסר (לעסוק בסחר במין) בגברים ובנשים.גם מי שעוסקת בזנות מיוזמתה כאילו היא סוחרת בעצמה והדבר אסור על פי חוק.החוק נועד למנוע מצב שבו חופש הפרט מתיר ניצול של אדם לעשיית רווחים ובכך לשלול ממנו את זכויות הפרט שלו, גם אם אדם עוסק בזנות מרצונו, הרי שהוא מתיר לנצל אותו וע"מ להגן על הנורמות המקובלות בחברה, הדבר אסור על פי חוק.לצערי אין את אותה הגנה בחוק מפני הקהילה ההומו-לסבית והחוק מתיר יחסים כאלה למרות שהם באופן כמעט מוחלט נחשבים לדבר שהוא לא נורמטיבי.אבל באופן כללי אם דיברת על אזרחות, זה נושא שיש ללמוד ולהבין אותו, זכויות הפרט לעומת זכויות הכלל.בעקרון אין במפורש איסור על עיסוק בזנות אלא בעקיפין העברות הינן הטרדת הציבור ודינן עד 5 שנים על נתינת שירותי מין במקום ציבורי ועד שנה מאסר על השכרת מקום לצרכי זנות.אבל החוק הכתוב בעקרון לא אוסר עיסוק בזנות בכל מקום שאינו ציבורי ותחת כיפת השמיים (פרשנות לחוק... קראתי איפשהוא).אבל אם האישה מסכימה לזה ואיש מסכים לזה... הם לא פוגעים בחירות של אף אחד הכל מרצון היא מחשיבה את זה כעבודה... חופש התעסוקה (או איך שלא קוראין לזה), חופש(או חירות?) הפרט וכל שאר הירקות האלה..עלה לי גם עוד משהו, פורנו זה חוקי? אם כן למה זה בדיוק אותו דבר..
פורסם 2007 במאי 1118 שנים חח כנראה פיספסת כמה שיעורי תנ"ך.. בתנך זונה=מוכרת מזון מזוין=מצויד השורש ז.י.נ לא קיים בכלל בשפה העברית וזה סלנג שהומצא.. זה בולשיט שאומרים ביסודי, רחב הזונה אכן זונה ולא "מוכרת אוכל" :
פורסם 2007 במאי 1118 שנים החוק נועד למנוע מצב שבו חופש הפרט מתיר ניצול של אדם לעשיית רווחים ובכך לשלול ממנו את זכויות הפרט שלו, גם אם אדם עוסק בזנות מרצונו, הרי שהוא מתיר לנצל אותו וע"מ להגן על הנורמות המקובלות בחברה, הדבר אסור על פי חוק.לצערי אין את אותה הגנה בחוק מפני הקהילה ההומו-לסבית והחוק מתיר יחסים כאלה למרות שהם באופן כמעט מוחלט נחשבים לדבר שהוא לא נורמטיבי.אדם ברברי וצר אופקים.
פורסם 2007 במאי 1118 שנים דעתי האישית בנושא (היא אישית אז אל תתחילו להתלהב ולהגיב יותר מדי עליה)זנות, סמים והימורים זה דברים שחייבים למסד ולאשר חוקיתלמה לעזזל? כי האלטרנטיבה תמיד קיימת בצורה הלא חוקיתועכשיו להשוואה הפשוטה שהראש שלי עובד לפיהזנות: רצון האישה - חוקי: האישה בוחרת בעצמה לעסוק במקצוע הזה תכלילו בתוך זה צורך בקבלת רשיון על מנת באמת לוודא שהיא בוחרת לעסוק בזה לא חוקי: מסחר בנשים... כל מה שזה כולל בריאות - חוקי: מחויבות לבדיקות כל X זמן = גם האישה שומרת על בריאות נורמלית וגם הלקוח לא מסתכן לא חוקי: מחלות חוגגות ולאף אחד לא אכפת באיזה מצב האישה כל עוד היא עובדת כסף - חוקי: הזונה מרוויחה את הכסף שלה לעצמה + מס קטן בשביל הרשיון,בריאות,פנסיה וכו'... לא חוקי: זונה צריכה להרוויח? היא צריכה רק לעבוד (מנטליות של סרסור)אפשר להמשיך עם זה בכל שלושת הנושאיםהעניין הוא שברגע שיש לגליזציה של תחום כלשהו התחום הלא חוקי הופך לפחות כדאי ויותר מסוכן מהאלטרנטיבה החוקיתמה גם שמבחינה כספית (במיוחד בהימורים) זה עוזר למדינה עצמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.