עבור לתוכן

שלום לכולם אני עובד כברמן ורוצה להתמצא יותר בסוגי משקאות תודה לכולם!

Featured Replies

פורסם

סן פרנסיסקו זה זה קוקטייל, לא משקה ספציפי וזה שאתה לא יודע - אני מבטיחה שלך שזה לא נורא כי גם הלקוח שלך לא יודע. מאחר ומדובר באולם שמחות, בטח יש לך כל מיני דודות/סבתות עם צבעי שיער משונים שמבקשות "פינה קולדה" או "לגונה כחולה" ואת הזונות שבד"כ דוחפות ודקה רדבול אבל רוצות להראות מתוחכמות וזה בחינם אז הן מבקשות "קוסמופוליטן".

אני בספק אם הרבה יבקשו ממך את זה (או אם בבר שלך יש את כל המרכיבים) אבל בבקשה:

סן-פרנסיסקו

לתוך שייקר עם קרח מוזגים:

1/4 ורמוט מתוק

1/4 ורמוט יבש

1/4 סלואו ג'ין

דש ביטר תפוז

דש ביטר

לשקשק את המרכיבים ולסנן לתוך כוס מרטיני.

לקשט בדובדבן אחד.

ככה לא תלמד כלום, אני מבטיחה לך. או שתיקח ספרים או שתעשה קורס. בשביל למזוג וודקה רדבול ויין באולם שמחות לא צרייך להיות ברמן, עשיתי את זה בגיל 15.

פורסם

יכל להיות אחלה להיות ברמן אה ?

פורסם

יכל להיות, בלשון עבר.

המקצוע פרוץ כמו זנות ומלצרות. כל 5 מתוך 6 מקומות רוצים שתעבוד 3 ימים ללא תשלום כלל, גם לא טיפים. כמעט אף מקום לא משלם נסיעות. יש מקומות שבהם גם משלמים לך שכר רעב וגם אוסרים עליך לשים כוס טיפים או לקחת טיפים מאנשים שמציעים אותם. כמעט אף מקום כבר לא ייקח אותך בלי קורס (חוץ מברים של קפה שהם לא תמיד רווחיים) ואם אתה בחורה מתחת לגיל 23-24 או בחור מתחת לגיל 24-25 או אם אתה נמוך או אם אתה לא מספיק חתיך או סתם "אין לך את הלוק" (נגיד שאתה נראה כמו היורם של הכיתה), ואם כבר יקחו אותך, אז גם, לאולם שמחות או לבאר אקטיבי ובזה בד"כ אין כסף והעבודה מאד קשה, שכן, זה בד"כ בר חופשי ומתנפלים עליך 50 איש ואחד רוצה 2 רדבול-וודקה, וכשאתה מסיים להכין לו את זה ומגיש, פתאום הוא מחליט שהוא רוצה עוד 7 (קרה לי)! בא לך להגיד "לא יידבק לך התחת?", כי יש עוד מלא אנשים שמחכים ואי אפשר לכרכר סביבו כל הערב, אז הוא מתעצבן, מתחיל לצעוק עליך ולהגיד שהוא יקרא למנהל, האורחים סביב בטוחים שעשית לו עוול וגם מתחילים לצעוק עליך וזה הופך לטלפון שבור ותוך דקה המנהל בטוח שהשתנת לכוס של מישהו ותפסת את הציצי של אישתו, ובאולם שמחות המנהלים לא תמיד סימפטיים ובאמת לא אכפת להם להעיף אותך כדי להתחנף ללקוח כי הוא יודע שהוא יוצא מנצח, לא פראייר, כי הוא מקבל עובד ל-4 ימים ומשלם רק על 1.

פורסם
  • מחבר

אולי לא הבנת האולם שמחות הזה הוא האולם הכי גדול בעיר מי שעושה שם אירועים נחשב לאחד "שיושב טוב" יכול להיות קיבלו אותי אולי בגלל שיש לי את הלוק אבל מבטיח לך שהאולם הזה יודע מה הוא עושה ואני מקבל גם טיפים(לא תמיד)ומשכורת די טובה האמת אני מאוד מרוצה מהעבודה שלי שם זכיתי יום רביעי לראות את קובי פרץ ב-live :xyxthumbs:.

פורסם

זו כבר סיבה להתפטר עם דרישה לפיצויים לפי דעתי... אני לא הייתי מסוגל לעבוד בתנאים האלה , יש גבול.

יש מצב אפילו להגיש תביעה על "תאונת עבודה" עם קבלת קיצבה על אובדן כושר עבודה....

פורסם

זו כבר סיבה להתפטר עם דרישה לפיצויים לפי דעתי... אני לא הייתי מסוגל לעבוד בתנאים האלה , יש גבול.

:lol: :lol: :lol:

פורסם

אולי לא הבנת האולם שמחות הזה הוא האולם הכי גדול בעיר מי שעושה שם אירועים נחשב לאחד "שיושב טוב" יכול להיות קיבלו אותי אולי בגלל שיש לי את הלוק אבל מבטיח לך שהאולם הזה יודע מה הוא עושה ואני מקבל גם טיפים(לא תמיד)ומשכורת די טובה האמת אני מאוד מרוצה מהעבודה שלי שם זכיתי יום רביעי לראות את קובי פרץ ב-live :xyxthumbs:.

מה שעושה לך טוב. ::)

פורסם

כל זה בגלל קובי פרץ ?? ::)
פורסם

בו אני יסביר לך משהו, זה שהם נותנים לך להיות ברמן ואתה לא יודע מה זה לגונה כחולה בכלל זה כבר לא מעיד יותר מדי על היוקרה של המקום.

עכשיו בו אני יסביר לך עוד משהו, קוקטיילים באולמות אירועים לא אמורים להיות אשכרה טעימים, הם סתם בשביל לרצות את התחת של הזקנה המעפנה והמתלהבת שבקשה אותם, אני יודע גם אני הייתי עושה ת'חלטורות האלה שהרב מלצרים לא היה מביא "ברמן" והיה צריך מלצר מתנדב לבר.

פורסם

כל זה בגלל קובי פרץ ?? ::)

O YA !

פורסם

מה שהולוגרפי אמר... בד"כ אולם אירועים שוכר בר אקטיבי, לפי רצונו של בעל האירוע, אבל בעל אירוע שיש לו תציב לא ילך לאולם מעפאן, ילך לגן אירואים. וכזכור לי מעבודה בתור "ברמנית" באולם אירועים לפני 6-7 היה שם אלכוהול מעפאן כל כך שאפילו הפאנקיסטים של דיזינגוף לא היו שותים (זה לא מנע מידיד שלי לפלח כמה ארגזים). יתרה מזאת, לא רק שהיו מנדבים אותנו לעבודה הזאת, גם לא היו משלמים לנו על זה כי זה היה כאילו צ'ופר. בכלל האולם הזה היה בית זונות שממחזר אוכל. כמו רוב האולמות. וזה שאיזה קובי פרץ היה שם לא הופך את זה לליגה. אז מה? גיל חובב קונה בשוק הכרמל, אז אני אלך לעבוד שם? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים