עבור לתוכן

שלום לכולם אני עובד כברמן ורוצה להתמצא יותר בסוגי משקאות תודה לכולם!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם כמו שאמרתי אני ברמן ורוצה להתמצא ביותר משקאות איפה אני יכול ללמוד עוד על סוגי משקאות וכו' תודה רבה לכל העוזרים eli_Asus.

פורסם

מה אתה יודע ומה אתה רוצה ללמוד? אלכוהול זה תחום רחב

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם כמו שאמרתי אני ברמן ורוצה להתמצא ביותר משקאות איפה אני יכול ללמוד עוד על סוגי משקאות וכו' תודה רבה לכל העוזרים eli_Asus.

פורסם

אחלה ששאלת את זה פה ב HW.

אני מתערב שכמה חבר'ה מפורום גרפיקה יוכלו ללמד אותך איך להכין את המשקה החביב עליהם, הדיירקט איקס.

פורסם

תשאל את vitnir , היא גם ברמנית

פורסם

איפה אתה עובד אלי?

פורסם

חרטטנית זה מה שהיא..

פורסם

בנושא דומה, גם לי יש שאלה...

התחלתי לעבוד בתור רופא לא מזמן ואני רוצה להתמצא יותר באיברים של הבני-אדם

אותם אני מנתח, מישהו יכול לעזור לי?

פורסם

א. בלי ספאאם

ב. איפה VITNIR כשצריך אותה?

פורסם

ועכשיו ברצינות-

נראה לי שלבי"ס לברמנים "לימון" יש פורום, נסה שם.

פורסם

למרות ש 99% מהמשקאות שתכין יהיו ודקה רדבול עדיין ברמן זה מקצוע לכל דבר שצריך ללמוד אותו. יש לי חבר שלמד בב"ס זמן אמיתי או משהו כזה ואני זוכר שהייתה לו מחברת דיי גדולה שהוא היה צריך לשנן עם כל סוגי האלכוהול\ננגזרות מכל סוג\טיבים\מותגים ידועים\משקאות ידועים ועוד לא משהו שלומדים ביום יומיים בכל אופן

פורסם

^^^זה נכון. רוב המשקאות שתכין באמת יהיו וודקה רדבול או ערק-אשכוליות אבל זה גם מאד תלוי במקום או באופי שלו.

* במסעדה תתעסק יותר עם יין - אדום אם היא בשרית, לבן או יין קינוח אם היא חלבית/דגים.

* בפאב תתעסק יותר עם בירה, מזוקקים למיניהם, פחות בקוקטיילים אלא יותר בערבובים טרנדיים (אם בשנות ה-80 זה היה "אורגזמה" אז היום זה "וודקה רדבול").

* במועדון תתעסק כמעט ורק ב"דופקי ראש" ובמזוקקים זולים - המבלים משלמים כניסה, ולא מעט, אז הם ינסו לחסוך בתקציב השתיה שלהם ולדפוק את הראש מהר ויתחננו לך "תחזק לי!!" או יבקשו ממך לשים להם וודקה-אציטון תוצרת עזה, ולו רק שתוזיל להם את המחיר...

* בבאר חוף יש יותר סיכוי להתעסק עם משקאות "בטעמים" (כאלו עם סירופים ומונינים למיניהם - אתה יודע, מרגריטה-פסיפלורה-מנגו) או קוקטיילים מרעננים ומלאי טעם, בד"כ קוקטיילים קפואים או קוקטיילי היי-בול. אנחנו ארץ חמה ומעצמת הדרים - הרבה קוקטיילי לימון.

* בסושיה - קצת יין, קצת בירה, קצת סאקה (שבד"כ יש מכונה שמחממת לבד ומוזגת בכמות מדודה לתוך כלי), קצת צ'ויה (יין שזיפים). קלי קלות.

חשוב שפותח הת'רד יגיד לי היכן הוא עובד ומה אופי המקום. סתם מעניין אותי גם... איך אפשר היום בכלל להשיג עבודה כברמן בלי קורס ובלי נסיון? היום גם מסעדות דורשות שמלצר מעפאן יעבור קורס!

חרטטנית זה מה שהיא..

פחות ממך זה בטוח. אתה מדבר כאילו ראית אותי בפעולה ונכשלתי. ::)

אבל היי, אם אני כזאת חרטטנית ואתה כזה תותח, בוא ותלמד אתה ב"ברטנדר".

פורסם
  • מחבר

האמת שאני עובד באולם אירועים די ענק וכשלא מזמינים בר מטעם המשפחה אני הברמן ויש אנשים שמבקשים משקאות כמו סאן פרנסיסקו או משהו כזה לא ידעתי מה זה ולא היה נעים עם מישהו יכול לתת לי אתר עם תמונות של הבקבוקים ואת השם שלהם אני יודה לו מאוד eli_Asus.

בשביל ליאור:"ארמונות כינור דוד" :xyxthumbs:.

פורסם

ארמונות אה?

חחחח תהנה :P

פורסם

האמת שאני עובד באולם אירועים די ענק וכשלא מזמינים בר מטעם המשפחה אני הברמן ויש אנשים שמבקשים משקאות כמו סאן פרנסיסקו או משהו כזה לא ידעתי מה זה ולא היה נעים עם מישהו יכול לתת לי אתר עם תמונות של הבקבוקים ואת השם שלהם אני יודה לו מאוד eli_Asus.

בשביל ליאור:"ארמונות כינור דוד" :xyxthumbs:.

יש מלא מאגרי מידע של קוקטיילים באינטרנט עם בעברית... אפילו ראית פעם תוכנה בעברית עם מלא משקאות ודרכי הגשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים