עבור לתוכן

המלצה על חנות מחשבים מאזור חיפה והקריות

Featured Replies

פורסם

בקריות הבחירה הנכונה היא TMS.

פורסם

יאללה חברייה לא צריך להגזים, ksp זה לא אייבורי, הם לא כאלה נורא, אבל מה כן אם קונים אצלהם אז לא לתת להם לבנות לך את המחשב, אבל אם אתה הולך קונה את החלקים בקופסאות אין לך מה לדאוג מהם!

אם אתה גם רוצה לקבל שירות או לממש אחריות, אז בהחלט שיש מה לדאוג.

מבחינת שירות, אפילו אייבורי טובים יותר.

פורסם

אם אתה גם רוצה לקבל שירות או לממש אחריות, אז בהחלט שיש מה לדאוג.

מבחינת שירות, אפילו אייבורי טובים יותר.

פחחחחחחחחחחחחחח איזה הגזמה- איך אתה משווה בכלל, אני מדבר על סניף חיפה, קניתי שם את המחשב האחרון - ואני בניתי אותו קניתי רק את החלקים, השירות היה טוב מאוד, הכ.מסך עשה לי בעיות כמה פעמים החליפו לי בלי בעיה אז בבקשה ממך לא לדבר סתם .. אני לא יודע מה קורה בסניפים אחרים, אבל בסניף חיפה הם בסדר גמור רק כפי שציינתי קודם לא צריך לתת להם להרכיב לך את המחשב

פורסם

בדיוק שם קניתי מספר פעמים, בסניף חיפה.

קניתי שם מחשב נייד, אחרי חצי שנה הלכה הסוללה. אמרתי "בסדר, המחשב עדיין באחריות...."

התקשרתי, וחטפתי את השוק הראשון- "על המחשב יש אחריות לשנה, על הסוללה 3 חודשים"

שאלתי איפה זה כתוב בכתב האחריות. אמרו לי "זה לא".

רק מה? יש אותיות מאוד מאוד קטנות שאומרות "KSP שומרת לעצמה את הזכות לשנות את תנאי האחריות בכל זמן". שילכו לעזאזל

בטיפשותי עוד חזרתי לשם, קניתי לדודים שלי מחשב (בקופסאות!)

במהלך הרכבת המחשב, התברר שהלוח היה דפוק.

חזרנו לשם עם הלוח, וסרבו להחליף אותו בטענה ש "אתה הרסת אותו שניסית להרכיב את המחשב, זה מה שקורה בגלל חוסר נסיון"

כמעט בעטתי בפרצוף של המוכר שאמר לי את זה. אחרי הרבה צעקות החזרנו להם הכל, קיבלנו זיכוי (פחות 5%), וקנינו מחשב בחלקים בנועה. מאותו רגע היה לי ברור איפה אני קונה ואיפה לא.

פורסם

מוזר- אצלי עוד לא היו בעיות איתם.. אבל בכל מקרה טוב שאין רק אותם כל אחד יכול לקנות איפה שהוא רוצה :xyxthumbs:

פורסם

מוזר?

תקרא בבקשה את האשכול הגדול על ביקורות חנויות שהיו פה.

ל 99% מחברי הפורום שקנו ב KSP היו בעיות מחרידות מפה ועד הודעה חדשה.

פורסם

סליחה שאני נדחף, אבל אני מתכנן לקנות מחשב,

מאיזה חנות עדיף לקנות?

נעה מחשבים או TMS?

פורסם

מוזר?

תקרא בבקשה את האשכול הגדול על ביקורות חנויות שהיו פה.

ל 99% מחברי הפורום שקנו ב KSP היו בעיות מחרידות מפה ועד הודעה חדשה.

תן קישור..

פורסם

גם אני בעד TMS.

לפני כשנה קניתי מהם כרטיס מסך. קניתי כרטיס בלבד, לא retail.

הכרטיס הגיע עם כמה כבלים ומתאמים (שיערתי שהם יביאו את זה, למרות שהם לא היו חייבים), אבל לא היה בו מתאם מולקס 4-6 פינים (גם לא היה צריך להיות).

התקשרתי לחנות ושאלתי אם הם מוכרים את המתאם הזה, המוכר אמר לי שלא, אבל שהוא יחפש ויחזיר לי תשובה.

אחרי כמה שעות הוא אמר שהוא חיפש את הכבל המסויים הזה והזמין אחד במיוחד בשבילי.

לאחר כמה ימים קיבלתי את הכבל בדואר ללא תוספת תשלום (שימו לב, הכבל הזה לא צריך להכלל עם הכרטיס מסך, גם לא כזה באריזה מלאה. זה כבל ששייך לספק הכח).

פורסם

גם אני חיפאי, ויצא לי לעבור בכמה חנויות באזור (לא בכולן קניתי מחשבים, אבל קניתי יוד ברובן).

ההשוואה בין K.S.P לאייבורי היא לא במקום. המוכרים בשתי החנויות הם די מגעילים, אבל ההבדל הוא בזמן ההמתנה לשירות. ב-K.S.P לא יצא לי לחכות יותר מרבע שעה, ובאייבורי לא יצא לי לחכות לשירות פחות משעה (גם למעבדה וגם למכירות).

גם כשקונים מחשב, K.S.P היו הרבה יותר בסדר, ונתנו לי להיכנס למעבדה מיד אחרי הרכישה, כדי לבדוק את המחשב, ואז הדביקו את מדבקות האחריות.

את המחשב שלי קניתי בנועה מחשבים, ואין מה להשוות, הם הרבה יותר טובים משתי החנויות גם במקצועיות (לפחות כפי שזה נראה לי, ואני לא מבין גדול) ובוודאי באיכות השירות.

בקשר לאיכות הרכבת המחשבים, לא ידוע לי (אני לא יודע להרכיב מחשבים לבד), אבל המחשב האחרון שקניתי ב-K.S.P (מחשב של אח שלי שנקנה לפני כשנה), עדיין עובד מצויין.

האמת, שאני רוצה לקנות מחשב חדש (למשרד), ואני חושב לקנות אותו ב-K.S.P (הייתי קונה בנועה או בפנדה, אבל הפרשי המחירים יכולים להיות די נכבדים). בגלל שאני לא יודע להרכיב מחשב לבד, וגם בגלל שאני רוצה אחריות של החנות על ההרכבה, מחשב שאני אקנה יורכב בחנות ממנה הוא נקנה.

אודה לכם, אם תוכלו לתת לי טיפים לגבי מה צריך לבדוק אם אני קונה מחשב ב-K.S.P.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים