פורסם 2007 במאי 1118 שנים מקווה שאפשר לפרסם פה במידה ולא אבקש להעביר את ההודעה ולא לסגור , תודה!חברים שלום!אני מחפש חנות טובה ואמינה באיזור חיפה והקריות )אפשרי גם מהסביבה(.שמעתי על פריבל, אשמח לדעת האם אתם מכירים והאם קניתם אצלם חלקים.כמו כן הבנתי וקראתי שיש המון בעיות עם אייבורי, עכשיו יש בפרסומת שלהם איזשהו פירוט של אמינות החברה )היא חתמה על אמנת שירות(, האם המצב השתנה אצלם או שעדיף להמנע מללכת לשם בכל זאת.כמו כן אשמח לשמוע על חנויות נוספות.המון תודה על העזרה! כמו כן אני שוב מתנצל אם ההודעה לא במקומה.
פורסם 2007 במאי 1118 שנים לא המקום אבל בכל מקרה אני יענה על השאלה:בחיפה יש לך את "נעה מחשבים" , "ksp", ו"pandas" שלושתם טובים!מקווה שעזרתי..אה ויש לך גם את מרדנית אבל אין לה מלאי רציני והיא יותר ציוד הקפי מאשר המחשב עצמו
פורסם 2007 במאי 1118 שנים יש בקריית ביאליק , מרכז סביניה חנות : "בית התוכנה והמחשב"קניתי שם את המחשב אחלה חנות.(לפני 3 וחצי שנים בערך)
פורסם 2007 במאי 1118 שנים זה מטרים מהבית שלי,חנות גרועה מאוד לטעמי בדיוק כמו רוב החנויות השכונתיות.אם בקריות אז היתי קונה ב-TMS ללא ספקבאזור היתי קונה מנועה מחשבים אבל הם יקרנים קצת
פורסם 2007 במאי 1218 שנים יש אולי למשהו תשובות לשאלות ששאלתי? לגבי פריבל..יש להם סניף בטירה הכרמל ובחיפה.הכי טוב כמו שרשמו לפני TMS.או נעה מחשבים .ול KSP לא היתי מתקרב...
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מחבר פריבל לא ממש מבינים במחשבים - רק מי שרוצה לקנות זול.TMS ללא ספק.אוקי ולקנות בזול מהם לא כדאי לי בגלל.....אני לא מנסה להתעקש דווקא עליהם.. פשוט באינטרנט קראתי המון תגובות חיוביות עליהם ומפתיע אותי שפה אף אחד לא מכיר אותם ולכן אני שואל.. אם ככה התגובות כנראה שאני לא התקרב אליהם.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים תגובות באינטרנט לא אומרות הרבה ואני אישית לא סומך עליהן.לך תדע אם זה לא עובדי החנות שישבו וכתבו ביקורות
פורסם 2007 במאי 1218 שנים אם אתה מהקריות- TMSאם אתה מחיפה, קרוב יותר לנשר- נועה.ל KSP לא להתקרבפריבל זה בערך כמו אייבורי, רק עם שירות יותר נורמלי.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים יאללה חברייה לא צריך להגזים, ksp זה לא אייבורי, הם לא כאלה נורא, אבל מה כן אם קונים אצלהם אז לא לתת להם לבנות לך את המחשב, אבל אם אתה הולך קונה את החלקים בקופסאות אין לך מה לדאוג מהם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.