עבור לתוכן

iakovl מרכיב לי את הסוניק טאור +תמונות

Featured Replies

פורסם

ביום חמישי iakovl הגיע אלי במטרה להרכיב את הסוניק טאור שהביא איתו.

וקודם כל אני חייב להגיד הבן אדם שפיץ , איך שהגיע אלי הביתה תוך פחות משתי דקות המחשב שלי מפורק ל20 חלקים מה שגרם לי לירידת לחץ הדם שלי .. זה היה דיי מפחיד לראות את המחשב שלי ששירת אותי בנאמנות 3 שנים מפורק ככה .. אצלי הוא קיבל יחס שונה ,הכי רחוק שהגיע אצלי זה החלפת זיכרון ופירוק כרטיס קול\מסך.

אבל כמובן iakovl הרגיע אותי וראיתי שהמחשב שלי נמצא בידים טובות אז כבר לא פחדתי..

כשiakovl פירק את המחשב הוא ביקש מברשת.. אני מביא לו והתוצאות לפניכם.. האבק הזה הוא רק מהקדימה של המחשב שלי..

בשלב הבא מפרק את המאוור אינטל הישן שלי ומתפעל מהזנחת המחשב שבאמת היה כבר במצב גסיסה אבל לא נורא הוא סידר לי את כל המארז מחדש כולל הכול..

הסוניק טאור היה קצת עקשן אבל בסוף iakovl הצליח להרכיב אותו ואתם יכולים לראות בתמונה השנייה את הסוניק מורכב כבר..

ובתמונה השלישית את החדר שלי הופך למעבדה טיפוסית..

[attachment deleted by admin]

פורסם

:P

אני מקבל יותר מדי קרדיט

אבל אני חייב להגיד, זוועות ראיתי בחיי אבל לא הייתי מוכן למה שראיתי אצלו

אני רגיל לראות DUST BUNNYS אצל כל אחד ("ארנבי אבק" הכדורים החמודים והמוכרים אצל כולנו) אבל אצלו :o :o :o

אנשים, זה היה כמעט בגודל של האגרוף שלי. זה לא פרת אבק אלא פיל... משהו מפחיד לגמרי

נאבקתי גם בחיבור המטומטם של הסוניק ל478. עדיף היה לפרק את הלוח אם לגמרי וזהו...

אבל זה נגמר טוב בסוף

פורסם

ומה לגבי הביצועים?

וד"א היית צריך לפתוח את זה תחת OC וקירור

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי הביצועים?

תאמת שעדיין אין שיפור רציני בביצועים .. הטמפ' עומד כרגע על כ46 באוורסט יכול להיות שעד שהחומר הטרמי יתיבש לגמרי יהיה יותר טוב..

וד"א היית צריך לפתוח את זה תחת OC וקירור

התלבטתי איפה לשים את זה.. אז שהמנהל יעביר .

פורסם

יפה יפה, נתת לי דחף רציני לנקות את המחשב שלי..

תגיד פותח הת'רד, כמה זמן לא נקית את המחשב?

פורסם

ואיזה מאוורר דחפת לו שם?

פורסם

חחח Dust Bunnies.

כל הכבוד, iakovl, תמיד הערצתי אותך והפרוייקטים שלך! :yelclap:

כל זה מזכיר לי שאני גם צריך כבר לנקות את המחשב (מפחד לראות מה מחכה לי שמה כבר 6 חודשים :errrr:)

פורסם

6 חודשים זה בקטנה

פורסם

טמפ' לפני ואחרי?

פורסם

שמתי לו מאוורר די טוב

חייב להגיד שלא ציפיתי גם שזה מה שאשים לו

בלי יותר מדי מחשבה לעניין שמתי לו

YATE LOON Fan - D12SH-12 עם בקרת טמפ'

האמת לא ידעתי שהם אצלי עד ששמתי לב כשחיברתי לו אותו...

פורסם
  • מחבר

את המחשב ניקיתי לפני 3 חודשים אבל רק בתוך המארז עם פן..אבל הכמות של אבק בתמונה זה רק לאחר פירוק הפאנל הקידמי של המארז..

בקרוב תמונה של המארז הקידמי כי בסוף iakov שם לי את המאוור בפרונט של המארז לאחר רעיון מבריק אני חייב לציין, התמונה תגיע לאחר שאני אשים גריל למאוור כי כרגע הוא בלי

פורסם

תחדש

פורסם

באיזה מעבד מדובר?

פורסם

ד"א אני חושב שעדיף לשנות את המיקום של המאוורר

האפקטיביות שלו יורדת שהוא כלוא בין 2 החלקים של הגוף קירור

פורסם
  • מחבר

המעבד הוא 2800 mhz

ובקשר למאוור כתבתי בתגובה הקודמת שבסוף הוא מוקם בקידמת המארז ובקרוב יהיו תמונות שלו עם גריל כי כרגע הוא בלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים