פורסם 2007 במאי 1118 שנים מחבר קרירין דיסלקטי , תעזבו אותו והטעויות הכתיב שלו בשקט , תבליגו .לגבי הסרט , הוא סהכ נחמד כזה , לא כזה נורא , הספיידרמן דיי מאוד מזעזע , אפילו ברמות .אני לא דיסלקטי אבל הייתי איפרקטיבי בילדות ואף פעם לא למדתי כמו שצריךחוץ מיזה וזה מופנה לכל הדבילים פה שחושבים שלהיות בוגר זה אומר לא ליראות סרטי ילדים מה הבעיה לתת רק ביקורת קצרה על הסרט? יופי אתם לא צופים בסרטים האלו אז אל תגיבו שאלתי שאלה פשוטה ואני מצפה לתשובות פשוטות רק מפגרים חסרי ביטחון מציקים לאחרים בלי סיבה בנסיון אומלל לחזק את עצמם על חשבון אחרים
פורסם 2007 במאי 1218 שנים באמת שתפסיקו להטפל אל קרירין ... בקטע הזה אני איתו. גם אני לא ילד קטן ועדיין אני אוהב סרטים מצויירים , אומנם לא את כולם וחלקם נראים לי כבר ממש אדיוטים ומעוררים שאלות שבילדות לא חשבתי עליהם (כפר שלם של דרדסים... דרדסית אחת.... : ולמה לעזאזל הדרדסים האלה לא עשו לגרגמל סיכול ממוקד !!! מה הם שמאלנים ??? ) אבל עדיין יש כמה סרטים ממש יפים כמו : Cars Hoodwinked Shrek Ice Age ואני בהחלט מתכוון לראות את צבי הנינג'ה החדש אפילו אם זה יהיה רק בשביל הנוסטלגיה ... לעזאזל היו לי קלטות וידאו מלאות בפרקים של צבי הנינג'ה פעם !
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מחבר cleric אתה בטח מהילדים שלא משחקים במאריו כי זה ילדותי ובטח גם לא תעלה על מתקן בלונה פארק כי אתה בוגר מידי לזה תלמד כלכלה זה מאוד משעמם ומאוד בוגר :lol: ותעזוב אנשים כמוני בשקט ואתה יודע מה אני גם צופה בנארוטו ביפנית וכרגע משחק בSLY 3 בPS2 משחק שניראה ככה- ולא רק זה כיף לי לשחק בו
פורסם 2007 במאי 1218 שנים ahh fuck itאתה מעניין לי את החריץ... לך תשחק בצעצועים שלך, מה אכפת לי בעצם ...
פורסם 2007 במאי 1518 שנים הדיון מצחיק כל כך.. ;D לעתים אנשים אוהבים להיות ילדותיים...זה מסמל אושר להיות ילדותי זה כמו להיות מבוגר..זאת פשוט בחירה של האופי. חוץ מזה כל אדם הוא קצת ילדותי
פורסם 2007 במאי 1518 שנים cleric אתה בטח מהילדים שלא משחקים במאריו כי זה ילדותי ובטח גם לא תעלה על מתקן בלונה פארק כי אתה בוגר מידי לזה תלמד כלכלה זה מאוד משעמם ומאוד בוגר :lol: ותעזוב אנשים כמוני בשקט ואתה יודע מה אני גם צופה בנארוטו ביפנית וכרגע משחק בSLY 3 בPS2 משחק שניראה ככה- ולא רק זה כיף לי לשחק בו
פורסם 2007 במאי 1518 שנים link=topic=259436.msg2298242#msg2298242 date=1179240510]סתכלו טוב זה ניראה כאילו החתול מפנק מאחור את הצב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.