פורסם 2007 במאי 1118 שנים אני יודע שהשנה יצא סרט חדש אם אנימציה ממוחשבת מישהו צפה ויכול לתת ביקורת קטנה? אני יודע שזה ילדותי אבל בה לי ליראות סרט קליל אם הרבה אפקטים
פורסם 2007 במאי 1118 שנים אם אתה רוצה ללכת לסרט יפה עטור אפקטים ומלא אקשן ודרמה, שהוא גם אנימציהתלך לראות ספיידרמן החדשסרט מצוין
פורסם 2007 במאי 1118 שנים מחבר אני לא מתכנן ללכת... ושאלתי כבר על ספידרמן והרבה מאוכזבים מימנו גבי הנינגה החדש הוא כולו בCG ככה שבטח דחפו הרבה פעולה
פורסם 2007 במאי 1118 שנים טוב זהו, קרירין אני דורש שתעלה העתק של תעודת הזהות שלך! אני פשוט לא מסוגל להאמין שאתה בן 29, פשוט לא :s07:
פורסם 2007 במאי 1118 שנים אמנם אני לא ראיתי את הסרט ואין לי ממש ביקרות מדוייקת לתת לך אבל הרבה חברים ראו ואמרו שהוא סרט נחמדזאת אומרת שהוא לא סרט פעולה שחבל על הזמן וגם לא כל כך גרוע.ואתה יכול לחפש גם קצת ביקורות ברשת..
פורסם 2007 במאי 1118 שנים טוב זהו, קרירין אני דורש שתעלה העתק של תעודת הזהות שלך! אני פשוט לא מסוגל להאמין שאתה בן 29, פשוט לא :s07: :lol:
פורסם 2007 במאי 1118 שנים אז אל תאמין רק על תהרוס דיונים איך הצלחת לשכוח איך מאייתים "אל" עוד לפני שסיימת את המשפט?
פורסם 2007 במאי 1118 שנים אני חושב שאפשר לנעול את הדיון בשלב זה, בקצב הזה, הוא רק ירד יותר נמוך. (רק בשביל הרקורד, נקרעתי מצחוק).
פורסם 2007 במאי 1118 שנים קרירין דיסלקטי , תעזבו אותו והטעויות הכתיב שלו בשקט , תבליגו .לגבי הסרט , הוא סהכ נחמד כזה , לא כזה נורא , הספיידרמן דיי מאוד מזעזע , אפילו ברמות .
פורסם 2007 במאי 1118 שנים מה רק בקצת נוסטלגיה אני לא מבין אני עדיין זוכר פורים ראשון שהיתחפשתי לצב נינ'גה קאובנגה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.