פורסם 2007 במאי 1018 שנים עוד מישהו פה רואה את הערוץ הזה ?אני אוהב איך שהם מנסים לידחוף את המחשבים עם P4 המעפנים האלה כמה דברים דפקים שהם אמרו "לוח אם תומך ויסטה " wtf והמוכר לא יודע לדבר והוא מגמגם חחח
פורסם 2007 במאי 1018 שנים ידוע ידוע כבר מזמן..חח נראה לי שבאמת כבר עדיף אייבורי במקרה של ערוץ הקניות..
פורסם 2007 במאי 1118 שנים Core 2 Duo!!!!מחשביייייי 2 ליבותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתפועלות ביעילות מירבית!!!!כן כן!!עם כרטיס מסך בין החזקים בשוק (הפישפשים) כרטיס מסך של SiS!@#!@#!@#!@#!@מ-ט-ו-ר-ף
פורסם 2007 במאי 1118 שנים הייתי צופה בערוץ הקניות מזמן, עכשיו אני נהנה לראות את המחשבים שהם מוכרים (נדיר למצוא את זה), כרטיס מסך תלת מימדי! די! המארז הטמבל הזה עם העיגול הלבן למטה זה מה שהיה להם פעם (לא יודע אם עכשיו גם) ומראים גם איזה מצלמת רשת ב-50 ש"ח WOW! ושמים איזה סרטון ממשחק או משהו שיראה יפה ובמחירים של 5000+ על מחשב מפגר.
פורסם 2007 במאי 1118 שנים גם אני שמתי לב, וקשה לי להאמין שבאמת קונים אצלם מחשבים, אשקרה חתול בשק.הם גם מוכרים מחשבים גרועים אשר לא משתווים לטכנולוגיות הקימות היום וגם מחשבים שהם מוכרים אפשר למצוא קרוב לבית פי 2 יותר זול.
פורסם 2007 במאי 1118 שנים חחחחחחחחח זה ידוע ערוץ של תותחים מה אני יגיד!! הם מנסים למכור מחשבים עם VISTA ו 512מ"ב זיכרון!! :screwy:
פורסם 2007 במאי 1118 שנים וזה מה שמפריע לך? |:לא מפריע שהם מוכרים מחשבים שעשויים מחלקים ג'נריים ב 6000 שקל?מצחיק אותי שהם שמים את 3dmark 2001 בלופ בשביל להראות את ה"גרפיקה האדירה" שהכרטיס מסך יכול להציג (3Dforce 64mb shared)
פורסם 2007 במאי 1118 שנים מה שעצוב פה שהם מוכרים ככה בכמויות.אני מכיר אחד שאמא שלו קנתה, ואז הנכד שלה, לו ידע במחשבים, הבין שעבדו עלייה.הם הלכו לשם וצעקו, קיבלו איזשהו פיצוי.אבל מה, אם אני רוצה להקרע מצחוק, אני פותח ערוץ הקניות.
פורסם 2007 במאי 1118 שנים נירא לי כזה הם מקבלים מכתב לעדכון:צוות יקר מעכשיו במקום להגיד תומך חלונות xp תגידו תומך VISTA !1!1!!1חובה להזכיר 15 פעמים שהמעבד והמארז מאושר אינטל!!!! כן כן רבותי I-N-T-E-L
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.