פורסם 2007 במאי 1118 שנים לי יש את הבחינה וכתוב שB הוא מסוג INTEGER.רשמתי שזה תקין בגלל שB הוא מטיפוס שלם...יכול להיות שזה טעות?
פורסם 2007 במאי 1118 שנים רשמתי שזה תקין בגלל שB הוא מטיפוס שלם...יכול להיות שזה טעות?אנקורי רשם שזה לא נכוןאבל לפי דעת ודעת רבים אחרים הזימון הזה תקין כי ברגע שהגדירו את המשתנה בתור INTEGER אז אין כזה דברים שאין לו ערך זה או 0 או ערך פיקטיבי כלשהו אבל עדיין יש ערך(אתה גם יכול לנסות בעצמך ולראות שזה עובד)
פורסם 2007 במאי 1118 שנים טוב סטודנט כביר, מקסימום תבוא בתלונות למורה שלי.על כמה מתערבים שהמרצה שלי הוא זה שעושה למורה שלך (ולשאר המורים בארץ) השתלמויות במדעי המחשב?
פורסם 2007 במאי 1118 שנים דווח בחדשות אחרי הבחינה:נערה בת 18 מאיזור עמק יזרעאל התאבדה בקפיצה מראשו של עץ בינארי.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מה הפירוש לרקורסיה במילון?-ראה ערך רקורסיהאיך קוראים לנפילה באמצע ריצת 2000?-טעות בזמן ריצה
פורסם 2007 במאי 1218 שנים על כמה מתערבים שהמרצה שלי הוא זה שעושה למורה שלך (ולשאר המורים בארץ) השתלמויות במדעי המחשב? ] , והזין של אבא שלי יותר גדול, מה אתה בן 3? כולה אמרתי שקרוב לוודאי שהמורה שלי בתיכון לא מושלם, אז תבוא בתלונות אליו, מה נפתחת להגן עליו?
פורסם 2007 במאי 1218 שנים ]כולה אמרתי שקרוב לוודאי שהמורה שלי בתיכון לא מושלם, אז תבוא בתלונות אליו, מה נפתחת להגן עליו? מה זה משנה אם הוא מושלם או לא?הוא מלמד אתכם דברים לא נכונים, אני מנסה לתקן אותך
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מה זה משנה אם הוא מושלם או לא?הוא מלמד אתכם דברים לא נכונים, אני מנסה לתקן אותךסבבה הופנם
פורסם 2007 במאי 1218 שנים לפי דעתי גם לא צריך לבדוק בהתחלה אם הוא עץ ריק, כי העץ מוגדר כעץ בינארי לא ריק, ואומרים לממש את הפעולה עבור אותו עץ.מקווה שאני צודק.מסכים מילה במילה. לא בדקתי בכלל אם העץ ריק אצלי, ואני בטוח בעצמי ב100% שעשיתי פתרון נכון. רק צריך לבדוק אם הבנים לא ריקים אם לא עץ_ריק?(תת_עץ_ימני(T) אזי אם אחזר_משורש(T)=אחזר_משורש(תת_עץ_ימני(T) אזי ....השתמשתי בדגלים (עבור כל בן דגל) ואם אחד מהם אמת התשובה היא אמת.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים אין לי טורבו פסקל לבדוק את זה אבל אני בטוח ב100% שבפסקל זה יעבוד. כי אני עשיתי בפסקל.
פורסם 2007 במאי 2018 שנים אני יודע שכבר הנושא לא פעיל הרבה זמן, אבל הנה התשובות למי שרוצה (לתופס ב)http://www.kadman.net/bagrut/899205/pitaron_205_2004.pdf
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.