עבור לתוכן

מארגן מסיבה בוילה

Featured Replies

פורסם

חזרת לזיין לנו את השכל עם הקלאסה שלך ?

"אני תותח, אני איכותי, אני מאפיונר, נוהג רק בM5!"

עוף, עוף מפה, ילד קטן עם חלומות שגדולים עליו בהרבה..

נצטט מהחתימה שלך -אתה הולך על זה עד הסוף ? אתה ילד מסכן בן 16 שעדיין מנסה לחפש את עצמו בעולם הדפוק שהוא בנה לעצמו.

אם אתה אינטליגנט, למה שבכלל תחשוב ללכת על זה?! מי שאין לו עודף כסף - לא קונה BWM ולא יוקרה ולא פאר - צא מהסרט שלך כבר, תינוק.

אגב, BMW לא אינטיליגנטית. זאת מכונית, למען השם..

אתה לא יודע כלום אז מה אתה מזיין את השכל ומדבר שטויות על ימין ועל שמאל.

ואני לא בן 16 זה רק אומר כמה שאתה דפוק בשכל.

אז יאללה עוף אתה מפה ואל תעשה פה פוזות כי זה לא עוזר לך בגרוש.

יש לך בעיה שאני אוהב יוקרה פאר ואיכות? רק אנשים מיוחדים כמוני אוהבים את זה ועוד באיזה גיל רק תיראה כמה הרמה שלי גבוהה רק אני אומר שתבין כי אין הרבה אנשים שאוהבים את זה זה רק מי שאוהב באמת ויש לו מטרות להשיג את זה.

"אני תותח, אני איכותי, אני מאפיונר, נוהג רק בM5!"

למה אתה צריך להמציא כל דבר בשביל ליבנות את ההודעה שלך מיסכן אין לך מה להגיד.. :lol: יש לך רק לקנא בי ולחלום להיות ברמה שלי.

אתה קטן לידי ולא עושה עלי שום רושם. אז תעשה לי טובה לא כדאי לך להיתעסק איתי אז שב בשקט ילד נאשנאש שכמותך.

אל תכניסו תאף שלכם לעיניינים שלי. עדיף שאני כבר יוריד את מה שכתוב בחתימה שלי שלא תזיינו לי במוח כל היום על זה.

בקשר לBMW אחת ולתמיד אמרתי שהיא אלגנטית ביגלל הקווים שלה ביגלל העיצוב זאת מכונית אם מראה אלגנטי מבינים עכשיו?!

• תגובות 54
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
רק אנשים מיוחדים כמוני אוהבים את זה ועוד באיזה גיל רק תיראה כמה הרמה שלי גבוהה רק אני אומר שתבין כי אין הרבה אנשים שאוהבים את זה זה רק מי שאוהב באמת ויש לו מטרות להשיג את זה.

אז אני מבין שאתה מתרומם נכון? ;D ;D ;D

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אייי קרירין קרעת אותי שמתי לב למיוחדים הזה אבל שהדגשת את זה באמת הצחיק אותי...

BMW M5 בן כמה אתה? 30? 40? חחח מה אתה גנוב אתה מקסימום שאתה וכל ישראלי ממוצע מסוגל להביא זה BMW סדרה 3 מודל 2001...

BMW M5 לא יעזור אם תכחיש את זה אתה פשוט ערס ערס ערס ערס

פורסם

ווואייי וואייי BMW5 מסכן.... נו דריה אני רוצה פה FIGHT!!! תני לו בראש חחחחחח איי איי איי הפורום הזה לפעמים גורם לגחך... UNBELIVABLE!!!

תראה, הוא אחד האנשים שפשוט לא שווים את זה כי גם ככה כולם פה צוחקים עליו והוא לא צרייך אותי כדי להפוך את עצמו לבדיחה. :)

לא, תראה, כל החיים, אמא שלו והגננת וגם המורה בכיתה הטיפולית אמרו לו "אתה ילד מיוחד".

פורסם

אני רוצה להפתיע את כולכם ולגלות שאחרי תחקיר מעמיק לbmw5

לא רק שיש BMW אחד יש לו הרבה וקבלו תמונה של אחת מהם-

2119833_KB_5038_bmv.jpg

;D >:D ;D

פורסם

זה מזכיר לי איזה סיפור על מישהו שעבד 5 שנים בפיצה דומינוס בתור שליח, בסוף קנה BMW...

זה משהו אחד לקנות (בארץ כן?) אוטו יוקרה שיש לך כסף ודבר שני לחסוך אליו שנים, אם הוא היה באמת עובד ומחזיק דירה וכו' הוא בחיים לא היה חושב בכיוון של BMW.... או משהו דומה.

פורסם

נו, אתה לא מבין? הוא אוהב שמצליפים בו! :smile1:

:lol: :lol:

פורסם

BMW5, אני במקומך הייתי מבקש מההורים שיתקשרו לספק שלך ויחסמו לך את הפורום כדי שלא ימשיכו לצחוק עליך.

פורסם

אתה לא יודע כלום אז מה אתה מזיין את השכל ומדבר שטויות על ימין ועל שמאל.

ואני לא בן 16 זה רק אומר כמה שאתה דפוק בשכל.

אז יאללה עוף אתה מפה ואל תעשה פה פוזות כי זה לא עוזר לך בגרוש.

יש לך בעיה שאני אוהב יוקרה פאר ואיכות? רק אנשים מיוחדים כמוני אוהבים את זה ועוד באיזה גיל רק תיראה כמה הרמה שלי גבוהה רק אני אומר שתבין כי אין הרבה אנשים שאוהבים את זה זה רק מי שאוהב באמת ויש לו מטרות להשיג את זה. למה אתה צריך להמציא כל דבר בשביל ליבנות את ההודעה שלך מיסכן אין לך מה להגיד.. :lol: יש לך רק לקנא בי ולחלום להיות ברמה שלי.

אתה קטן לידי ולא עושה עלי שום רושם. אז תעשה לי טובה לא כדאי לך להיתעסק איתי אז שב בשקט ילד נאשנאש שכמותך.

אל תכניסו תאף שלכם לעיניינים שלי. עדיף שאני כבר יוריד את מה שכתוב בחתימה שלי שלא תזיינו לי במוח כל היום על זה.

בקשר לBMW אחת ולתמיד אמרתי שהיא אלגנטית ביגלל הקווים שלה ביגלל העיצוב זאת מכונית אם מראה אלגנטי מבינים עכשיו?!

הרמה שלך ? שכיר מחורבן שעושה 3.3 בחודש ? חמוד, כשתשיג עבודה באינטל תחזור אלי.

:lol: :lol:אנשים מיוחדים... חתכית אידיוט - תקלוט כבר, תכניס את זה לראש האטום שלך, כולם אוהבים יוקרה, כולם אוהבים פאר, כולם אוהבים איכות, כולם אוהבים מכונית יפה שתעלה להם את האגו - כמה חבל שהרוב (כולל אותך) לא יכולים להרשות לעצמם את זה.

לא להתעסק איתך ? ילד, אתה צריך לקפוץ כדי למצוץ לי.

מראה אלגנטי ? לא התכוונת אינטיליגנטי ? :lol: :lol: :lol:

פורסם

אוי אלוהים, מתי תתבגרו כבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים