עבור לתוכן

מארגן מסיבה בוילה

Featured Replies

פורסם

הא איזה ת'רד הזוי אנשים פה חולים בראש... VITNIR הזאתי גם כן לא נורמלית עם דיפלומה במניפולטיביות חחח

בקיצר אתה רוצה לארגן מסיבה הא.... אז תקשיב דווקא חוויתי כמה הפקות של מסיבות (שהייתי אפשר לומר חלק מהן) וזה בעיקרון קווים מנחים שכדי שהמסיבה תיהיה מוצלחת (בהתחשב בעובדה שזה יהיה וילה ולא מועדון כלשהוא) אתה צריך :

א. בר חופשי משקאות אלכוהוליים דוגמא- 300-400איש מתוכננים צריך מינימום בסביבות 30-35 בקבוקי ודקה בשביל שיישאר לכל הלילה שהמסיבה תמשיך.

בירות להביא הרבה אבל ממש ממש הרבה בירות - דוגמא- 300-400 איש מתוכננים צריך מינימום 650-700 בירות שוב שיספיק שיהיה להרבה זמן.

בר חופשי זה אומר לא רק ודקה ובירות גם יגר יין כוסות הקפצה אולי גם טקילה פונצ'ים וכו'.

ב. מקום שיהיה מקום בלי סכנת לנזק... או כמה שפחות סכנה... במחיר הכי נמוך שתמצא.

ג. מוזיקה הכי זול שאפשר עם העוצמה הכי חזקה שתוכל להביא. בעיקרון זה תלוי בשטח אבל נגיד ל300 איש שרוקדים יספיקו בסביבות ה5-6 רמקולים (מהגדולים כן..) לא צריך להביא תפירמידות האלה שעולות אלפי שקלים בקיצר... תשכיר את זה ותביא דייג'יי שכונה יעני מישו שתוכל לסמוך עליו שישים טראקים יפים... ותיתן לו תמלוגים בסוף.

ד. גיבוי מבחינת ביטוח וכל זה... אלא אם כן באמת לא מתוכננים לבוא יותר מ200-300 איש ואז זה ב90 אחוז מהמקרים בערך חסר משמעות (הביטוח..) ובזבוז כסף.

ה. אתה צריך שאתה והחברים שלך ומי שעזר לך לארגן תמסיבה תרוויחו גם אם זה יהיה 50 שקל כל אחד העיקר שתגיעו למצב של רווח אחרי הכל אתם מפיקים -

מפיקים = עבודה

עבודה <אמור להיות שווה> כסף

בגלל זה אם הפסדת ונהנית סבבה

אם גם הפסדת וגם לא נהנית תרצה למות...

ו. מתקשר לסעיף ה' - תצטרך לקבוע מחיר כניסה נמוך אך שיחזיר את הרווחים בכניסה של כ250 איש (בהנחה שמתוכננים 300-400). מחיר כניסה כזה יכול לנוע מ35 (אם הצלחת לארגן משו ממש בזול) ל60 (שזה קריעה) מחיר מומלץ לדעתי זה או 40 או 50.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

אחרי כל הדברים האלה אני רוצה להגיד לך שזה השקעה ממש ממש ממש אבל ממש מטורפת מהניסיון הקטן שיש לי (מספר מצומצם של מסיבות) הבנתי שלעשות מסיבה אם אין לך מקום בזול\חינם זה ממש מצריך עבודה תצטרך 'להרים הפקה' זה קשה... בייחוד הקטע של הרווחיות...

מזל טוב זה הכי חשוב!

• תגובות 54
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל התגובות הדביליות נמחקו. הבא שיכתוב תגובה שלא רלוונטית לנושא הת'רד, יורחק מהפורום.

פורסם
אחרי כל הדברים האלה אני רוצה להגיד לך שזה השקעה ממש ממש ממש אבל ממש מטורפת מהניסיון הקטן שיש לי (מספר מצומצם של מסיבות) הבנתי שלעשות מסיבה אם אין לך מקום בזול\חינם זה ממש מצריך עבודה תצטרך 'להרים הפקה' זה קשה... בייחוד הקטע של הרווחיות...

זה מה שאני מנסה להסביר לו

אבל הוא לא מוכן לקלוט :s07: :s07: :s07:

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה לכם.

בקשר לארגון - מצאתי דרך חבר מישהו שמארגן המון מסיבות כאלה - הוא הבן של הבעלים של סקאל.

קיצר נעזרתי בהודעות פה ובעוד כמה אנשים וזה מה שצריך :

אבטחה וניקיון

קיטרינג [שזה אוכל, פיצות והכול]

בר חופשי

נרגילות

דיג'י

וילה

הכול אמור לצאת בערך 1700 דולר ולכל דבר [אבטחה, בר, נרגילות...] יש אשכרה חברה מסויימת שבאה, מתארגנת במקום ומספקת את השירות - כולל ביטוח [למקרה ששברו נרגילה או משהו] וכאלה.

הבחור הזה ייקח ממני איזה 300 שקל לארגן הכול כנראה והחלטתי עם חברים שנקח 45 לכניסה ככה שזה יכסה את ההוצאות.

רק כדי להבהיר עניין - גם אנשים שאני לא בקשר כזה הדוק איתם יבואו והם יבואו לא רק בגללי אלא בייחוד בשביל עצמם... ובקשר לבנות, אני לא מתכוון להביא בנות שאני מכיר חוץ מ20 ידידות קרובות וחברות שלהן. צריך בנות שאני וחברים שלי לא מכירים כ"כ כי זה לא הכי כיף מסיבה עם בנות שמכירים.

כמובן שדבר עדיין לא סגור אבל אני מקווה שבסוף אני אלך על זה..

בקיצור, תודה לכם [בייחוד לבאלאש ולשני]

יום טוב!!

פורסם

אין בעד מה בחור!

לזה שמארגן אתה מביא 300 שח.... אם המסיבה באמת תיהיה מתוקתקת ותצא מורווח באיזה 1000-2000 שקל (אולי אפילו יותר) אז תפנק אותו במינימום 500שח... אבל אם לא... שייקח 300 ושיגיד תודה ^_^ (או לחילופין תן לו 15-20% מהרווחים...)

פורסם
אוקי תודה לכם.

בקשר לארגון - מצאתי דרך חבר מישהו שמארגן המון מסיבות כאלה - הוא הבן של הבעלים של סקאל.

קיצר נעזרתי בהודעות פה ובעוד כמה אנשים וזה מה שצריך :

אבטחה וניקיון

קיטרינג [שזה אוכל, פיצות והכול]

בר חופשי

נרגילות

דיג'י

וילה

הכול אמור לצאת בערך 1700 דולר ולכל דבר [אבטחה, בר, נרגילות...] יש אשכרה חברה מסויימת שבאה, מתארגנת במקום ומספקת את השירות - כולל ביטוח [למקרה ששברו נרגילה או משהו] וכאלה

החי בחלום שלך הכל ביחד יעלה 1700 דולאר

ו300 שקל לארגון מסיבה יחסית גדולה ?

אני מתחיל לחשוב שהבן של הבעלים של סקאל

הוא או:

1-נוכל שיקח תכסף ויברח

2-לא יודע למה הוא נכנס

כי מארגן מסיבות צריך לקחת הרבה יותר על עבודה כזות

פורסם

1700*3.9 (לא 4 :P) = בערך 6700שח...

אוקיי אז תן לי לספר משו אחד ובזה אני יסיים את מה שאני רוצה להגיד על התקציב... - במסיבה האחרונה השקיעו4000 על שתייה הגיעו 450איש תוך שעתיים וחצי בערך נגמרה כל השתיה (וברור היה רווח של 3.5 כל אחד...) מה שאגב גרם לבאסה ולזה שהמסיבה נגמרה מוקדם מאוד (4... , נשארו 40-50 איש ב4...). שאמרתי נגמרה כל השתייה התכוונתי לזה - לא נשארה טיפת אלכוהול בבקבוק כולל בירות פתוחות, בקבוקי יין,יגר ו-ודקה

פורסם

גם לי זה נראה חשוד. רק המועדון המתפורר שלנו עולה 7000 שקל, בלי הגברה, בלי די.ג'יי., בלי קונסולה ובטח ובטח בלי שתיה חופשית. וכן, במסיבה שמישהו עשה אצלינו ביום העצמאות גם כן לא נשארה טיפת אלכוהול אחת שעתיים-שלוש לפני שהמסיבה נגמרה בכלל והוא הביא 3 ארגזי וודקה ועוד דברים. במסיבות כאלו שם השתיה חופשית, אנשים שופכים יותר ממה שהם שותים, זאת עובדה.

ושוב, אני אזהיר שאפשר להסתבך כהוגן אם יימצאו במסיבה קטינים, היכן ש"זורם ים אלכוהול". :police:

פורסם
במסיבה האחרונה השקיעו4000 על שתייה

אתה מדבר רק על שתיה בלי השכירה של הוילה ואנשי המיקצוע

תבין הוא רוצה-

1-אבטחה וניקיון

2-קיטרינג

3-בר חופשי (אני הייתי מסכם אם הקיטרינג לעשות את זה אבל זה החלטה שלו)

4-נרגילות

5-דיג'י

6-וילה

עכשיו קודם כל יש תשלום על החומרים והשכירה

וחומרים אני מדבר על מזון \שתיה

חוץ מיזה קיטרינג \מאבטחים וכו צריכים לשלם למלצריות ומאבטחים

וגם לקחת רווח לעצמם והם לעצמם יקחו לפחות 500 כל אחד(אחרי התשלום לעובדים \מיסים וכל הדברים האחרים)

ככה שבפועל כל אחד אני מעריך שיקח מעל 2000

שזה 4000 בלי מזון ודברים אחרים

אין לי מושג מי מביא תנרגילות אבל אם זה עסק זה יצא לפחות 500

דיגי הכי דפוק ובשחור 300

בקיצור יצא לו יותר מה 10 אלף שקל בקלות

אם זה יצא 6700 זה יצא ככה-

http://www.youtube.com/watch?v=TUgbQaqq1iw

(המסיבה מתחילה לקראת הסוף)

פורסם
  • מחבר

למה מה הוא עושה? הוא כולה מתקשר לחברות האלה שהוא מכיר וקובע איתן תאריך ושעה ...

ומי אמר שיבואו 400 איש? אני מתכנן על לא יותר מ150.. עדיין לא בדיוק אני יודע כמה יבואו.. אחרי שאני אסדר הכול אני בטוח שהחברה שמביאה את הבר תעשה איתי את החשבון לפי מספר האנשים שאמורים להגיע.. זה מספר ראשוני וגם אם יעלה 2000 דולר אם אני אקח 50 כניסה זה יכסה את ההוצאות + בונוס

ד"א, לפי מה שבדקנו בינתיים התכנון הוא לשים 500 דולר שתיה.

תבין אבל שזה לא שאני מביא את השתיה.. אני מביא חברה שבאה עם הכול או שמקסימום אני משיג באיזו קומבינה באותו מחיר משקאות.. בקשר לשתיה אין מה לדאוג [מקסימום שולחים מישהו שיקנה עוד ואם יוצאים בהפסד של אלפיה אז נוכל לחיות עם זה]

עריכה :

יואווווו תקראווו מה שאנשים אומריםםםםםםםםםםם זה הורג אותי... יש הבדל בין 450 אנשים לבין 150 אנשיםם זה פי 3!!!!! זה אומר שפי 3 כמות משקאות ופי 3 כמות כסף למשקאות

כל הקטע פה שאני לא הולך אליהם בתור בן אדם פרטי אלא שולח אליהם בן אדם שעושה איתם כבר המון זמן עסקים...

פורסם

2000 לשתייה ל150 אנשים? רק כדי להכניס אותך לפרופורציות זה אומר שאם נחלק באופן שווה, כל אחד יצרוך אלכוהול בשווי 13.33 שח,

יענטו בקבוק בירה ושלוק. קיצר או שתעלה לסכומים שאפשר לדבר עליהם או שתפרוש ותמנע ממך את השמדת האלכוהול אחרי חצי שעה בערך.

פורסם

תיראה לאחי יש עסק קטן אם עובד אחד (אני)

ביום עבודה נורמלי יש לנו 1000 שקל הכנסות

על שעה עבודה אנחנו לוקחים 200 שקל

ואתה בטח שואל למה כל כך יקר?

כי יש הרבה מאוד הוצאות

יש רכב שזה דלק\מוסך\טסט

יש מיסים

יש תזמן על הנסיעות ודברים בסגנון

בפועל הנחנו מרוויחים הרבה פחות

וככה רוב החברות בשוק

ולכן חברות לוקחות יותר כסף שיצא להם רווח ולא הפסד

זה לא איזה ילדון שכיר בבורגרפיכס שמקבל הכל נטו

וגם במסיבה -אנשי מיקצוע רצינים מגעים לפעמים שעה לפני לפעמים יותר

טלוי בדרישות

וגם נישארים אחרי לקפל תציוד על זה הם לוקחים כסף

כל חברה תיקח לך כסף על יום עבודה וזה יוצא הרבה גם בלי האוכל

ככה שיש לך אפשרות

1-לעבוד קשה ולסנגר חברים שיהיו "צוות העובדים" בחינם

2-להוציא הרבה יותר כסף

עכשיו מי שאומר לך מסיבה טובה ל150 איש ב7000 שקל הוא נוכל או תמים כמו שכתבתי מיקודם

פורסם

אחי 2000 דולר זה במקרה הכי גס זה 8000 ש"ח, עכשיו אתה אומר שאתה לוקח 50 ש"ח כניסה מ 150 איש. 50x150=7500

איך הגעת לזה שזה יכסה את ההוצאות + יביא לך בונוס אין לי מושג :\ או שיש לי בעיה במטמטיקה או שהדולר בימינו ממממש ירד.

פורסם
  • מחבר

טוב עזבו לא מתווכח איתכם כבר... חבר שלי ארגן מסיבה ביאכטה ועלה לו 6300 שקל והוא עוד היה צריך לשלם גם על הדלק ונראה לי גם האישור יציאה מהנמל או משהו כזה...

בקיצור, תודה לכם, דיברתי עם מספיק אנשים שארגנו מסיבות בוילה ול200 איש זה לא אמור לצאת יותר ב10 אלף שקל. ואמרתי כבר שלא מעניין אותי אם אני אצא בהפסד של אלפיה או משהו כזה.

תודה לאלה שעזרו וגם לאלה שלא,

יום טוב.

פורסם

8000 שקל על מסיבה? מה אתה הבן של גאידמק?

עדיף כבר לשים 1000 [וזה עוד בהגזמה........] שקל על בשר+גנרטור+מערכת הגברה ולסוע לחוף נטוש בים, מילה שלי אתה לא תצטער.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים