עבור לתוכן

מארגן מסיבה בוילה

Featured Replies

פורסם

לכבוד היום הולדת 18...

כמה יעלה בערך כל העסק והאם אני אצליח לכסות את ההוצאות אם נגיד אני אקח בכניסה 50 שקל ?

תודה מראש.

• תגובות 54
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בין 400 ל 600 ש"ח, תלוי בהמון גורמים.

פורסם

שאלה של כמה אנשים..

אבל ב-50 שקל כניסה

אני חושב שזה יכסה את זה כמעט בטוח

מה שלא משנה שתעשה

פורסם

תרד מזה. פשוט תרד מזה.

איזה טמבל ירצה לבוא ליומולדת של מישהו ולשלם על זה "דמי כניסה"? ומה נראה לך? שב-600 שקל מישהו יתן את הוילה שלו לחבורה של בני טיפשעשרה?

בוא ואני אספר לך מעשה בילד מגודל בן 30 של אבא שהחליט שהוא יכול לעשות מסיבה ביום העצמאות לחברים שלו וסתם אנשים ולעשות מעצמו אמרגן מסיבות גדול כי זה יעזור לו להשכיב בחורות... הטמבל השכיר את המועדון שאני עובדת בו, הביא שתיה וכיבוד משלו, הכל חופשי-חופשי. מה שקרה בסוף שהוא יצא בהפסד (למרות שגבה כניסה) ענק, לא נשאר לו טיפת שתייה (וזאת גם אחרי שקנה 3 ארגזים של פינלנדיה ועוד טאראראם) ויצא משם בוכה. אתה רוצה להיות הטמבל הזה? אתה מוזמן.

אל תהיה כמו הזונות שמנסים להוציא עיניים עם באר אקטיבי ופיירוטכניקה ושאר דברים וולגאריים בחתונות. סתם תיצור קשר עם איזה פאב/מסעדה/מועדון שאתה אוהב, תגיד שיש לך יומולדת, כמה אנשים צפויים להגיע ותבקש הנחה קבוצתית בהתאם וגם תקבל בקבוק יין מבעבע חינם וגם לא תצתרך לקרוע את הכיס. תעשה בשכל.

פורסם
  • מחבר

מה אתם אוכלים סרט?

מסיבת יום הולדת 18 בטח שיבואו... כבר חבר שלי עשה ביאכטה [השכיר ועשה שם מסיבה] לקח נראה לי 60 וכיסה הכול... ועוד כולם באו במוניות ככה שזה יצא להם עוד יותר כסף. אה וגם הוא היה צריך להגיד למספר גדול של אנשים לא לבוא כי לא היה לו יותר מקום

אנשים זה לא בעיה.. גם 400 אני יכול להביא

לא עושה בשביל רווחים ולא עושה בשביל לזיין עוד בנות ולא צריך להוציא לאנשים את העיניים...

אני מתכנן לעשות מסיבה סגורה ככה שלא יבואו לי סתם אנשים ולקחת 50 שקל נראה לי אני אביא איזה 150 אנשים.

כמה אבל יכול לעלות כל העסק הזה? ואיך 600 שקל? 500 דולר יעלה לי רק הדיג'י וצריך גם עוד דברים.. נגיד אבטחה, קיטרינג, אני רוצה להביא איזה מישהו שיפתח נרגילות[השכרה וזה..] וכל השטויות האלה...

יודעת מה? גם אם אני אצא בהפסד של 500 דולר לא אכפת לי... זה יום הולדת 18 ולא עושים חשבונות על הנאות - המסיבה בשביל הכיף שלי לחגוג...

פורסם

אני ממש לא קמצן(כך אומרים), אבל הייתי מתבאס לבוא למסיבה שמטבעה הולכת להיות קצת מעפנה, ועוד לשלם 50 שקל בכניסה.

אם כבר איזה מועדון גדול וידוע, עם אלכוהול חופשי מוזיקה טובה והרבה מקום, אז מילא, אבל 200 אנשים בווילה? לא נראה לי ...

פורסם

תשמעו אני לא בא לרדת פה על אף אחד או להעליב אף אחד אבל לפי התגובות אני רואה שאין לכם מושג בשיט לגבי הפקת מסיבות אז אני אבהיר כמה דברים:

1) יש דבר כזה מסיבות וילה וכן - נכנסים שם 200+ איש ויש לי חדשות בשבילכם זה לא עולה 600 ש"ח

2) דריה - מפיקים מרוויחים ממסיבות. זה לא קורה כל מסיבה (כמו הדוגמא שנתת) אבל 90% מהפעמים המפיק מרוויח והרבה

3) אנשים ישלמו 50 שקל בכניסה למסיבה כזאת גם אם זה חבר שלהם

4) מסיבות וילה לא מעפנות והן נחשבות איכותיות מאוד, וזורם שם יותר אלכוהול מברוב המועדונים

לפותח הדיון, אישית אני לא יכול ממש לעזור לך אבל אני יכול להפנות אותך לכאן www.gclub.co.il תיכנס שם לפורומים אני בטוח שיוכלו לעזור לך.

פורסם

תנסה לכל אלה שגרים איתך בדירה לעזוב אותה ולהביא לשם את מי שבא לך וקנה הרבה אלכוהול ויהיה באנזונה!(תרוקן את המקרר ותמלא בבירה)

ככה זה המסיבות הכי טובות שיש. בשבילי בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

אה, נו, אתה ילד שמנת. תעשה מה בא לך אבל להזמין אנשים ליומולדת שלך ולבקש כסף? וואי... בטח גם כל החברים שלך גרים בהרצליה פיתוח ומנגבים את האף על שטרות כסף, כי אם אחד החברים שלי היה מזמין אותי ליומולדת ומאלץ אותי לשלם "דמי כניסה", הייתי נותנת לו ליומולדת ביקור אצל רופא השיניים.

על מה את מדברתת?????????

מסיבות וילה הן בהרבה יותר כיפיות ושוות ממסיבות רגילות במועדונים.. גם אם סקאזי יבוא ויעלה לי 40 אבל לחבר או סתם מישהו שאני מכיר תהיה מסיבה בוילה ב70 שקל אני אלך למסיבה בוילה... אלה המסיבות הכי זורמות

זה שהביא את הפורום - יש מצב שאתה שואל שם בשבילי? חחח אני יודע שזה הרבה לבקש אבל ממש אין לי ראש להרשמות ואם יש לך שם אז אני אשמח אם תשאל

פורסם
  • מחבר

אתה באמת טמבל?

אף אחד לא חייב לבוא כמו שאף אחד לא חייב לבוא למסיבה בטיאלוי

כולם לוקחים כסף על מסיבות בוילה וביאכטות... זה כמו שתגיד שבן אדם שארגן מסיבה בטיאלוי לא ייקח כסף מאנשים שהוא מכיר

קיצר תעשו טובה, מי שלא מנוסה בקטעים האלה, שפשוט לא ינסה לעזור :-\

לא הייתם מצפים שאני אעזור לכם לפתור איזושהי בעיה בשפת C++ או משהו כזה בלי שאני יודע בכלל, לא?!

פורסם

תשמעו אני לא בא לרדת פה על אף אחד או להעליב אף אחד אבל לפי התגובות אני רואה שאין לכם מושג בשיט לגבי הפקת מסיבות אז אני אבהיר כמה דברים:

ש"ח

2) דריה - מפיקים מרוויחים ממסיבות. זה לא קורה כל מסיבה (כמו הדוגמא שנתת) אבל 90% מהפעמים המפיק מרוויח והרבה

3) אנשים ישלמו 50 שקל בכניסה למסיבה כזאת גם אם זה חבר שלהם

4) מסיבות וילה לא מעפנות והן נחשבות איכותיות מאוד, וזורם שם יותר אלכוהול מברוב המועדונים

לפותח הדיון, אישית אני לא יכול ממש לעזור לך אבל אני יכול להפנות אותך לכאן www.gclub.co.il תיכנס שם לפורומים אני בטוח שיוכלו לעזור לך.

קודם כל, אני ברמנית, אני חלק מההפקה. ולא, לא הפקתי מסיבות אבל כן השתתפתי בהפקת הופעות ופסטיבלים. אז כן, יש לי מילה בדבר.

2) מרוויחים, מרוויחים, כשיש להם מושג מה הם עושים, בניגוד לאותו אידיוט ששכר אותנו ביום העצמאות.

3) גם כן חבר... שמצפה ממך לשלם כסף בשביל לשמוח בשבילו ביום הולדתו? זה גרוע כמו כל נושא החתונות בארץ - גם תביא צ'ק על סך 600 שקל, או שאתה לא חבר שלי, גם תשלם על ההשתתפות בחתונה - יותר אם אתה מעוניין במנה בשרית, גם תיסע ל"גני פיות וטרולים" בסוף העולם ימינה וגם אחרי זה תשלם טיפ לילדים שמגישים לך פירה בבופה.

4) מדובר במסיבת יומולדת 18 ואני מניחה שלא כל האורחים שם יהיו בני 18 ומעלה, מה שאומר שקיום מסיבה כזאת היא עבירה על החוק. אסור לקטינים להמצא במקום שמוגש בו אלכוהול. גם אצלינו, כשעשו מסיבה אלטרנטיבית לכל הגילאים, גם נוער, הורדנו את כל האלכוהול מהמדפים והגשנו רק שתיה קלה, בעוד ששתיה חריפה נמכרה רק בלאונג' והכניסה לשם התאפשרה רק לבגירים ונאסר היה להכנס למועדון עצמו (בו נמצאו קטינים) את האלכוהול שנרכש. במילים אחרות - תסיים את הבירה ולך לרקוד.

בואנה דריה את מכוערת טורבוו :|:screwy:

תראה, אני לא מצפה שהולך על 4 ימצא אותי מושכת, שכן, אינני בת מינו. אבל זה בסדר, גם אתה כונפת על.

אני רק אגיד מה שאבא שלך חושב כבר הרבה זמן:"לו רק אמא שלך הייתה בולעת!!!".

לא יפה, נו נו, האדמין ירביץ לך בטוסיק :P

היי היי, אני מכירה אנשים שהיו משלמים בשביל זה הרבה כסף!

בכל מיקרה לפותח התראד, לדעתי לבקש מחברים תשלום על כניסה זה מגעיל, בן אדם הם חברים לא איזה מישהו מהרחוב.

BINGO

אבל היי, מוזה, תעשה מה שבא לך, זאת המסיבה שלך. כנראה שכסף זורם אצלך כמו ביוב ברחובות עזה, אז שיבושם לך.

פורסם

אה, נו, אתה ילד שמנת. תעשה מה בא לך אבל להזמין אנשים ליומולדת שלך ולבקש כסף? וואי... בטח גם כל החברים שלך גרים בהרצליה פיתוח ומנגבים את האף על שטרות כסף, כי אם אחד החברים שלי היה מזמין אותי ליומולדת ומאלץ אותי לשלם "דמי כניסה", הייתי נותנת לו ליומולדת ביקור אצל רופא השיניים.

מחזק ומוסיף

בת דודה שלי מתחתנת בקרוב

אתה חושב שאני יוציא מזומנים למרות הגיל?

שתלך ליזדין -לי נימאס מכל האירועים הנוצצים שצריך לשלם כסף בישבילם

ואין לי כסף עודף

אתה כניראה נצר של הורים עשירים

ואם אתה באמת כזה אז תשלם על הכל לבד

ואם לא תזמין תחברים לאיזה פאב ושכל אחד ישלם על עצמו

ו150 חברים?

אתה חולם

חברים אמיתים מגעים בבודדים לא מאות

רוב האנשים שתזמין יגיעו כי יש מסיבה ולא בגללך

פורסם
  • מחבר

מחזק ומוסיף

בת דודה שלי מתחתנת בקרוב

אתה חושב שאני יוציא מזומנים למרות הגיל?

שתלך ליזדין -לי נימאס מכל האירועים הנוצצים שצריך לשלם כסף בישבילם

ואין לי כסף עודף

אתה כניראה נצר של הורים עשירים

ואם אתה באמת כזה אז תשלם על הכל לבד

ואם לא תזמין תחברים לאיזה פאב ושכל אחד ישלם על עצמו

ו150 חברים?

אתה חולם

חברים אמיתים מגעים בבודדים לא מאות

רוב האנשים שתזמין יגיעו כי יש מסיבה ולא בגללך

סליחה? מי אתה שתגיד לי מי חברים שלי? למה אתה מכיר אותי בכלל? [עזוב שיש חברים קרובים וחברים פחות קרובים[ופה אני מכליל גם ידידות], הם בכל מקרה מכרים - חברים וזה שלך אין כאלה לא אומר שזה לא קיים... בהצלחה עם מלאי החברים שלך קוקי]

אנשים פה ממש חוצפנים זה ממש מפליא אותי... אתם מכירים אותי שתגידו שאני ילד שמנת? למה מי אתם בכלל? יושבים מאחורי המסך שלכם ומדברים באוויר...

בקיצור, לפחות רק בן אדם אחד הגיב בצורה נורמאלית... לא מעניינת אותי ההשקפה שלכם על המסיבות, לא שאלתי ולא אכפת לי, באמת שלא!! אז למה אתם צריכים לחפור לי על זה? למי אכפפתתת שמרו את זה לעצמכם ודחפו את זה לתחת... כל דבר אתם מבקרים אז אולי קודם כל תסתכלו על עצמכם כי אתם יוצרים רושם שאתם אנשים חסרי חיים ומסכנים.

זה שאתם לא מוכנים לתת נגיד מתנה בחתונה כסף זו בעיה שלכם.. מה שכן, אתם מהבודדים בעולם ואם הייתם יודעים שעולה כסף, ודיי הרבה, לארגן מסיבה אז הייתם שמים...

אבל מה אכפת לכם? אתם באים למסיבה, נהנים וכל זה והולכים הביתה. בואו נגיד שאתם אלה שלא נשארים לעזור לנקות אחרי שנשאר בלאגאן.

וחברים שלי ישלמו בשביל לבוא למסיבה שאני מארגן כמו שהם ישימו כסף למסיבה בטיאלוי. זה לא שהם באים רק בשבילי, הם יבואו בגלל שהם גם יהנו ואם הם לא יהנו אז כל הפואנטה של הלעשות מסיבה בכלל לא התממשה

בקיצור, shut the fuck up פשוט אפסים.. [כמובן שלא כולם, אלה שאני מדבר עליהם יודעים] זה שאתם מאחורי המסך לא אומר שאתם יכולים להגיד מה שבא לכם בראש ועל אנשים שאתם לא מכירים.

vitnir - תראי, אין לי משהו נגדך אבל מה לעזאזל נפלת עלי? אני לא מכיר אותך בשביל שיהיה לי משהו נגדך אבל רק מהסגנון דיבור [והקטע שאת בכלל מתייחסת לטמבלים האלה שאומרים שאת מכוערת וכל זה] מראה שאת לא בחורה, איך אני אגיד את זה בעדינות, חכמה\בוגרת\מבינה משהו מהחיים שלה. את יותר מידי פלצפנית. אבל שוב, זו דעתי והיא לא באה כדי לפתח ריב או משהו כזה. קבלי את זה כ"ביקורת בונה". נ.ב. - את לא מכירה אותי, לא מכיר אותך, back off

בוקר טוב.

פורסם

פותח הדיון אני מתנצל אם מה שכתבתי פגע בך

אבל אני רק מנסה לעזור ומתבסס על נסיון העבר

ואתה בעצמך אמרתה שנכון שהרבה מהמוזמנים הם מכרים וידידות

ומה לעשות מכרים וידידות זה לא נחשב חברים

ולדעתי הכי כיף יהיה לך אם החברים\חברה ולא אם 150 שרובם מכרים

תבין במקום מסיבה גדולה

אפשר ללכת למסעדה\פאב\אפילו חופשה בבית מלון שכל אחד ישלם על עצמו

לארגן מסיבה גדולה זה עבודה -לא כיף עבודה ועבודה קשה

פורסם

מספיק לריב...

גם חבר שלי חושב לעשות משו דומה ביומולדת ה18 שלו.

הוא החליט שהוא רוצה להזמין איזה צימר וילה ומה שזה לא היה העיקר שהיה מקום מוסיקה ובריכה.

הוא התחיל לעבוד כדי להרוויח מספיק כסף כך שאני מאמין שלא תהיה בעיה עם תקציב.

אין לו מיליון חברים , אנחנו נהיה מקסימום 50 וכנראה נאסוף כסף מהמוזמנים ונקנה לו איזה מתנה.

אבל הבעיה היא שאנחנו עוד לא יודעים איפה היה אפשר לעשות את זה , למישו יש רעיון אשמח אם תעזרו לנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים