עבור לתוכן

הורידו את הקטע שמראה כמה זמן אתה מחובר?

Featured Replies

פורסם

שמתי לב שלמעלה, בקטע שכתוב את מספר ההודעות הפרטיות שלך וכ'ו נעלם הקטע של כמה זמן אתה מחובר

ביטלתי את הABP, ועדיין זה לא שם

עוד שינוי באתר, או שזה רק אצלי?

(לא שזה קריטי לי, סתם תהיתי)

fsdfdsof6.th.jpg

פורסם

יא זבל לפחות תבטל את ה-adblock בשביל ה-screenshoot... :-\

הורגים אותי אנשים כמוך.. מה זה נותן לך לראות ריבוע לבן במקום הפרסומת ?

פורסם

יא זבל לפחות תבטל את ה-adblock בשביל ה-screenshoot... :-\

הורגים אותי אנשים כמוך.. מה זה נותן לך לראות ריבוע לבן במקום הפרסומת ?

נערך...

רק אנא מכם אל תבכו...

פורסם
  • מחבר

oh well

tretrewm0.th.jpg

בכול מקרה, לא שזה קריטי בשבילי , סתם ניראה לי מוזר

פורסם

איזה מניאקים.

פורסם

איזה מניאקים.

מה אתה מתחסד ?

למה כשאני גולש בפורום אני צריך לראות בצד לוגואים מעצבנים של כל מני חברות מהבהים לי בעין ? למה אני צריך בכל עמוד שיתחיל לרדת לי מבול של אנימציה ?

למה לשים בנוסף לזה עוד 3 פירסומות עם אנימציה למעלה + פרסומות של גוגל ? (אם היה רק פרסומות טקסט, בכיף)

למה האתר צריך להיראות ככה למסכים רחבים (חוסר ניצול של עמוד הדיונים, תפריט לא במקום)

בקיצור שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

רק בגלל "כול הפרסומות המעצבנות והקופצות" האלה אתה גולש באתר הזה בחינם וגם יש תקציב לפרסים ומתנות מידי שנה, אז תגיד תודה.

פורסם

מה הקשר? אם המפרסם לא יודע מזה זה לא צריך לפגוע באתר...

פורסם

כן, אני בטוח שהבומבה הזו בצד שנגללת לה בכל עמוד מכניסה המון כסף עצמי לאתר (באמת לא נתקלתי ביותר מדי אתרים שעושים פירסום עצמי בצורה כה בוטה). גם לא היה לי בעיה לשלם לאתר אם זה היה נדרש (אולי זה גם היה מונע מאנשים מעצבנים להיכנס אליו). בכל מקרה, אם לא היה אנימציות כנראה שהייתי משאיר.

פורסם

זהו שהם יודעים, כל מי שגולש באתר עם חוסם פרסומות באמת שפוגע בו ובאיכות החומר שאנחנו יכולים להביא לפניכם, קחו את זה לתשומת הלב בפעם הבאה שאתם חוסמים פרסומות.

פורסם

ואת זה http://hwzone.co.il/max/www/images/side_menu_160.swf (בהנחה שזה איזה פירסומת סמויה ולא יחצנות מעצבנת) לא היה אפשר לעשות כתמונה סטטית קטנה בצד שלא נגללת למטה עם העמוד ?

פורסם

זאת הפרסומת היחידה שחסמתי... הדבר הזה פשוט מעצבן... הפרסומת הזאת זה הדבר היחיד שגרם לי להתקין AD BLOCK... לקח לי די הרבה זמן אבל בסוף מצצאתי פיתרון שיחסום את הפרסומת הזאת אבל לא יחסום את שאר הפרסומת באתר...

ובקשר לנושא המוקרי... ידעתי שחסר שם משהו... זה היה נראה ריק כזה לא הבנתי מה חסר שם...

פורסם

זהו שהם יודעים, כל מי שגולש באתר עם חוסם פרסומות באמת שפוגע בו ובאיכות החומר שאנחנו יכולים להביא לפניכם, קחו את זה לתשומת הלב בפעם הבאה שאתם חוסמים פרסומות.

ברור שכל אתר שלא לוקח תשלום צריך לממן את עצמו מפרסומות, אבל אתם רק מוסיפים ומוסיפים. רק היום/אתמול הוספתם עוד פרסומת!

ובאמת, הדבר הזה בצד ממש ממש מיותר.

פורסם

ה60K ש"ח בשנה שכל אחד מכם מקבל לא מספיק לכם? :P

בכל אופן, אני מידי פעם לוץ על פירסומת של גוגל וגם לחצתי על הפירסומת של MAR מיחשוב... :D את שלי תרמתי :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים