עבור לתוכן

עצות לעיצוב החדר

Featured Replies

פורסם

הגעתי היום למסקנה שהחדר שלי ממש מכוער.. סתומרת אני לא מכוער פשוט מאוד בנאלי ומשעמם..

חשבתי לעצב את החדר בסגנון של בר..

בעקרון החדר שלי כרגע צבע לבן חלק פשוט מיטה ארון ושולחן כל השאר פנוי ויש שטח די גדול..

אשמח להצעות לצבעים ואולי לכל מיני דברים שאפשר להוסיף לחדר למשל חשבתי באחת הפינות לשים שולחן קטן ומסביבו פופים מין פינה לשבת עם נרגילה וכו' אם למישו יש רעיון בסגנון אבל שיהיה יותר סטייל של מועדון\פאב ולא מועדון נרגילות זה יהיה נחמד אשמח לעוד הצעות אולי לשולחן נחמד סתומרת אולי יש משהו שאפשר לעשות כמו איזה בר או כל הצעה אחרת ותמונות יתקבלו בברכה..

תודה

פורסם

תקנה פוסטר של איזה כוסית :D

<----- :hat:

פורסם

שים תמונה של החדר זה יותר יעזור

פורסם

חחחחחח

תקנה פוסטר

אולטרה סגול

ותעשה משהו יצירתי עם רקע אפור לא דע חח

פורסם

אתה יכול כצעד ראשוני למלא את השטחים הלבנים הריקים בציורי קיר (ככה אני עשיתי) או צביעה מסוגננת כלשהי, או לתלות לונגים. כשמדובר בלמלא חלקים משעממים בקירות, לדעתי פוסטרים לא עושים את העבודה - הם רק מעשירים בקצת את המראה הנוכחי של החדר, אבל לא יכולים ממש לשנות את האוירה הכללית בו. בניגוד לציור קיר (לפעמים ציור אחד יכול לעשות שינוי עצום).

פורסם
  • מחבר

כן אני רוצה ציור קיר...

יש לך המלצה על בנאדם שעושה ציורים כאלה? תוכל אולי לתת לי הכוונה כלשהי על המחיר?

יש למישהו רעיון נחמד לציור שיתן תחושה של בר?

אגב תמונה של החדר - אני יוכל להעלות מאוחר יותר אבל בעקרון החדר סתם מרובע יחסית גדול מיטה ארון ושולחן לא משהו מיוחד וכל מה שיש בתוכו אפשר להזיז לשנות. הרעיון שלי הוא לשנות את החדר מאפס...

יש המלצה לצבעים לקירות שיהיהו בנוסף לציור?

פורסם

אם אתה רוצה לעשות גראפיטי ענק בחדר דבר איתי בפרטי...

פורסם

כן אני רוצה ציור קיר...

יש לך המלצה על בנאדם שעושה ציורים כאלה? תוכל אולי לתת לי הכוונה כלשהי על המחיר?

יש למישהו רעיון נחמד לציור שיתן תחושה של בר?

אגב תמונה של החדר - אני יוכל להעלות מאוחר יותר אבל בעקרון החדר סתם מרובע יחסית גדול מיטה ארון ושולחן לא משהו מיוחד וכל מה שיש בתוכו אפשר להזיז לשנות. הרעיון שלי הוא לשנות את החדר מאפס...

יש המלצה לצבעים לקירות שיהיהו בנוסף לציור?

ת'אמת אין לי המלצה כי אני מצייר בעצמי, אבל אין לי זמן לעסוק בזה נכון לעכשיו. בכל מקרה אני רגיל לציורים די גדולים (סדר גודל של 3X3 מטר רבוע ויותר), ועל ציורים כאלה הייתי לוקח בין 500 ל 1000 ש"ח. (תלוי בעיקר בגודל וברמת הפירוט של הציור, אבל גם בתנאי העבודה)

לגבי המלצה לצבעים ורעיונות לציורים - תראה תמונות של החדר ואז אני אתן כמה רעיונות משלי.

פורסם

תתחיל לקנות כל מני דברים מגניבים לחדר , פוסטרים ובגדול אל תשאיר אף קיר ריק

לבן זה הצבע הכי מגעיל לדעתי ממש "ריק"

פורסם

לא יודע למה אבל חשבתי לבן פנינה

ותנסה לעשות לקה שקופה שקופה על הקיר זה יעשה אותו זוהר ויותר חיי

לי יש תמונה גדולה של בוב מארלי , תמונה קטנה של הכלב שלי , שקית עירוי (סתם נחמד כזה) , פלטה מעץ חתוכה לפרוסות שמצויר עליה לטאה ואפשר לעשות איתה כל מיני צורות וכו' ממש יפה ,פס אדום מעל לדלת לכל אורך הקורה של החדר

פוסטר זה ממש מעפן במיוחד אחד שהוא קופל ויש סימנים

פורסם

רוצה שהחדר יראה כמו בר? קבל..אם תרצה כזה שלח לי הודעה פרטית

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים